- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
canım hadi o öyle diyelim evde oturmayı maharet sanıyorsun sanırım da neyse attığın iftira ne olacak çünkü ben gerçekleri yazdımAhahaha bebişim ya yazık sana çen evde oturmayıp ülkemi gezdin.
Naparsın işte benim koca zengin çalışmaya hacet görmedim
evde oturup senin zengin koca cırpınışlarını izliyorum
Yoo benim için evde oturmak maharet degil beybi çocuğuma kendim bakıyorum ama sen evde oturmayi yan gel yat saniyosun sanirim :)canım hadi o öyle diyelim evde oturmayı maharet sanıyorsun sanırım da neyse attığın iftira ne olacak çünkü ben gerçekleri yazdım
O sonradan tehdit/şantaj yapıyordu diye hatırlıyorum.Sen o aynı işyerinde çalıştığın serviste çocukla yanyana oturduğun evlenecektin üşüyen.Baya katlanmıştı sana.
Peki senelerdir neden girmedin ? İyi olmana sevindimSeneler sonra foruma girdiğimde gordugum konunun bu olmasi... bir insan bunca senede gram degismez mi be prenses.
Evet en ilgilisi oydu zatenSen o aynı işyerinde çalıştığın serviste çocukla yanyana oturduğun evlenecektin üşüyen.Baya katlanmıştı sana.
mantıklı geldi söylediğinbu da bir seçenek olabilir ya da sonradan ilgi verdiğim için bir yerleri kalkıyor da olabilir çünkü bu şahısları ilk başta hiç umursamıyorumsiz vermeyi değil almayı seviyorsunuz. erkekler de bu huyunuzu fark ediyor. başta önünüze yağdırıyorlar. sonra sıkılıyorlar bu durumdan. çünkü sizin onlara bir katkınız yok.
parisi gezdirebilecek, altınıza araba çekebilecek adam sizinle niye evlensin? nazlı bir yapınız var. bu kadar önüne döküp deviriyorum aldığım haz oranı yüzde sıfır deyip evlilik fikrinden uzaklaşıyorlar bence.
bunlar ne ki tiktokta gezersen insanlara neler alınıyor görürsün benimkiler hiçbir şey bile yapmıyor onlara yapılanların yanındaYoo benim için evde oturmak maharet degil beybi çocuğuma kendim bakıyorum ama sen evde oturmayi yan gel yat saniyosun sanirim :)
ben iftira atiyordurum muhakkak, insanın 33 senelik ahir hayatında herkese böyle ensesi kalın kocalar denk geliyor zaten
Aaaaa hoşgeldin. En kısmeti bol üyelerimizdendin. Neler yapıyor acaba diyordum ki aynı bıraktığımız yerdeymişsin.hayal dünyası derken herkes sizin gibi evde mi oturuyor sanıyorsunuz
Tiktokta gezmekten oluyor bunlar hep desene.bunlar ne ki tiktokta gezersen insanlara neler alınıyor görürsün benimkiler hiçbir şey bile yapmıyor onlara yapılanların yanında
Benimkiler derken? Kaç adam var?bunlar ne ki tiktokta gezersen insanlara neler alınıyor görürsün benimkiler hiçbir şey bile yapmıyor onlara yapılanların yanında
Hoşgeldin ceyceyAaaaa hoşgeldin. En kısmeti bol üyelerimizdendin. Neler yapıyor acaba diyordum ki aynı bıraktığımız yerdeymişsin.
Hoşbuldum . Geldim . Hala eski konular devam ediyormuşHoşgeldin ceyceyYeni görüyorum geldiğini
Umursamadığınız için mi ilk başlar peşinizde koşuyorlar sizden ilgi alınca geri mi çekiliyorlarmantıklı geldi söylediğinbu da bir seçenek olabilir ya da sonradan ilgi verdiğim için bir yerleri kalkıyor da olabilir çünkü bu şahısları ilk başta hiç umursamıyorum
Sen insanı deli edersin bak. Hala en ilgilisi oydu diyosun. Senin bilinçaltında ilgi yoksunluğuyla ilgili neler var kimbilir.Evet en ilgilisi oydu zaten
Lütfeennn tabiki devam ediyor. Kkda bazı şeyler hiç değişmezzHoşbuldum . Geldim . Hala eski konular devam ediyormuş
ne yapıyorsunuz mesela ilgi verip?mantıklı geldi söylediğinbu da bir seçenek olabilir ya da sonradan ilgi verdiğim için bir yerleri kalkıyor da olabilir çünkü bu şahısları ilk başta hiç umursamıyorum
evet aynen öyle oluyor bu erkeklere çok ilgi vermiceksin şımarıyorlarUmursamadığınız için mi ilk başlar peşinizde koşuyorlar sizden ilgi alınca geri mi çekiliyorlar
yani eski sevgililerim sayısını hatırlamıyorumHoşbuldum . Geldim . Hala eski konular devam ediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?