- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bence cok arabesk kalmis bu . Bide kisin ortasinda hic uygun degil.
Elbise sart degil bence . Güzel bir pantolon gömlek olabilir. Kısın en musait kombin olur bence.Ne giyeceğim hiç bilmiyorum elbiselerde çok pahalı Ne yapacağımı şaşırdım
Kaynımın düğünü amaElbise sart degil bence . Güzel bir pantolon gömlek olabilir. Kısın en musait kombin olur bence.
Olmamis yasiniza da gitmez bence.Pantolan gomlek tarzida olur bence.Kaynımın düğünü var bir ay sonra . Elbise için çok gezdim ama çok pahalı olduğu için o kadar para veremem
450 500 den aşağı hiç bir yerde bulamadım. Çok beğendiğim oldu 550 idi . Bende bulamadığım için kuzenimden aldım tam oldu ama sizce bu olur mu güzel olur mu yorum istiyorum . 24 yaşındayım .Eki Görüntüle 2197540 Eki Görüntüle 2197543
Içine korse de giyeceğim . Bolerosuda var elbisenin .
Olsun. Abiye giymek sartmi? Yani oyle bir kural yok sanirim. Ben süt kardesimin dügününde beyaz pantolon ve abiye tunink giydim. Hanim hanimcik durur benden söylemesiKaynımın düğünü ama
Yorumun benzerliği..Daha sade daha şık ve de uygun fiyatlı bir elbise bulabilirsin. Bunu beğenmedim alaturka duruyor
Aklın yolu birYorumun benzerliği..
Günlük-abiye arası bir elbise daha iyi olur bence daha sonrasında da başka özel günlerde ya da şık bir yere yemeğe vs giderken de giyebilirsin ve taş çatlasın 200 lira verirsin. 450-500e nerelerden bakıyorsun allasen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?