bu neydi ?!

Ben olsam ona bu yazismalarin goruntusunu atar demedik laf birakmazdim,nasil bir igrenc pislikmissin karaktersizmissin sen ya derdim, ve bir psikiyatr merkezinin iletisim numarasini atip tez vakitte bir randevu almasini soylerdim. hemen engellerdim ,boyle birinin telefon numarasinin rehberimde kayitli olmasi cok kucuk dusurucu.

Ya varya sizin gibi kimseyi kandirmasina izin vermesek keske bu adamin bi fotografi olsa herkes bilse.keske oyle aplikasyonlar olsa eminim suan baskalari yarin baskalari ve bircok kizi kandirip surukluyor.iyiki kurtuldun aferin buarada.iyi tongaya dusurmussun

etkileneceğini sanmıyorum... boşa 1 dakikam daha gitsin istemedim. nasılsa benim gibi hakiki bir M*L bulamayınca arayacak ya da karşıma çıkacak o zaman a...na s...cam bi şekil ama ne şekil onu bilmiyorum. çalıştığı yere gidipte rezil edebilirim aslında ama üşeniyorum ... kendim rezil olsam da umrumda değil... ama ne olacak ki. of bilmiyorum ya.

Hiç uğraşmayın
Canını acıtmaya çalışmayın o da sizin canınızı acıtabilir
Söylediğinize göre zeki biri.
Zeka ile kötülük arasında çok ince bir çizgi vardır
Zeka seviyesi kişiler daha tehlikeli olabiliyor.

Onu unutmak istiyorsanız, ona olan düşmanlığı da bitirmek zorundasınız.
Önünüze bakın, hiçbir şekilde cevap vermeyin ona.

geçmiş sayfalarda yazdığım tespit tam tutmuş.
adam resmen profesyonel sevişgen...
iyi aklınıza geldi denemek düşmediniz tuzağına.

soryn sadece 24 saattir konusmamaniz mi

evet çok profesyonel ilerledi. bunu yapan insan bence hastadır çok hastalıklı bir kurmaca çünkü...
Akademisyen olmanızdan vuranları görünce onlara çok güldüm, sizin adınıza da üzüldüm. Meslekle ne alakası varsa Umarım gerçekten kalbi temiz biri çıkar karşınıza ve umarım akademik kariyerinizde en iyi yerlere gelirsinizKalbiniz temiz olduğu için karşısınızdakini kendiniz gibi sanıyorsunuz tek probleminiz bu. Her şey gönlünüzce olsun

Onun senaryosuna karşılık sen de çok iyi senaryo hazırlamışsin, bravo.

böyle yazınca çok aleniymiş gibi görünüyor fakat olayın içindeyken koşullara uygun gibi algılıyorsunuz ve yalan değildir diyorsunuz işte...

her gün beddua edicem gibi duruyor. en son aşık olduğumda sene 2012'ydi. o kadar uzun zaman sonra ilk kez hoşlanmanın ötesine geçtim ve etkilendim 2 ay boyunca sevgiliydik ve kendimi çok kötü hissediyorum çok... böyle bir şey yapmasına hiç gerek yoktu... unutmam zor aynı yerde oturuyoruz her gün evinin önünden geçiyorum... midem bulanmaya başladı son iki gündür etkilendim bu olaydan.

geçmiş sayfalarda yazdığım tespit tam tutmuş.
adam resmen profesyonel sevişgen...
iyi aklınıza geldi denemek düşmediniz tuzağına.

iki haftadır baya dolmuştum zaten burada konu açmak çok iyi geldi objektif bakış açılarıyla olayı görmek tekrar düşmemi engelledi

iyi sabırlısınız .ben olsam o yazısmalarla çıkıp karsısına tekme tokat dalmıştım.

en azından oyun bıttı der o yazısmaları gonderırdım ç

he o takmaz ayrı ama bı hıncımı sınırımı atardım. böyle kendı kendını yemiyor musun cıdden .

ucuz kurtuldun yalnız .sadaka ver.

bir de ilk sevgili olmadan önce ona sormuştum geçmişinde umarım ahını aldığın bir kız yoktur diye öyle bir şey asla olmadı demişti ama eminim ki benim gibi çok kız vardır.

direk ifşa edemeyiz tabii ama kendisi :

adanalı, itü mezunu petrol mühendisi, 35 yaşında ankara'da yaşıyor swarm kullanıyor bu profile benzer birine rastlarsanız bana ulaşıp teyit edebilirsiniz...

yememeye çalışıyorum ama 2 gündür ürtiker oluştu kollarım ve bacaklarımda... böyle bir donma geldi bana ya normalde çok sinirliyimdir mesela ama elim ayağım kitlendi sanki ruh gibiyim.

kariyerinin ve boş olmayan cüzdanının verdiği egoya dayanarak düşük duygusal zekalarıyla para ödemeden seks yapmak isteyen genelde saçları jöleli hayatının bir döneminde gözlük kullanmış olan bildiği üç şiiri çevirip çevirip her kadına okuyan farklı cinsel yönelimleri olan pis yarım sosyopatlar. Bunlara düşen her arkadaşımı uyardım, parfümüne-gömleğinin saatinin markasına bakma şunun üzülürsün dedim sonunda hep haklı çıktım. Bu tipler zamanında çektikleri yokluğu göz önünde bulundurur, direk para verip ilişki yaşamaktansa gönlüyle geleni yani beğenip geleni makbul görüyorlar.
umarım takıntı yapmaz, kurtulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…