- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
Size kendisini tanıttığı kişi olduğuna emin misin ? Yani sosyal medyada başkasının adını -soyadini kullanıyor olabilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya da karısının yanında arayamiyordur.Şarjı bitmiştir telefonu bozulmuştur vs
Çok merak ettim, aradı mı hiç karşılaştınız mı ne yaptınız acaba
evet çok profesyonel ilerledi. bunu yapan insan bence hastadır çok hastalıklı bir kurmaca çünkü...Bence sevmiyor. Niyetinin çok başka olduğunu düşünüyorum. Ayrıca çok profesyonel ilerlemiş, belli ki hayatına giren her kadına aynen bu tavırda olan bir insan. Temkinli davranmalısın
evet tcsini ve edevlet şifresini verdi kontrol ettim ve evli değil...Size kendisini tanıttığı kişi olduğuna emin misin ? Yani sosyal medyada başkasının adını -soyadini kullanıyor olabilir mi ?
Zaten 35 yaşına kadar sevişmemişse biyolojik bir sıkıntısı vardır ama gayette sevişiyor değişik
35 yasina kadar emin ol en az 35 kiza bu numaralari yapmis baya da usta biri gibi geldi. Ezberlenmis senaryosu var ve uyguluyor her kiza belli. Sen de onu elinde oynat da senaryoda degisiklige gitsin kimseyi kandiramasin bir daha.
Surekli bekaretten bahsetmesi sizin bu konudaki tepkinizi olcmek icin, eger onemsemiyorsaniz ya da bakire iseniz yaklasimi farkli olacak.
1 ayda evlilik dusunulmez, mumkun degil.
Ilk gorusmede de opusulmez yahu! Yanlis anlamayin ama ilk gorusmede de zaten eve davet edilmez, hadi davet etti sizin ne olursa olsun gitmemeniz gerekirdi.
Cok kotu bir baslangic olmus, ne adam asik, ne de bence siz. Adamin tum yaklasimi cinsel yonde. Ama cinsel birseyler yasayacaksa da kendine denk birini ariyor, hani hem okumus, oturup iki kelam konusacak, hem de cinsel acidan doyacak.
Sanirim duygusal bosluktasiniz, tabiri caizse dusmussunuz bu adama.
1 bucuk aydır konusuyorduk bir de tcsi edevlet sfiresı ve daha bir suru sey bana güven verdi. evıne de gıtmek ıstemedım aslında dosyayı alıp çıkacaktık...Sadece 1 aydır telefonda görüştüğünüz birinin evine nasıl gidersiniz bilmiyorum. Lütfen hayır demeyi öğrenin. Verilmiş sadakanız varmış.
Adamın TC sini,e-devlet şifresini mi istedin gerçekten?evet tcsini ve edevlet şifresini verdi kontrol ettim ve evli değil...
evet çünkü internetten tanıştık ortak arkadaşımız yoktu.Adamın TC sini,e-devlet şifresini mi istedin gerçekten?