- 2 Ekim 2023
- 3.460
- 13.508
- 128
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
SEN KİMLİK BİLGİLERİNİ ATSANA BURAYA
biz burada niye gizli takılıyoruz at özel mesaj göndereyim diyorum sana neyini anlamıyorsun
hayatim shengen dedigini gidim gidim veriyorlar malesef. benim de birkac shengenim var. Sonuncusu 8 günlük bir egitim icindi - pislikler 8 gün vize vermisler, ulkeyi sadece yarim gün gezebildim sonra trene bindim vizesiz komsularina geldim:)biz vize ile de hepsini gezebilirdiniz oysa ki.
hayatim shengen dedigini gidim gidim veriyorlar malesef. benim de birkac shengenim var. Sonuncusu 8 günlük bir egitim icindi - pislikler 8 gün vize vermisler, ulkeyi sadece yarim gün gezebildim sonra trene bindim vizesiz komsularina geldim:)
malesef bir verdi mi 1 yillik 2 yillik vermiyorlar. devamli yenisini aliyorsun
ben tövbe ettim sı.ayım avrupaniza diye, 6 yildir vizesiz ulkeleri geziyorum, kafam rahat
Ayol Abd, Ingiltere vizesi ve bircok schengenim olmasina ragmen dandirik Romanya 25 gun ve iki giris verdi en son. Ki basvurumda ev, arsa tapusu, araba ruhsati, hem euro hem tl hesabimda para vardi. Saglik raporu bile istedi yahu Allahin Romanyasi.hayatim shengen dedigini gidim gidim veriyorlar malesef. benim de birkac shengenim var. Sonuncusu 8 günlük bir egitim icindi - pislikler 8 gün vize vermisler, ulkeyi sadece yarim gün gezebildim sonra trene bindim vizesiz komsularina geldim:)
ben tövbe ettim sı.ayım avrupaniza diye, 6 yildir vizesiz ulkeleri geziyorum, kafam rahat
O tiktoka bakmayın ya hepsi sahte gidip sanal ile hayatını kıyaslar isen hayatin mahvolurbunlar ne ki tiktokta gezersen insanlara neler alınıyor görürsün benimkiler hiçbir şey bile yapmıyor onlara yapılanların yanında
BEN GÖNDERDİM SEN ÖZRÜNÜ DİLE İFTİRA ATMAK NE KADAR KOLAY YAburada konu ben değilim ve kanıtlamam gereken iddialarda bulunmadım.
buyrun, özel mesajla bana pasaportunuzdaki ilgili sayfayı gönderebilirsiniz.
fotoğraf gelirse burayı teyid edeceğimi hanımlar. gelirse.
ya kaç ülke gezdim son vizemi 10 günlük verdiler sadece tatil günüm kadar bunlara her şey ne kadar basithayatim shengen dedigini gidim gidim veriyorlar malesef. benim de birkac shengenim var. Sonuncusu 8 günlük bir egitim icindi - pislikler 8 gün vize vermisler, ulkeyi sadece yarim gün gezebildim sonra trene bindim vizesiz komsularina geldim:)
yav dünyadan bi haber misin 10 günlük tatilim için 10 günlük vize verdiler hayat bu kadar kolay mı hiç mi görmüyorsunuz ne insanlar vize reddi alıyor ben çıktığına dua ediyorumemekli anama ikinci seyahatinde çat diye iki yıllık vizeyi verdiler. muhtemelen benim davet mektubu ile çağırmamın ve devlet kurumunda çalışıyor olmamın da etkisi vardır. öte yandan konu sahibesinin iddia ettiği gibi onca ülkeyi gezmiş ise uzun süreli vize alması hiç sorun olmayacaktır.
zaten hep ilişkilerimi oradaki erkeklerle kıyaslıyorum hata buradaO tiktoka bakmayın ya hepsi sahte gidip sanal ile hayatını kıyaslar isen hayatin mahvolur
Hatta tavsiyemdir sil onu hiç gezme oralarda saçma sapan uygulamalar
hayır çok olay oldu ama uzun zamandır yoktum bu ailemle tanıştığı için bunu anlattımPremses bu kadar zamandır tek bu mu geldi başınaGerçekten çok büyük şaşırdım.
Neyse buda olmamış başka bulursun nasılsa. Ama gelen gideni aratıyor sanki her seferinde ne dersin?? Ben hala serviste takıldığın çocukcağızın ahını aldın gibi düşünüyorum. Sonuçta çocuk fakir ama gururluydu.
canım hadi o öyle diyelim evde oturmayı maharet sanıyorsun sanırım da neyse attığın iftira ne olacak çünkü ben gerçekleri yazdım
Ahahaha bebişim ya yazık sana çen evde oturmayıp ülkemi gezdin.
Naparsın işte benim koca zengin çalışmaya hacet görmedim
evde oturup senin zengin koca cırpınışlarını izliyorum
Aklıma gelin evi kavgaları geldiYoo benim için evde oturmak maharet degil beybi çocuğuma kendim bakıyorum ama sen evde oturmayi yan gel yat saniyosun sanirim :)
ben iftira atiyordurum muhakkak, insanın 33 senelik ahir hayatında herkese böyle ensesi kalın kocalar denk geliyor zaten
Ondan sonra da benim zekamla ilgili bir sorunum yok diyorsun. Hangi akıllı insanın ilişki ölçeri tiktok olabilir? Orayı kullanan kitle bile belli.zaten hep ilişkilerimi oradaki erkeklerle kıyaslıyorum hata burada
yav dünyadan bi haber misin 10 günlük tatilim için 10 günlük vize verdiler hayat bu kadar kolay mı hiç mi görmüyorsunuz ne insanlar vize reddi alıyor ben çıktığına dua ediyorum
YILLAR İÇİNDE ALDIĞIM SCHENGENLERİ ATIYORUM HEPSİ FARKLI TARİHLERDE ÇEKİLMİŞ DİYOR ALLAHIM NE İNSANLAR VAR AKIL TUTULMASI RESMENbihaber
Ben turizm mezunuyum . Yanlış kayaya çarptınokuduğunu anlıyor musun ?????????????????????????????????
YILLAR İÇİNDE ALDIĞIM SCHENGENLERİ ATIYORUM HEPSİ FARKLI TARİHLERDE ÇEKİLMİŞ DİYOR ALLAHIM NE İNSANLAR VAR AKIL TUTULMASI RESMEN
3 FARKLI ÜLKEDEN ALDIĞIM VİZELERİMİ GÖNDERİYORUM HEPSİNİN AYNI GÜN AYNI TARİHLERDE ALINMASINI İSTİYOR 3 FARKLI ÜLKEDEN AYNI GÜN VİZE ALMADIĞIM İÇİN İNANDIRICI DEĞİL DİYOR
CAHİLLERİ ÇOK HAFİFE ALIYORUZ :d
evet ben çok alıngan bi insanım her şeyi kişiselleştiriyorum sorun buradan da geliyorAnladığım kadarıyla zengin adamlar bulduğunuza göre ortalama üstünde bir güzelliğe sahipsiniz. Siz de bunu değerlendirmek istiyorsunuz. Ben bunu abes bulmuyorum. Yalnız ilişkide ki tavrınızı değiştirip, evlenme heveslisi gibi davranmayın. Bu çok itici bir görüntü veriyor. Birde fazla naz aşık usandırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?