Bu platformun amacı ne acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben size nasıl olduğunuzu sormadım. Bana ne?
Sizden de kendim hakkında yorum istemedim. Bu da size ne? Her şeye niye müdahil olma ihtiyacı duyuyorsunuz? Gerçekten zerre üstünüze vazife olmayan konulara taraf olma çabanız aşırı gereksiz. Hamile olan kadın ve siz bu sürecin bir parçası değilsiniz. O yüzden hakarete varan yorumlar yapamazsınız. Bebeğin babası bile bu kadar söz sahibi değildir herhalde.
Doğru sizinde bu kadar savunmanız ne kadar doğru hala arkasından konuşuyorsunuzz ben o konuyu birebir yazmayın ben o konu hakkında sadece yorum yapmadım dediğim halde

Hanımefendi insanlar konularını açarken bu konu şahsi diye sizden izin alacak değiller.
Ayrıca konunun şahsi olup olmaması da bir şeyi değiştirmez. Şahsi bir konuysa açmasaydı, bence değil diyorsunuz ya hiç farkı yok. Siz insanları vicdansız olmakla suçlayamazsınız.
Savunmanız sayfalardır aynı, ama o vicdanımla oynamayın dedi?? Üyenin söylediği hakaret değil, sizde karşılığında hakaret edemezsiniz.
Siz oraya büyük harflerle sende vicdan yok yazarsanız, tabi ki tepki göreceksiniz. Ayrıca kimse kimsenin avukatlığını yapmıyor, sadece sizinle aynı fikirde değiller anlamak neden bu kadar zor?
Keza avukatlığını da yapabilir, sizi rahatsız eden ne?
Biraz haddinizi bilin, siz bebeğini aldırmak zorunda olan bir kadına nasıl öyle hitap edebildiniz? Keza zorunda olmadan da aldırmak isteyebilir, ben olsam bir şans verirdim, bence bir düşünün diyerek çekilmeyi öğrenin.

Doğru sizinde bu kadar savunmanız ne kadar doğru hala arkasından konuşuyorsunuzz ben o konuyu birebir yazmayın ben o konu hakkında sadece yorum yapmadım dediğim halde
Sizin forum kurallarını hiçe sayıp bdvnin ortasına yasak olmasına rağmen üyeler ve yorumları hakkında konu açmanız ne kadar doğruysa, benimki de bunun 10,100,1000 katı kadar doğrudur herhalde. :KK52:

Çilek Hanım, herhalde destek göreceğini düşündü ondan sert girdi. Ama iş bildiği gibi gitmedi tabi. İyi ki de gitmemiş tabi.
Ya her ne olursa olsun çok şahsi bir karar bu. Vicdansızsın vs. diyerek üstüne gitmeye hakkı yok kimsenin. Görümce kaynana bilmem ne konularına benzemez bu. Daha hassas bir durum. Gebelikti, bebek sağlığıydı, kürtajdı vs. konularına iki kere okuyup düşünüp cevap vermek gerekiyor. Herkesin bir sınırı olmalı.

Önceki senelerde olsa destek görürdü ama şimdi zor.
Böyle konularda ahkam kesmek çok saçma zaten. Bilimin çizdiği belli sınırlar var. Ülkeler de yasalarını bilim ve kendi örf adetlerini göz önünde bulundurarak belirliyorlar.
Uygun görmeyen, inancıma ters, hayat görüşüme ters diyen yaptırmaz ama biz kimiz ki insanlara kendi görüşlerimizi dayatalım, o görüşe uygun değil diye şöylesin böylesin diyelim?
Diyen de cevabını almalı. Yeter yani, insanlara bir şeyleri dayatmaya çalışanlardan, yaftalayanlardan gına geldi artık.

Hanımefendi insanlar konularını açarken bu konu şahsi diye sizden izin alacak değiller.
Ayrıca konunun şahsi olup olmaması da bir şeyi değiştirmez. Şahsi bir konuysa açmasaydı, bence değil diyorsunuz ya hiç farkı yok. Siz insanları vicdansız olmakla suçlayamazsınız.
Savunmanız sayfalardır aynı, ama o vicdanımla oynamayın dedi?? Üyenin söylediği hakaret değil, sizde karşılığında hakaret edemezsiniz.
Siz oraya büyük harflerle sende vicdan yok yazarsanız, tabi ki tepki göreceksiniz. Ayrıca kimse kimsenin avukatlığını yapmıyor, sadece sizinle aynı fikirde değiller anlamak neden bu kadar zor?
Biraz haddinizi bilin, siz bebeğini aldırmak zorunda olan bir kadına nasıl öyle hitap edebildiniz? Keza zorunda olmadan da aldırmak isteyebilir, ben olsam bir şans verirdim, bence bir düşünün diyerek çekilmeyi öğrenin.
Erinmeyip yazmışsın valla helal olsun 🧿

Ben baskı yapmıyorum ki ben öyle değilim anonimde olsam o kadar özeli buraya sormm madem özel
Siz öyle değilsiniz. Burda tonlarca vajinismus, cinsel islev bozuklugu, ozel konular o yuzden gercek kimliklerimiz belli degil.
Farkında değilsiniz ama baskı yapıyorsunuz. Ben boyleyim koskoca forumun tum uyeleri de benim gibi olsun tavri bu. Sizin tercihiniz ozel konulari yazmamak. Ama burda farklı yoreden, farklı dinden, farklı hayat tarzından bir sürü kadın var cevrede anlatamadığı konulari anlatan.

Ben haddimi biliyorum da burda haddini bilmeyen çok insan var

Önceki senelerde olsa destek görürdü ama şimdi zor.
Böyle konularda ahkam kesmek çok saçma zaten. Bilimin çizdiği belli sınırlar var. Ülkeler de yasalarını bilim ve kendi örf adetlerini göz önünde bulundurarak belirliyorlar.
Uygun görmeyen, inancıma ters, hayat görüşüme ters diyen yaptırmaz ama biz kimiz ki insanlara kendi görüşlerimizi dayatalım, o görüşe uygun değil diye şöylesin böylesin diyelim?
Diyen de cevabını almalı. Yeter yani, insanlara bir şeyleri dayatmaya çalışanlardan, yaftalayanlardan gına geldi artık.
Bence de 2015'te vs. olsaydık görürdü bence de.
Kimsenin koşullarını, psikolojik durumunu bilemeyiz. Herkesin durumu biricik, kendi içinde değerlendirilebilir.
Şimdi bir de ne hadle doğur ya da doğurma diyeceğiz ki? Doğursa sen mi bakacaksın derler ya amiyane tabirle. İş oraya varıyor.
Ama dayatmaya, hakarete sonuna kadar karşıyım. Git gide de artıyor forumda farkında mısınız?

Sizden onay bekleyen yok. Ama hakaret edemezsiniz, vicdansız hakarete giriyor. Biraz dur noktanız olsun.
Başkasının şahsi meselelerine, şahsi meseleniz gibi yaklaşmayın. Orası başkasının alanı, sizin değil.

Kürtaj olduğu için birine vijdansız demek sedece hakarete değil aynı zamanda bunu yapan kişiyi hayatı boyunca travma sokacak bir cümle.

Konu sahibi mi diyor
Konu sahibi veya başka biri işte bende bunu anlatamıyorum ben kimseye boşan dediği için sanane yada bebeği aldır dediği için sanane öyle olurmu demiyorum ama o zaman benim zıttımı söylene de ne olmuyor mu o zaman hiç bi yere fikir yazmayalım mı yani herkesin aksine kombini beğendim diğerleri beğenmemiş gidip nesi kötü bilmem ne demedim konu sahibi sanane demedi başka biri sanane diyo o zaman o sanane diyene de ne demi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X