Bu platformun amacı ne acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın o sürekli bahsettiğiniz konuda benimle aynı fikirde olup aldırma işte pişman olursun işte onun şusu gelişmedi busu gelişmedi deme felan diyen çok insan vardı o da vicdanıma oynamayın dedi yani orda yorum yapan kişiler de bir nevi vicdansız demeye getirdi ben sadece direk söyledim demiştim
Aldırma pişman olursun demekle, vicdansız demek aynı şey mi?:kızgın:

Bence de 2015'te vs. olsaydık görürdü bence de.
Kimsenin koşullarını, psikolojik durumunu bilemeyiz. Herkesin durumu biricik, kendi içinde değerlendirilebilir.
Şimdi bir de ne hadle doğur ya da doğurma diyeceğiz ki? Doğursa sen mi bakacaksın derler ya amiyane tabirle. İş oraya varıyor.
Ama dayatmaya, hakarete sonuna kadar karşıyım. Git gide de artıyor forumda farkında mısınız?

İnsanlar eskiden en fazla akrabasına, komşusunun kızına falan psikolojik baskı yapıyordu. Şimdi internet var ya, herkese, her yerde, her istediğimizi söyleyebiliriz, her kuralımızı dayatabiliriz sanıyorlar. Korkunç gerçekten.
Bir durup ben kimim ki demek yok hiç.
Herkese her türlü lafı söyleyip eleştirilince de ama ifade özgürlüğü diye ağlıyorlar.

Bu platform neden var hanımlar bi sıkıntı olduğunda paylaşalım birbirimizle fikir alışverişi yapalım diye değil mi bu platformda platformun amacını bilmeyen çok fazla insan var bence bi konuya yorum yapıyorum size ne diyor başka biri adına birde o konuyu açan kişi eleştiriye açık değilse burda işi ne herkes herkesin fikrini beğenmeyebilir beğen butonunda beğenmeme de var sonuçta ayrıca başkasının avukatı olmaya meraklı da çok insan var bişiy soruyorsanız gelen yorumlara beğenmezsen cevap vermezsin değil mi herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil bencee.. yanlış mıyım??
Banlanmakk :KK53: :KK53: 😂😂

İnsanlar eskiden en fazla akrabasına, komşusunun kızına falan psikolojik baskı yapıyordu. Şimdi internet var ya, herkese, her yerde, her istediğimizi söyleyebiliriz, her kuralımızı dayatabiliriz sanıyorlar. Korkunç gerçekten.
Bir durup ben kimim ki demek yok hiç.
Herkese her türlü lafı söyleyip eleştirilince de ama ifade özgürlüğü diye ağlıyorlar.
Kadın vicdansız demeyi ifade özgürlüğü sanıyor Çilek Hanım. :KK53: Benim vicdansız demem, onun öyle olduğu anlamına gelmiyor diyor bir de. Şimdi birbirimize bir güzel hakaret etsek, bence öylesin deyince her şey tamam oluyor mu yani?
Konu sahibi gibi insanlar istediklerini söyleyip bir karşılık almamayı istiyorlar da öyle bir dünya yok.

Tamam bu sizin fikriniz. Sonrasında söylediğiniz “vicdansız” kelimesi ise saldırı ve hakaret içeriyor işte neden anlamıyorsunuz?
Bugün sabrıma hayran kaldım :KK53:
Ayrıca hepiniz neden sadece o konu hakkında yazıyorsunuz ki ben genel sordum platformun amacını ki hakaretse de ben o kişiye hakaret etmişim zira hakaret de değil de o kişi bu kadar savunmadı yani

Ayrıca hepiniz neden sadece o konu hakkında yazıyorsunuz ki ben genel sordum platformun amacını ki hakaretse de ben o kişiye hakaret etmişim zira hakaret de değil de o kişi bu kadar savunmadı yani
Ya hu kişi kendini savunmadı diye yanlışa yanlış demeyelim mi yani? Ne istiyorsunuz bizden?

Önce kendi kapınızın önünü süpürün derler. Önce siz forum kurallarına riayet edin, sonra başkalarını şikayet edin.

Kadın vicdansız demeyi ifade özgürlüğü sanıyor Çilek Hanım. :KK53: Benim vicdansız demem, onun öyle olduğu anlamına gelmiyor diyor bir de. Şimdi birbirimize bir güzel hakaret etsek, bence öylesin deyince her şey tamam oluyor mu yani?
Konu sahibi gibi insanlar istediklerini söyleyip bir karşılık almamayı istiyorlar da öyle bir dünya yok.
Evet haklısınız öyle bi dünya yok zaten o kadının verdiği cevaba da ben hiç bişi demedim bu soruyu genel sordum anlamıyor musunuz

Bu platform neden var hanımlar bi sıkıntı olduğunda paylaşalım birbirimizle fikir alışverişi yapalım diye değil mi bu platformda platformun amacını bilmeyen çok fazla insan var bence bi konuya yorum yapıyorum size ne diyor başka biri adına birde o konuyu açan kişi eleştiriye açık değilse burda işi ne herkes herkesin fikrini beğenmeyebilir beğen butonunda beğenmeme de var sonuçta ayrıca başkasının avukatı olmaya meraklı da çok insan var bişiy soruyorsanız gelen yorumlara beğenmezsen cevap vermezsin değil mi herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil bencee.. yanlış mıyım??
Mune Mune hanımcığım sizi sahneye alabilir miyiz?
bak bir de böyle hemen muneyi etiketleyenler var. Cık cık cık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X