- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Dümdüz tek renk bi elbiseyi daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Kuzenimin düğünü için bu yaz 300 tlye çok şık bi elbise bulmuştum. Ki gezdiğim diğer yerler 800 tl den aşağı fiyat vermiyordu.
Imkansız sırttan kapanmıyor
Elbise çok kötü, çok demode ve alaturka malesef. Giymeyin bunu konu sahibesi arkadasım, hatta kuzeninize soyleyin o da bi daha giymesin bence. Aktif sahne alan 40 yaş ustu bi assolist tanıyosa ona versin mesela.Kaynımın düğünü var bir ay sonra . Elbise için çok gezdim ama çok pahalı olduğu için o kadar para veremem
450 500 den aşağı hiç bir yerde bulamadım. Çok beğendiğim oldu 550 idi . Bende bulamadığım için kuzenimden aldım tam oldu ama sizce bu olur mu güzel olur mu yorum istiyorum . 24 yaşındayım .Eki Görüntüle 2197540 Eki Görüntüle 2197543
Içine korse de giyeceğim . Bolerosuda var elbisenin .
Kusura bakmayın ama olmamış, hem çok arabesk hem de sizin yaşınıza gitmemiş. Etek gömlek kombini de yapabilirsiniz. Hem onları sonra da giyebilirsiniz, Abiyeler bir kere iki kere anca giyiliyor.
Kusura bakmayın ama olmamış, hem çok arabesk hem de sizin yaşınıza gitmemiş. Etek gömlek kombini de yapabilirsiniz. Hem onları sonra da giyebilirsiniz, Abiyeler bir kere iki kere anca giyiliyor.
Ben hiç beğenemedim
Bulunduğunuz ilde abiye giyim mağazlarını aratın internetten.
Eğer vaktiniz varsa güzel bi kumaş alıp, internetten bi model beğenip diktirebilirsiniz de.
Hic begenmedim
Asla tarzim degil
Sen de giyme bunu
Nacizane tavsiyem: Bolerodan ne olursa olsun uzak durun.
Elbise çok kötü, çok demode ve alaturka malesef. Giymeyin bunu konu sahibesi arkadasım, hatta kuzeninize soyleyin o da bi daha giymesin bence. Aktif sahne alan 40 yaş ustu bi assolist tanıyosa ona versin mesela.
24 yasında, gayet normal fizikli bi gencecik bi kadınsınız gencliginize guzelliginize yazık.
Care kesinlikle trendyol ve turevleri. 400-500 falan hic gozunuz korkmasın; 150-200 liraya gayet guzeel parcalar alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?