- 28 Temmuz 2023
- 319
- 194
- 26
-
- Konu Sahibi minikkkkus
Ben kişiye özel bi konu açmadım ama kapatıp kapatmamak tabiki de mune ye kalmış bişi diyemeyizMune hanımcığım sizi sahneye alabilir miyiz?
bak bir de böyle hemen muneyi etiketleyenler var. Cık cık cık
Ay evet bunu yapan çokBu platformun amacı kişiyi konusundan bağımsız olarak eski açtığı konu ve yorumları başına kalkarak yerden yere vurmak
Emin misiniz? Platformun amacını ve kurallarını bilmeyip bir de kurallara uyduğunuzu mu söylüyorsunuzBen kişiye özel bi konu açmadım ama kapatıp kapatmamak tabiki de mune ye kalmış bişi diyemeyiz
Çünkü sadece siz cesurdunuzYoo travma felan değil o konuyu iyi okuduysanız benim yazdığımdan haricinii benim savunduğumu savunan bi çok insan vardı söyledikleri vicdansız anlamına gelen ben sadece direk söyledim
Ya da önceki üyeliği bulup sen busun hahahahah demekBu platformun amacı kişiyi konusundan bağımsız olarak eski açtığı konu ve yorumları başına kalkarak yerden yere vurmak
Baska konularim da var demissiniz. Baktim. Bakin bu yorumunuzda da siz özelinizi dokmussunuz.Ahahahahahahaha kusura bakmayın ama cidden yazdıklarınız komik geldi bu arada yorgunum denip geri çevrilen tek ben değilmişim
Siz direk o konu hakkında konuşup durdunuz ben genel olarak söledimEmin misiniz? Platformun amacını ve kurallarını bilmeyip bir de kurallara uyduğunuzu mu söylüyorsunuz
Sorunum olsa emin olun açardım çok şükür bi sorunum yokBaska konularim da var demissiniz. Baktim. Bakin bu yorumunuzda da siz özelinizi dokmussunuz.
Cinsellik topigini sıkı sıkı takip etmişsiniz bir de. Aserdigim alınmıyor konusunda da kendinize alınanları anlatıp mini linç yemissiniz.
Acaba kendi sorunlarınızı anlatan konu açsanız da rahat mı etseniz?
Tutarlılık önemli değil mi? Tekrar tekrar konu açıp bir öyle bir böyle yorum yapana hatırlatılmasının nesi kötü? Bazen de üye fark etmiyor ama olaylar bağlantılı gelişiyor. Sizin bağımsız dediğiniz konu aslında üyenin kişiliği karakteriyle alakalı oluyor. Yani üye o şekilde düşündüğü davrandığı için sorunları problemleri oluyor vs. Yok ya öyle değil olsa ben bilirdim diyene çat diye gösteriliyor görmek istemediği gerçek.Bu platformun amacı kişiyi konusundan bağımsız olarak eski açtığı konu ve yorumları başına kalkarak yerden yere vurmak
Ya sadece o konu hakkında neden yazıp duruyorsunuz ki ben sadece o konuya yazmadım bi elti vardı benimle yakın olmuyor eltim işte çağırdık ettik dedi orda herkes elti haklı dedi ben konu sahibini haklı buldm yakınlık kurmak istiyor belliki dedim bi kaç kişi beğenmedime basmış geçmiş mesela
Sen mi götürcenHocam M minikkkkus ağlıyor tuvalete gidebilir mi?
Amacım cesurluk değil yada diğerleri korktu demedim çarpıtmayalımÇünkü sadece siz cesurdunuz
Diğerleri hakaret etmeye korkmuşlar hep yazık
Olmayan sorun için neden BDV meşgul ediyorsunuz. Kazen in yanlış topiğe açılan konularla ilgili bir sözü var bilir misiniz? Siz evinizde tuvaletinizi oturma odasının ortasına mı yapıyorsunuz.Sorunum olsa emin olun açardım çok şükür bi sorunum yok
Direk değil direk ne alaka direkt o sürekli direk yazıp durmuşsunuz.Siz direk o konu hakkında konuşup durdunuz ben genel olarak söledim
Uslüpla ilgili ciddi sıkıntınız var bence. Açtığınız bir konuda şöyle yazmıştınız. "Kuzenim evlenecek. herkes alyanslarının resmini atsın, fikir olsun dedi"Sorunum olsa emin olun açardım çok şükür bi sorunum yok
:) Bir de özelimi açmam diyordu. Maşallah minikkuş, yorumlarına baktım da hiç de öyle dediğin gibi özelini içermeyen tarzda değil.Baska konularim da var demissiniz. Baktim. Bakin bu yorumunuzda da siz özelinizi dokmussunuz.
Cinsellik topigini sıkı sıkı takip etmişsiniz bir de. Aserdigim alınmıyor konusunda da kendinize alınanları anlatıp mini linç yemissiniz.
Acaba kendi sorunlarınızı anlatan konu açsanız da rahat mı etseniz?
Taharet almayı öğrenenedin mi bu yaşa kadar?Sen mi götürcen
Amacım cesurluk değil yada diğerleri korktu demedim çarpıtmayalım
sen de bosan diyene 'sana ne' de ödeşinKonu sahibi veya başka biri işte bende bunu anlatamıyorum ben kimseye boşan dediği için sanane yada bebeği aldır dediği için sanane öyle olurmu demiyorum ama o zaman benim zıttımı söylene de ne olmuyor mu o zaman hiç bi yere fikir yazmayalım mı yani herkesin aksine kombini beğendim diğerleri beğenmemiş gidip nesi kötü bilmem ne demedim konu sahibi sanane demedi başka biri sanane diyo o zaman o sanane diyene de ne demi
Yanlış yazmış olabilirim haklısınız uyarınız için teşekkür ederimDirek değil direk ne alaka direkt o sürekli direk yazıp durmuşsunuz.
Amacımız uzun boyu olan direk ile direkt kelimeleridir ayrı kelimeler olduğunu öğretmek değil ama olsa güzel olurdu.
Bu arada direkt haksızsınız