Bu platformun amacı ne acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk sahibi olmayı isteyip istememek, eşinizle birliktelik yaşamak istediğinizde sizi reddetmesinden daha mı az özel🤔
Ben orda direk eşim benle birlikte olmuyor demedim o akşam reddedilen bi tek ben değilmişi dedim güldüm yani orda bi kullanıcıyla gülüşüp geçtik çocuk konusuna gelince de rosa hassas bir konu dediği için dedim ha özel ve hassassa hepimize ne bakacak olan o kişi doğurup doğurmamak ona kalmış

Başka bi kullanıcıyla gülüp geçtiğimiz bi konuşma evet haklısınız orda bende sizin dediğinizz gibi özelimi söylemişim
Forumun amacı özel ya da özel olmayan konularda paylaşım yapmak. O yuzden gercek kimliklerimizle yazmiyoruz. Sizin icin cocuk konusu ozeldir benim icin esle cinsellik. Ben tonlarca bdv yorumu yaparken cinsellik topigine hiç yazmadım. Hastalik konusunda da yazmıyorum. Ama yazana niye yazıyorsun demem hadsizlik olur. Konudan çıkıyorum sıkıldım. Anonim yazilarin oldugu kadın formunda bile ilgi ve onay istemenize, hakaretvari konuşmanıza sebep neyse o konuda yazın. Yoksa özel bir internet sitesinin amaç sorgulaması yapmanız anlamlı değil.

Yanlış yazmış olabilirim haklısınız uyarınız için teşekkür ederim

Bu mesajınızı takdir ettim. Hatayı kabullenmek, düzeltme yolunda bir adım atmak çok güzel bir şey.
9 sayfadan sonra aynısını bu konu ve vicdansız mesajınız için de yaparsanız iyi olur.
Herkes aynı şeyi söylüyorsa bir durup düşünün artık.

İyi de o konuda kadın size aldırayım mı diye bile sormamış, nasıl söyleyeceğim demiş. Yani kürtaj kararını size bırakmıyor zaten. Sorduğu fikir o bile değilken kadına vicdansız diye hakaret etmişsiniz.
Aldırayımmı diye sormadığını biliyorum benim gibi aldırma yapma diyenler var diye bende öyle bi yorum yaptm yoksa derdim ki kimseye bişe sölemek zorunda değilsin kendi kararın ama baktım orda herks aldırma yada aldır demiş bnde dedim hani yapma bence pişmn olursun die

Ben orda direk eşim benle birlikte olmuyor demedim o akşam reddedilen bi tek ben değilmişi dedim güldüm yani orda bi kullanıcıyla gülüşüp geçtik çocuk konusuna gelince de rosa hassas bir konu dediği için dedim ha özel ve hassassa hepimize ne bakacak olan o kişi doğurup doğurmamak ona kalmış
Rosa sabahtan beri bunu anlatmaya çabalıyor. Tam da bu sebepten kadını vicdansız diyerek yargılayamazsınız diyorum. :olamaz:

Buraya soru soruyorsan bende fikrimi söylemekte özgürüm ve ben senin vicdanın olduğunu DÜŞÜNMÜYORUM SENDE VİCDAN FALAN YOK yok o su yetişmedi yok busu yetişmedi yarın öbür gün 2 3 aylık hamile bi kadın gelse zor bi durumda yada yeni hamile ne bilim başına bişe gelmiş hastaneye gelmiş olsa alalım bunu ya onun şusu yetişmemiş mi diceksiniz yoksa kurtarmak için uğraşacakmısınız

Gidip muneye söyle kapatsın konunu o halde

Yorumlar mükemmel

Aldırayımmı diye sormadığını biliyorum benim gibi aldırma yapma diyenler var diye bende öyle bi yorum yaptm yoksa derdim ki kimseye bişe sölemek zorunda değilsin kendi kararın ama baktım orda herks aldırma yada aldır demiş bnde dedim hani yapma bence pişmn olursun die
Yorum yapmak zorunda mısınız her konuya?

Sağlıkçı bir insan olduğu için öyle yazdım sağlıkçı birisi kendi bebeğini aldırmak istiyor başkası gelse onun şusu olmamış alalım mı dicek

Konuyu okudum ben, buradaki üyeler yapılan yorumların iyi niyetli olup olmadığını anlayacak kapasitede emin olabilirsiniz. Bi şans verin bence düşünün demek başka, vicdansızsınız diye yardırmak başka. Kusura bakmayın ama hata ettim demeyi de bilin yani.

Bu platform neden var hanımlar bi sıkıntı olduğunda paylaşalım birbirimizle fikir alışverişi yapalım diye değil mi bu platformda platformun amacını bilmeyen çok fazla insan var bence bi konuya yorum yapıyorum size ne diyor başka biri adına birde o konuyu açan kişi eleştiriye açık değilse burda işi ne herkes herkesin fikrini beğenmeyebilir beğen butonunda beğenmeme de var sonuçta ayrıca başkasının avukatı olmaya meraklı da çok insan var bişiy soruyorsanız gelen yorumlara beğenmezsen cevap vermezsin değil mi herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil bencee.. yanlış mıyım??
Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama

Konuyu okudum ben, buradaki üyeler yapılan yorumların iyi niyetli olup olmadığını anlayacak kapasitede emin olabilirsiniz. Bi şans verin bence düşünün demek başka, vicdansızsınız diye yardırmak başka. Kusura bakmayın ama hata ettim demeyi de bilin yani.
İlk yazdığım yorumu görmemişsiniz sanırım yapmayın pişman olursunuz dedim bana vicdanımla oynamayın onun sinir sistemi gelişmedi şusu gelişmedi dedi canlı ya hani bende o zaman öyle dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X