Bu platformun amacı ne acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yargıladığım için bana cevap verene bişi demedim zaten o benim düşüncem o onun düşüncesi ama size ne sanane diye saygsızca ters bi şeklde cevap verilmesini anlamadım ayrıca sadece neden o konu hakkında yazıyosunuz ki ben bir çok konu hakkında yorum yaptım ve o konu sahibinden farklı konuşma gördüğümde hep o kişi terslenmişti ben bunu demek istiyorum

Çilek Hanım, herhalde destek göreceğini düşündü ondan sert girdi. Ama iş bildiği gibi gitmedi tabi. İyi ki de gitmemiş tabi.
Ya her ne olursa olsun çok şahsi bir karar bu. Vicdansızsın vs. diyerek üstüne gitmeye hakkı yok kimsenin. Görümce kaynana bilmem ne konularına benzemez bu. Daha hassas bir durum. Gebelikti, bebek sağlığıydı, kürtajdı vs. konularına iki kere okuyup düşünüp cevap vermek gerekiyor. Herkesin bir sınırı olmalı.

Buraya soruluyorsa pekde özel değil bence

Yoo bana sormasın ama buraya soru soruyorsa herkesten kimse onay beklemesin diyorum yani herkes bir değil

Siz niye yorumlarınıza onay bekliyorsunuz?
Her yorumun altına cevapla butonunu süs olsun diye koymuyorlar herhalde.
Sizin bilmediğiniz forum mantığı böyle bir şey işte; konular, fikirler konuşulur, tartışılır.
Tartışmaya utandığınız fikirleriniz varsa ortalığa saçmayacaksınız.

Yoo bana sormasın ama buraya soru soruyorsa herkesten kimse onay beklemesin diyorum yani herkes bir değil
Sizden onay bekleyen yok. Ama hakaret edemezsiniz, vicdansız hakarete giriyor. Biraz dur noktanız olsun.
Başkasının şahsi meselelerine, şahsi meseleniz gibi yaklaşmayın. Orası başkasının alanı, sizin değil.

Ben şuana kadar kimseden onay beklemedim yargılama tarzını söyledim

Yooo gayet de özel bir durum. Bebeği karnımızda biz taşımadığımıza göre, sonuna kadar gidip diretmeye de hakkımız yok.
Ben olsam aldırmazdım ya da aldırmamanızı tavsiye ederim vs. demek başka; vicdansızsın sen diye büyük harflerle yazıp polemik yaratmak başka.

Hoşunuza gitmeyen bir yorum varsa şikayet et butonuyla şikayet edersiniz, site kurallarına aykırıysa yönetim gerekeni yapar.
Gelip bdv'nin ortasına konu açıp sitem etmenin ne anlamı var? Banlanan siz olacaksınız şu durumda.

Siz her özelinizi herkese anlatıyorsanız sizin için öyle olabilir

“Sanane”cevabını saygısızlık olarak algılayıp, insanlara bağırarak ( büyük harflerle) vicdansız demeniz çok mu saygılı bir davranış? Buraya sorulması da özel olmadığı anlamına gelmiyor. Özel sorularımızı sorabilmek için anonimiz zaten.

Hala vicdansız dediğime söylüyosun vicdan konusunu açan ben değildim kendisi direk benim vicdanıma oynamayın dedi ben yapmayın pişman olursunuz belki ilerde deyince

Siz her özelinizi herkese anlatıyorsanız sizin için öyle olabilir
Şimdi de bu üyeye baskı yapıyorsunuz. Dikte ettiginiz fikirlere alkis bekliyorsaniz yanlis yerdesiniz. Takma isimlerle, anonim yazmanın amacı kimseye anlatılamayan özel konulari yazabilmek olmasın sakın.

Ben baskı yapmıyorum ki ben öyle değilim anonimde olsam o kadar özeli buraya sormm madem özel
Şimdi de bu üyeye baskı yapıyorsunuz. Dikte ettiginiz fikirlere alkis bekliyorsaniz yanlis yerdesiniz. Takma isimlerle, anonim yazmanın amacı kimseye anlatılamayan özel konulari yazabilmek olmasın sakın.

Ben kimseye saldırmıyorum bebek aldırmak özel bi konuysa buraya yazması bence saçma dedim siz ise sana mı sorcak dediniz ben de siz demekki herkese özelinizi anlatıyorsunuz dedim zira ben öyle değilim de
Ben size nasıl olduğunuzu sormadım. Bana ne?
Sizden de kendim hakkında yorum istemedim. Bu da size ne? Her şeye niye müdahil olma ihtiyacı duyuyorsunuz? Gerçekten zerre üstünüze vazife olmayan konulara taraf olma çabanız aşırı gereksiz. Hamile olan kadın ve siz bu sürecin bir parçası değilsiniz. O yüzden hakarete varan yorumlar yapamazsınız. Bebeğin babası bile bu kadar söz sahibi değildir herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…