Bu platformun amacı ne acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunum olsa emin olun açardım çok şükür bi sorunum yok
O zaman eleştirdiğiniz şeyi yapmanız saçma. Cinsellik forumun sizin tabirinizle" ozelinin ortaya döküldüğü yer". Ama sürekli orada yorumunuz var. Siz eşinizin size yorgunum deyip reddettiğini söylerken ozelinizi dokmuyor musunuz?

Başka bi kullanıcıyla gülüp geçtiğimiz bi konuşma evet haklısınız orda bende sizin dediğinizz gibi özelimi söylemişim

İstediğini söyleyen istemediğini işitir derler ya, çok severim bu cümleyi. Tam konu sahibi gibi insanları anlatıyor.
İstediği eleştiriyi(!) yapmış, beklemediği cevapları görünce koşarak gelip konu açmış. Ne beklediyse artık

Yoooook, mahremimi açmam dediniz. Şimdi de açardım diyorsunuz. Az sözünüzde durun, 5 sayfada fikir mi değiştirilir canım.
Özel olan sorunumu açmam dedim mesela çocuk yapmak yada eşim çocuk istemiyor vs gibi konuyu açmam dedim ama başka bi sorunum olsa neden sormayayım

Hiç bişi beklemedim ben bu konuyu ona ithafen açmadım ama siz anlamak istemiyosunuz ben her yere yorum yazdım genel olarak sordm ama biriniz genel bu platformun amacını anlatmadınız

Özel olan sorunumu açmam dedim mesela çocuk yapmak yada eşim çocuk istemiyor vs gibi konuyu açmam dedim ama başka bi sorunum olsa neden sormayayım
:) Yav minikkuş bir durun ya. Bal gibi de her üye gibi siz de içinizden geldiği gibi kullanıyorsunuz forumu. Masal anlatıyorsunuz sabahtan beri. Kendi özelinizden bir şeyler katmadan yorum yapmak zaten imkansız.

Hiç bişi beklemedim ben bu konuyu ona ithafen açmadım ama siz anlamak istemiyosunuz ben her yere yorum yazdım genel olarak sordm ama biriniz genel bu platformun amacını anlatmadınız
Gidin kuralları okuyun. Yok daha da anlamadıysanız topiklere bakın belllllkkkiiii anlarsınız ama pek sanmıyorum. Okuduğunuzu anlatmaktan acizsiniz

Destek ya da kaos. Başka ne bekleyecek ki böyle bir konudan?

Çocuk sahibi olmayı isteyip istememek, eşinizle birliktelik yaşamak istediğinizde sizi reddetmesinden daha mı az özel

Uslüpla ilgili ciddi sıkıntınız var bence. Açtığınız bir konuda şöyle yazmıştınız. "Kuzenim evlenecek. herkes alyanslarının resmini atsın, fikir olsun dedi"
Atsaydın eline mi yapıştırdım resmen kadın düşmanısın

İyi de o konuda kadın size aldırayım mı diye bile sormamış, nasıl söyleyeceğim demiş. Yani kürtaj kararını size bırakmıyor zaten. Sorduğu fikir o bile değilken kadına vicdansız diye hakaret etmişsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…