Bu sefer cidden tıkandım lütfen ciddi cevap verin konularımla dalga geçmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
SEN KİMLİK BİLGİLERİNİ ATSANA BURAYA
biz burada niye gizli takılıyoruz at özel mesaj göndereyim diyorum sana neyini anlamıyorsun

burada konu ben değilim ve kanıtlamam gereken iddialarda bulunmadım.
buyrun, özel mesajla bana pasaportunuzdaki ilgili sayfayı gönderebilirsiniz.
fotoğraf gelirse burayı teyid edeceğimi hanımlar. gelirse.

biz vize ile de hepsini gezebilirdiniz oysa ki.
hayatim shengen dedigini gidim gidim veriyorlar malesef. benim de birkac shengenim var. Sonuncusu 8 günlük bir egitim icindi - pislikler 8 gün vize vermisler, ulkeyi sadece yarim gün gezebildim sonra trene bindim vizesiz komsularina geldim:)
malesef bir verdi mi 1 yillik 2 yillik vermiyorlar. devamli yenisini aliyorsun
ben tövbe ettim sı.ayım avrupaniza diye, 6 yildir vizesiz ulkeleri geziyorum, kafam rahat

emekli anama ikinci seyahatinde çat diye iki yıllık vizeyi verdiler. muhtemelen benim davet mektubu ile çağırmamın ve devlet kurumunda çalışıyor olmamın da etkisi vardır. öte yandan konu sahibesinin iddia ettiği gibi onca ülkeyi gezmiş ise uzun süreli vize alması hiç sorun olmayacaktır.

Ayol Abd, Ingiltere vizesi ve bircok schengenim olmasina ragmen dandirik Romanya 25 gun ve iki giris verdi en son. Ki basvurumda ev, arsa tapusu, araba ruhsati, hem euro hem tl hesabimda para vardi. Saglik raporu bile istedi yahu Allahin Romanyasi.

Neyse boyle dedim diye yanlis anlamasinlar, basima is acilmasin. Cennet vatan, irmaginin akisina ölürüm Romanyam

bunlar ne ki tiktokta gezersen insanlara neler alınıyor görürsün benimkiler hiçbir şey bile yapmıyor onlara yapılanların yanında
O tiktoka bakmayın ya hepsi sahte gidip sanal ile hayatını kıyaslar isen hayatin mahvolur
Hatta tavsiyemdir sil onu hiç gezme oralarda saçma sapan uygulamalar

burada konu ben değilim ve kanıtlamam gereken iddialarda bulunmadım.
buyrun, özel mesajla bana pasaportunuzdaki ilgili sayfayı gönderebilirsiniz.
fotoğraf gelirse burayı teyid edeceğimi hanımlar. gelirse.
BEN GÖNDERDİM SEN ÖZRÜNÜ DİLE İFTİRA ATMAK NE KADAR KOLAY YA

ya kaç ülke gezdim son vizemi 10 günlük verdiler sadece tatil günüm kadar bunlara her şey ne kadar basit

yav dünyadan bi haber misin 10 günlük tatilim için 10 günlük vize verdiler hayat bu kadar kolay mı hiç mi görmüyorsunuz ne insanlar vize reddi alıyor ben çıktığına dua ediyorum

Premses bu kadar zamandır tek bu mu geldi başına Gerçekten çok büyük şaşırdım.

Neyse buda olmamış başka bulursun nasılsa. Ama gelen gideni aratıyor sanki her seferinde ne dersin?? Ben hala serviste takıldığın çocukcağızın ahını aldın gibi düşünüyorum. Sonuçta çocuk fakir ama gururluydu.

O tiktoka bakmayın ya hepsi sahte gidip sanal ile hayatını kıyaslar isen hayatin mahvolur
Hatta tavsiyemdir sil onu hiç gezme oralarda saçma sapan uygulamalar
zaten hep ilişkilerimi oradaki erkeklerle kıyaslıyorum hata burada

hayır çok olay oldu ama uzun zamandır yoktum bu ailemle tanıştığı için bunu anlattım

canım hadi o öyle diyelim evde oturmayı maharet sanıyorsun sanırım da neyse attığın iftira ne olacak çünkü ben gerçekleri yazdım
Ahahaha bebişim ya yazık sana çen evde oturmayıp ülkemi gezdin.
Naparsın işte benim koca zengin çalışmaya hacet görmedim
evde oturup senin zengin koca cırpınışlarını izliyorum
Aklıma gelin evi kavgaları geldi

Canım sen evde oturmayıp çokça ülke gezmissin ama halla tiktok kadınları ile kendini kıyaslayorsun
Biraz geliş yani yanlış anlama ama ben 18 yaşındayım tiktok yapmacık sahte olduğu için sildim asla da kullanmıyorum
Eşine yada sevgiline gidip tikoktaki kadınların eşleri bunu bunu almış sen niye almıyorsun onlardan ne farkım var dersen kimse sana dayanmaz birde
Senin beklentinin yanında onların beklentisi de var sen onlardan istediklerini onlar sana neden alsın ?

Bütün ilişkileriniz aynı seyrediyorsa muhtemelen sorun sizden kaynaklanıyordur.

Benim gözlemim daha tanımadan evliliğe zorlar bir tutum sergilemeniz, maddiyatı birinci planda tutmanız, insanlardan beklediklerinizin karşılığında sunabileceklerinizin sınırlı olması yani alma vermede dengesizlik gibi sebepler sizden uzaklaştırıyor insanları.

YILLAR İÇİNDE ALDIĞIM SCHENGENLERİ ATIYORUM HEPSİ FARKLI TARİHLERDE ÇEKİLMİŞ DİYOR ALLAHIM NE İNSANLAR VAR AKIL TUTULMASI RESMEN
3 FARKLI ÜLKEDEN ALDIĞIM VİZELERİMİ GÖNDERİYORUM HEPSİNİN AYNI GÜN AYNI TARİHLERDE ALINMASINI İSTİYOR 3 FARKLI ÜLKEDEN AYNI GÜN VİZE ALMADIĞIM İÇİN İNANDIRICI DEĞİL DİYOR
CAHİLLERİ ÇOK HAFİFE ALIYORUZ :d

Anladığım kadarıyla zengin adamlar bulduğunuza göre ortalama üstünde bir güzelliğe sahipsiniz. Siz de bunu değerlendirmek istiyorsunuz. Ben bunu abes bulmuyorum. Yalnız ilişkide ki tavrınızı değiştirip, evlenme heveslisi gibi davranmayın. Bu çok itici bir görüntü veriyor. Bir de fazla naz aşık usandırır.

basit bağlantılar kuramayacak insana daha fazla laf anlatmayacağım. şempanzeler bile basit eğitimlerle sebep-sonuç ilişkisi kuruyor ve iq 86.

evet ben çok alıngan bi insanım her şeyi kişiselleştiriyorum sorun buradan da geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…