Bu platformun amacı ne acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya işte herkes sizin gibi değil. Dünya sizden, ailenizden, mahallenizden ibaret de değil. İsteyen istediğini yapar, kimse size soracak değil.
Bunu anlamanın nesi bu kadar zor?
İşte bende bunu söylüyorum herkes istediğini yapar başka biri sanane diyemez konu sahibi de buraya soruyorsa sanane diyemez fikirlere eleştirilere açık olmak lazm

İşin kötü yanı kürtaj olan bir başka kadın okursa, o da payını alacak demektir.
Yoo travma felan değil o konuyu iyi okuduysanız benim yazdığımdan haricinii benim savunduğumu savunan bi çok insan vardı söyledikleri vicdansız anlamına gelen ben sadece direk söyledim

Ya sadece o konu hakkında neden yazıp duruyorsunuz ki ben sadece o konuya yazmadım bi elti vardı benimle yakın olmuyor eltim işte çağırdık ettik dedi orda herkes elti haklı dedi ben konu sahibini haklı buldm yakınlık kurmak istiyor belliki dedim bi kaç kişi beğenmedime basmış geçmiş mesela

Yoo travma felan değil o konuyu iyi okuduysanız benim yazdığımdan haricinii benim savunduğumu savunan bi çok insan vardı söyledikleri vicdansız anlamına gelen ben sadece direk söyledim
İşte her aklımıza düşeni söylemememiz gerekiyor ya hani? İnsanlar alınır, kötü hisseder vs. Ya da bu hakaret olabilir, hakaret de suç olduğu için etmememiz gerekir?

İşte bende bunu söylüyorum herkes istediğini yapar başka biri sanane diyemez konu sahibi de buraya soruyorsa sanane diyemez fikirlere eleştirilere açık olmak lazm

Hakaret eden sizsiniz. Sana ne demek kurallara aykırı mı bilmiyorum ama rahatsız olduysanız şikayet edin ya da ağlayarak günlüğünüze yazın.
Alakasız bir yere konu açınca elinize ne geçti?

Burda 272738339 tane üye var. Farklı farklı yorumlar da gelecektir, yapılan yorumları beğenmeyen üyeler de olacaktır. Çevrendeki insanlar robot misali tek tip mi?

İşte her aklımıza düşeni söylemememiz gerekiyor ya hani? İnsanlar alınır, kötü hisseder vs. Ya da bu hakaret olabilir, hakaret de suç olduğu için etmememiz gerekir?
Vicdanıma oynamayın demek aslında orda herkesin ona vicdansz demeye çalışmasını yani söyledikleri o anlama geldiğini belirtiyor bence ben sadece diğerleri gibi uzatmadan direk söyledim

Burada ne anlatmak istediniz? Cidden anlaşılmıyor.
Bakın o sürekli bahsettiğiniz konuda benimle aynı fikirde olup aldırma işte pişman olursun işte onun şusu gelişmedi busu gelişmedi deme felan diyen çok insan vardı o da vicdanıma oynamayın dedi yani orda yorum yapan kişiler de bir nevi vicdansız demeye getirdi ben sadece direk söyledim demiştim

Konu açtığına pişman oldun. Mune ye söyleyekte kapatsın en iyisi panik atak olacaksın sen

Vicdansız demeye falan getirmemişler, fikir beyan etmişler. Vicdansız diyen tek kişi sizsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…