Bu olur mu?

Okadar pahalı değil elbiseler ya instagramdaki butiklerde 100 tl civarı gayet güzel elbiseler var bence .

0387166800_1_1_1.jpg

ZARA ve 269,00TL.
24 yaşındasın ve hiç uygun değil yaşına
Resim sadece bir örnek Batik ve Zara mutlaka bakmalısın..

Kusura bakmayın ama olmamış, hem çok arabesk hem de sizin yaşınıza gitmemiş. Etek gömlek kombini de yapabilirsiniz. Hem onları sonra da giyebilirsiniz, Abiyeler bir kere iki kere anca giyiliyor.

Daha 15 gün önce arkadaşım İzmir- şirinyerde bir abiye mağazasından 150 TL’ye abiye aldı. Sadece kemeraltına odaklanmayın sezon sonu olduğu için baya indirim oluyor

Ben hiç beğenemedim :(

Bulunduğunuz ilde abiye giyim mağazlarını aratın internetten.

Eğer vaktiniz varsa güzel bi kumaş alıp, internetten bi model beğenip diktirebilirsiniz de.

canim bak kücük capli bi arastirma yaptim da patirti.com var ve büyük beden abiyeler var oldukca da uygun fiyatlilar.

Reklam yapmis gibi olmasin ama buyukbedeniz.com ve patirti.com da buyuk bedene uygun cok sayida abiye secenekleri var. Ben kullandim daha önce ikisini de memnun kaldim.

Kayınbirader düğününde nasıl giyinilir bilmiyorum ama gözüme çarpan birkaç model göstermek istedim :) (bedenleri mevcut) Fiyatları da gayet uygun. Düğüne kadar gönlünüze göresini bulursunuz, telaş yapmayın

Eklentiler

• IMG_6980.webp
    IMG_6980.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_6981.webp
    IMG_6981.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_6982.webp
    IMG_6982.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_6983.webp
    IMG_6983.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_6984.webp
    IMG_6984.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 80
Konu her zamanki gibi bdvlik değil Turkuazmavi90.

Giydiğiniz o abiye için fikrimse yaşınıza ve bedeninize uygun değil, çok özür dilerim ama 46 yaşında bir kadın olarak ben bile böyle bir abiye giymem, kayınbiraderinizin düğünüdür, abiye tarzı birşey giyip etli olarak şık görünmek istiyor olabilirsiniz ama bu kıyafet sizi olduğunuzdan da kilolu ve yaşınızdan büyük gösteriyor, sade uzun bir elbiseyi aksesuar saç ve makyajla gayet havalı ve şık gösterebilirsiniz.
Örnek bir kıyafet görseli koyacağım. Bu elbiseye siyah, altın veya gümüş rengi ayakkabı gider, ona göre güzel bir küçük çanta, saçlar dağınık topuz, yüzünüzde en çok ön planda olması gereken gözlerse gözlere vurgulu bir makyaj, bileklik ve yüzüklerle sade, şık ve yaşınıza uygun bir kombin yakalarsınız.

IMG_3259.webp

İnternette çok uygun elbiseler var bundan kat kat daha hoş duracak ben netten alışveriş yapıyorum büyük beden olmama rağmen ki sizin bdeniniz daha küçük rahatlıkla şık şeyler bulabilirsin :)

Kaynımın düğünü var bir ay sonra . Elbise için çok gezdim ama çok pahalı olduğu için o kadar para veremem
450 500 den aşağı hiç bir yerde bulamadım. Çok beğendiğim oldu 550 idi . Bende bulamadığım için kuzenimden aldım tam oldu ama sizce bu olur mu güzel olur mu yorum istiyorum . 24 yaşındayım .Eki Görüntüle 2197540 Eki Görüntüle 2197543

Içine korse de giyeceğim . Bolerosuda var elbisenin .
Elbise çok kötü, çok demode ve alaturka malesef. Giymeyin bunu konu sahibesi arkadasım, hatta kuzeninize soyleyin o da bi daha giymesin bence. Aktif sahne alan 40 yaş ustu bi assolist tanıyosa ona versin mesela.:KK48:

24 yasında, gayet normal fizikli bi gencecik bi kadınsınız gencliginize guzelliginize yazık.

Care kesinlikle trendyol ve turevleri. 400-500 falan hic gozunuz korkmasın; 150-200 liraya gayet guzeel parcalar alabilirsiniz.

Kusura bakmayın ama olmamış, hem çok arabesk hem de sizin yaşınıza gitmemiş. Etek gömlek kombini de yapabilirsiniz. Hem onları sonra da giyebilirsiniz, Abiyeler bir kere iki kere anca giyiliyor.
Ben hiç beğenemedim :KK43:

Bulunduğunuz ilde abiye giyim mağazlarını aratın internetten.

Eğer vaktiniz varsa güzel bi kumaş alıp, internetten bi model beğenip diktirebilirsiniz de.

_20181017_165134.webp _20181017_165200.webp bunu aldım 400 tl verip ucuza bulamadım umarım beğenilir ben bayıldım

Hic begenmedim
Asla tarzim degil
Sen de giyme bunu
Nacizane tavsiyem: Bolerodan ne olursa olsun uzak durun.
Elbise çok kötü, çok demode ve alaturka malesef. Giymeyin bunu konu sahibesi arkadasım, hatta kuzeninize soyleyin o da bi daha giymesin bence. Aktif sahne alan 40 yaş ustu bi assolist tanıyosa ona versin mesela.:KK48:

24 yasında, gayet normal fizikli bi gencecik bi kadınsınız gencliginize guzelliginize yazık.

Care kesinlikle trendyol ve turevleri. 400-500 falan hic gozunuz korkmasın; 150-200 liraya gayet guzeel parcalar alabilirsiniz.

_20181017_165200.webp _20181017_165134.webp 400 tl ye bunu aldım 700 tl imiş normalde. Umarm beğenilir gitti paracıklarım :) : ( ben bayıldım elbiseye

Back
X