Bu platformun amacı ne acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldırma pişman olursun demekle, vicdansız demek aynı şey mi?

İnsanlar eskiden en fazla akrabasına, komşusunun kızına falan psikolojik baskı yapıyordu. Şimdi internet var ya, herkese, her yerde, her istediğimizi söyleyebiliriz, her kuralımızı dayatabiliriz sanıyorlar. Korkunç gerçekten.
Bir durup ben kimim ki demek yok hiç.
Herkese her türlü lafı söyleyip eleştirilince de ama ifade özgürlüğü diye ağlıyorlar.

Banlanmakk

Kadın vicdansız demeyi ifade özgürlüğü sanıyor Çilek Hanım. Benim vicdansız demem, onun öyle olduğu anlamına gelmiyor diyor bir de. Şimdi birbirimize bir güzel hakaret etsek, bence öylesin deyince her şey tamam oluyor mu yani?
Konu sahibi gibi insanlar istediklerini söyleyip bir karşılık almamayı istiyorlar da öyle bir dünya yok.

Tamam bu sizin fikriniz. Sonrasında söylediğiniz “vicdansız” kelimesi ise saldırı ve hakaret içeriyor işte neden anlamıyorsunuz?
Bugün sabrıma hayran kaldım
Ayrıca hepiniz neden sadece o konu hakkında yazıyorsunuz ki ben genel sordum platformun amacını ki hakaretse de ben o kişiye hakaret etmişim zira hakaret de değil de o kişi bu kadar savunmadı yani

Ayrıca hepiniz neden sadece o konu hakkında yazıyorsunuz ki ben genel sordum platformun amacını ki hakaretse de ben o kişiye hakaret etmişim zira hakaret de değil de o kişi bu kadar savunmadı yani
Ya hu kişi kendini savunmadı diye yanlışa yanlış demeyelim mi yani? Ne istiyorsunuz bizden?

Önce kendi kapınızın önünü süpürün derler. Önce siz forum kurallarına riayet edin, sonra başkalarını şikayet edin.

Evet haklısınız öyle bi dünya yok zaten o kadının verdiği cevaba da ben hiç bişi demedim bu soruyu genel sordum anlamıyor musunuz

Mune hanımcığım sizi sahneye alabilir miyiz?
bak bir de böyle hemen muneyi etiketleyenler var. Cık cık cık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…