- 28 Temmuz 2023
- 319
- 194
- 26
-
- Konu Sahibi minikkkkus
Ağladığımı söyledin ya taharete ihtiyaç olduğunu sanmıyorumTaharet almayı öğrenenedin mi bu yaşa kadar?
O zaman eleştirdiğiniz şeyi yapmanız saçma. Cinsellik forumun sizin tabirinizle" ozelinin ortaya döküldüğü yer". Ama sürekli orada yorumunuz var. Siz eşinizin size yorgunum deyip reddettiğini söylerken ozelinizi dokmuyor musunuz?Sorunum olsa emin olun açardım çok şükür bi sorunum yok
O onun yorumu direkt boşan demekte diretmek değilmi acabasen de bosan diyene 'sana ne' de ödeşin
Kaç yerde yazmışsınız hem de.Yanlış yazmış olabilirim haklısınız uyarınız için teşekkür ederim
Yoooook, mahremimi açmam dediniz. Şimdi de açardım diyorsunuz.Sorunum olsa emin olun açardım çok şükür bi sorunum yok
Başka bi kullanıcıyla gülüp geçtiğimiz bi konuşma evet haklısınız orda bende sizin dediğinizz gibi özelimi söylemişimO zaman eleştirdiğiniz şeyi yapmanız saçma. Cinsellik forumun sizin tabirinizle" ozelinin ortaya döküldüğü yer". Ama sürekli orada yorumunuz var. Siz eşinizin size yorgunum deyip reddettiğini söylerken ozelinizi dokmuyor musunuz?
Yoooook, mahremimi açmam dediniz. Şimdi de açardım diyorsunuz.Az sözünüzde durun, 5 sayfada fikir mi değiştirilir canım.
Kadın vicdansız demeyi ifade özgürlüğü sanıyor Çilek Hanım.Benim vicdansız demem, onun öyle olduğu anlamına gelmiyor diyor bir de. Şimdi birbirimize bir güzel hakaret etsek, bence öylesin deyince her şey tamam oluyor mu yani?
Konu sahibi gibi insanlar istediklerini söyleyip bir karşılık almamayı istiyorlar da öyle bir dünya yok.
Özel olan sorunumu açmam dedim mesela çocuk yapmak yada eşim çocuk istemiyor vs gibi konuyu açmam dedim ama başka bi sorunum olsa neden sormayayımYoooook, mahremimi açmam dediniz. Şimdi de açardım diyorsunuz.Az sözünüzde durun, 5 sayfada fikir mi değiştirilir canım.
Hiç bişi beklemedim ben bu konuyu ona ithafen açmadım ama siz anlamak istemiyosunuz ben her yere yorum yazdım genel olarak sordm ama biriniz genel bu platformun amacını anlatmadınızİstediğini söyleyen istemediğini işitir derler ya, çok severim bu cümleyi. Tam konu sahibi gibi insanları anlatıyor.
İstediği eleştiriyi(!) yapmış, beklemediği cevapları görünce koşarak gelip konu açmış. Ne beklediyse artık
KomikmisinizM minikkkkus Instagram'da ekleşelim mi? Bütün özelinizi dökmüşsünüz zaten
:) Yav minikkuş bir durun ya. Bal gibi de her üye gibi siz de içinizden geldiği gibi kullanıyorsunuz forumu. Masal anlatıyorsunuz sabahtan beri. Kendi özelinizden bir şeyler katmadan yorum yapmak zaten imkansız.Özel olan sorunumu açmam dedim mesela çocuk yapmak yada eşim çocuk istemiyor vs gibi konuyu açmam dedim ama başka bi sorunum olsa neden sormayayım
Gidin kuralları okuyun. Yok daha da anlamadıysanız topiklere bakın belllllkkkiiii anlarsınız ama pek sanmıyorum. Okuduğunuzu anlatmaktan acizsinizHiç bişi beklemedim ben bu konuyu ona ithafen açmadım ama siz anlamak istemiyosunuz ben her yere yorum yazdım genel olarak sordm ama biriniz genel bu platformun amacını anlatmadınız
Destek ya da kaos. Başka ne bekleyecek ki böyle bir konudan?İstediğini söyleyen istemediğini işitir derler ya, çok severim bu cümleyi. Tam konu sahibi gibi insanları anlatıyor.
İstediği eleştiriyi(!) yapmış, beklemediği cevapları görünce koşarak gelip konu açmış. Ne beklediyse artık
Yo ciddiyimKomikmisiniz
Çocuk sahibi olmayı isteyip istememek, eşinizle birliktelik yaşamak istediğinizde sizi reddetmesinden daha mı az özelÖzel olan sorunumu açmam dedim mesela çocuk yapmak yada eşim çocuk istemiyor vs gibi konuyu açmam dedim ama başka bi sorunum olsa neden sormayayım
Atsaydın eline mi yapıştırdım resmen kadın düşmanısınUslüpla ilgili ciddi sıkıntınız var bence. Açtığınız bir konuda şöyle yazmıştınız. "Kuzenim evlenecek. herkes alyanslarının resmini atsın, fikir olsun dedi"
Bence benzer derecede özeller.Çocuk sahibi olmayı isteyip istememek, eşinizle birliktelik yaşamak istediğinizde sizi reddetmesinden daha mı az özel
İyi de o konuda kadın size aldırayım mı diye bile sormamış, nasıl söyleyeceğim demiş. Yani kürtaj kararını size bırakmıyor zaten. Sorduğu fikir o bile değilken kadına vicdansız diye hakaret etmişsiniz.Özel olan sorunumu açmam dedim mesela çocuk yapmak yada eşim çocuk istemiyor vs gibi konuyu açmam dedim ama başka bi sorunum olsa neden sormayayım