bu neydi ?!

bana bir kahve almışlığı bile yok maddi açıdan düşmedim... evet geçmişte köy hayatı yaşamış çok fakirlermiş ve 7 kardeşler.. takıntı yapmadım ama darbe gibi darbe.

bu arada konudan bağımsız profil fotonuz beni gülümsetti , rusların ingilizce aksanına bayılıyorum :)

Umarım karşıdaki kişi takıntı yapmaz demek istemiştim, anlatım bozukluğu olmuş:) sizin takıntı yapacağınızı hiç düşünmüyorum. Deneyimler bizi olgunlaştırır.

Teşekkür ederim! Sister (zistra) Helena benim favorimdi, en vahşi görünüp en pamuk kalp olanları :)

Bu tipler takıntı yapar mı ki?

Bence siz bı adamla hiç yüz yüze gelmeyin. Bir şarkı linkine bile tav olmamak için o kadar dolap çeviriyorsanız; yüz yüze gelince o adam sizi kesin kandırır. Kanmam demeyin bal gibi aşık olmuşsunuz. O kadar yalanı yutmanızın makul tek açıklaması bu çünkü. Herşeyi adamın yüzüne vursanız bile adam öyleydi ama gerçekten aşık oldum diye iki gğn peşinizde dolansa inanırsınız. Aşk insana arada böyle şeyler yaptırıyor malesef

Yahu niye güveniyorsunuz bu kadar bu erkeklere? İnsan yeri geliyor yıllardır birlikte yaşadığı kocasını tanıyamıyor sizler birkaç aylık için hemen güveniyorsunuz.

Öncelikle bunun amacı güzel sözlerle sana yaklaşıp dokunmak. Dokunamamak onun ilgisini çekmiş, dokununca da o etki gitmiş geçmiş olsun.

"kızlar arkadaşlarıyla her şeyi paylaşır ama ikimizi arkadaşlarınla paylaşma ilişkimize gölge düşürmelerini istemiyorum"

zaten daha önce adamın inandırıcı olmadığını, yalancı olduğunu demiştik.
ama ben şimdi konuyu hatırlayamadım bir daha okudum bu cümlede aslında açıklamış her şeyi.
adam güvenli cinsel hayat istiyor yani, bekaret olayı da bundan.
ne pis insanlar var ya hem güven ortamı oluşturup hem istediğini elde edip hem de nasılsa olay çok büyümeden bırakırım diyip tozacaktı.

Offf, boyle biri 2 senedir hayatimda ve takintili hasta bir tip oldugunu dusunuyorum.

En başta arkadaşlarına beni söyleme demesi ve arkadaşına senden bahsetmek istememesi şüphrlendirdi beni. Evlilik düşünüyor ama ilişki gizli kalsın istiyor. Tuhaf...

Ben bu filmi daha önce çektim:) Beklemeyin yazmayacak..

bence de ya görmemek için markete bile gitmiyorum artık düşünün. yüzüne vursam bir şey değişmez bence bu adam 35 yaşında artık ne derler bunları yapıyorsa kaşarlanmıştır. aşık olduğumun farkındayım ama geçer galiba zamanla...

bir de şimdiki ilişkiler o kadar garip ki bu konuda yazdığım şeyler bir çok arkadaşıma normal geliyor. başka birinin başına gelmiş gibi anlattım mesela çok kasmış seviyosa öpüşseymiş yapsaymış yani kasmanın anlamı ne ya da sadece kızları eklemiş bu aldatma değil erkeklerin taktiğidir bu kaçan kovalanır ilgisini bilerek çeker sana kaybetme korkusu yaşatır sen çabalayıp verici olmaya başlarsın falan şeklinde yorumlar yaptılar. bunlar bana normal gelmiyor yani. belki uzun zamandır sevgilim olmadığı içindir.. ama ben bunları kaldırıp bir şeyleri yoluna koymak için çabalayamam.

Bakın herkesin ilişki beklentisi anlayısı farklıdır. Kimi cinselliği sadece eşi ile yaşamak ister, kimi aşık olduğu ve kendisine aşık olan bir adamla olsun der kimisi içinse aşık olmasada beğendiği biri olması yeterlidir. Burada biz ahlak bekçisi değiliz herkesin tercihi kendinedir çünkü sonuçlarından o sorumludur. Sizin duruma gelecek olursak. Adamın yapısı niyeti beklentisi belli. Buradaki herkeste bu konuda hemfikir zaten. Aldatma konusuna gelirsek siz zaten bence adam gibi sevgili olmamışsınız o senin hayatına dahil olmamış sen onun sadece başbaşa vakit geçirmişsiniz. Şu saatten sonra herşey senin kararın ben ne olursa olsun bu ilişkiyi yaşamak istiyorum dersende senin kararın adamın yaşantısı bana uymaz diyorsanda senin kararın ama olanı kabul et sonuçlarına katlanmayı göze al. Ama sırf aşkın gözü kördür mantığı ile adamla görüşmeye başlarsanız birşeyler yaşadıktan sonr adam sizden ayrılma ihtimali var bunuda göze alın.

Öncelikle geçmiş olsun.
Daha önce beraberlik yaşamadım dediğinde bir durup düşünseydiniz gariplik olduğunu anlayabilirdiniz.
Bu tip seylerde insanın ilk aklina gelen şeyler hep doğrudur. Ama biz uzun uzun düşünerek bunu mantıklı hale getirir, olumlarız.
Biraz da aşk sanırım tarafsız düşünmenizi engellemiş. İş işten geçmiş çok fazla neden niye demek istemiyorum.
Hadi amacın cinsellik bunun icin mücadele vermek yerine neden parayla bu işi yapan birini tercih etmezsin oyle degil mi?
Hem para vermeyecek hem .....!
Alemin bir akıllısı o zaten.
Karşındaki iyi de olsa kötü de ez geç tabi.
Gururunu, onurunu düşünme aşağılık insan. Günümüz erkekleri(!) artik genelde bu tip takılıyorlar.
Çoğunluk böyle emin olabilirsiniz.
Parasız ilişki isteyen ezik,karaktersiz ve herseyleri yalan olan tipler.
Ciddi bir ilişki isteyen erkek arar, sorar, merak eder.
Bunu yapmiyorsa o erkekcikten ışık hızıyla tereddütsüz uzaklasabilirsin.
Bundan oncesi için yapilabilecek bisey yok seviyesine düşmeyin derim asla.
En azından bundan sonrasi icin ne istediginizden ziyade ne istemediginize emin oldunuz.
Ağladığımız, üzüldüğümüz canımızı yakan ne varsa bize kazandırdığı tek şey tecrübe aslında şu hayatta.
Ayni hataları tekrar etmemek şartıyla tabi..
Dilerim bundan sonrasi icin hersey gönlünüzce olsun..

Kaybettiginiz hicbir sey yok, bosuna uzulmeyin.
Fake hesaplarla yaptiginizi begendim
Nasil bir kisilik oldugunu en net haliyle gormus oldunuz.

Ca
Öncelikle çok pimpiriklisin gerek Yok bu kadar düşünmene emin on o çok sponten bakıyor olaylara .ayrıca ilişkide hesap kitap yaparsan emin ol mutlu olamazsın. Evlilik meraklısı gibi gözükmüyosundır hatta evlilik merakı olan o bence .bi erkek ciddi olmasa evliliğin e sini bile söylemez yanında . Korkulacak bi şey Yok ciddi bi adammış zaten yaşı 35 . Ama. Senin yazdıklarında aşk sezemedim .sanırım aşktan çok şüphe var. Adam evlenmesi gerektiğinin farkında o yüzden bu kadar hesap kitap yapıyor . Hareketlerinden çok karakterini analiz etmeye çalış tabi eğer evlenmek gibi bir niyetin varsa yoksa uzatma işi onu da umutlandırma .daha fazla vakit geçir .aklına takılan şeyi bize sorma git ona sor emin ol daha doğru bilgiler alırsın

Çok doğru yazmışsınız gerçekten bu tarz ilişkilerde Benin tecrübe Ettiğim buluşmadan sonra daha da yakınlaşılır.ama mantıklı düşünürsek bu adam 35 yaşında ve ihtiyaçları var .ilişkiye hiç girmemesi imkansız. Amaç cinsellik olan bi erkekle mutlu olunmaz.

Yalnızca cinsellik odaklı iliskilerde yalnızca cinsel doyum olur.Haklısınız bu tip iliskilerde ozellikle biz kadınlar duygusal anlamda mutlu olamayız.
Salt cinsellik için yaklaşan erkekler kadına sadece cinsel anlamda yakınlık duyar. Dolayısıyla aslinda duygusal anlamda hızla uzaklaşmış oluyor. Uzaklaşmaktan kastim buydu aslinda.
Her insanın cinselliğe ihtiyacı var tabiki..
35 yaşına gelmiş bir adamın cinsel hayatının olmasını istemesini hatta sadece ilişki beklentisinin tamamiyle cinsellik olmasını yine anlayabilirim.
Ama yaklaşma biçimi çirkin.Niyetini açıkça soyleseydi konu sahibi de tercihini buna göre yapabilirdi.
Bir insanı kandırmak, kendi amaç ve istekleri dogrultusunda hirpalamaktan utanmayı bırak rahatsızlık duymuyor pişkin bir şekilde hala tavrını sürdürmeye çalışıyorsa o insan olmamıştır, her türlü hakareti, küfrü hak ediyordur nezdimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…