Bu platformun amacı ne acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo travma felan değil o konuyu iyi okuduysanız benim yazdığımdan haricinii benim savunduğumu savunan bi çok insan vardı söyledikleri vicdansız anlamına gelen ben sadece direk söyledim
Çünkü sadece siz cesurdunuz
Diğerleri hakaret etmeye korkmuşlar hep yazık

Ahahahahahahaha kusura bakmayın ama cidden yazdıklarınız komik geldi bu arada yorgunum denip geri çevrilen tek ben değilmişim
Baska konularim da var demissiniz. Baktim. Bakin bu yorumunuzda da siz özelinizi dokmussunuz.
Cinsellik topigini sıkı sıkı takip etmişsiniz bir de. Aserdigim alınmıyor konusunda da kendinize alınanları anlatıp mini linç yemissiniz.
Acaba kendi sorunlarınızı anlatan konu açsanız da rahat mı etseniz?

Sorunum olsa emin olun açardım çok şükür bi sorunum yok

Bu platformun amacı kişiyi konusundan bağımsız olarak eski açtığı konu ve yorumları başına kalkarak yerden yere vurmak
Tutarlılık önemli değil mi? Tekrar tekrar konu açıp bir öyle bir böyle yorum yapana hatırlatılmasının nesi kötü? Bazen de üye fark etmiyor ama olaylar bağlantılı gelişiyor. Sizin bağımsız dediğiniz konu aslında üyenin kişiliği karakteriyle alakalı oluyor. Yani üye o şekilde düşündüğü davrandığı için sorunları problemleri oluyor vs. Yok ya öyle değil olsa ben bilirdim diyene çat diye gösteriliyor görmek istemediği gerçek.

Ben bir konuyu okuyunca hiç aklıma gelmiyor üyenin eski konularına bakmak. Ama bazen, ya bu konuyu hatırlıyorum sanki, acaba o üye miydi bu deyip o zaman bakıyorum. Ayrıca beğen-beğenmedim tuşlarının olmaması gerek bence. Şunu yazayım da kaç kişi beğenecek bakalım demek veya birinin yazdığını beğenmediğini belirtmek bana saçma geliyor. Ben şimdiye kadar kimseye beğenmedim basmadım. Herkes ne düşünüyorsa yazsın, yazılanı beğenmeyen de okumasın veya okuyup geçsin.

Bazı üyeler var, bazı konularda konu sahibine hak vermesine ya da vermemesine hiç şaşırmadığım, bana beğenmedim attıklarında çok şükür dediğim...
Öylesine paylaşmak istedim. Okuduğunuz için tşk.

Sorunum olsa emin olun açardım çok şükür bi sorunum yok
Olmayan sorun için neden BDV meşgul ediyorsunuz. Kazen in yanlış topiğe açılan konularla ilgili bir sözü var bilir misiniz? Siz evinizde tuvaletinizi oturma odasının ortasına mı yapıyorsunuz.
Birebir böyle değilse bile bunun gibi bir söz

:) Bir de özelimi açmam diyordu. Maşallah minikkuş, yorumlarına baktım da hiç de öyle dediğin gibi özelini içermeyen tarzda değil.

sen de bosan diyene 'sana ne' de ödeşin

Yanlış yazmış olabilirim haklısınız uyarınız için teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…