- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.118
- 548
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
eve cagiran erkeklerden uzak dur evi gostermekmis yok birsey alacakmis kahveymis bunlar kilif seninle sevismek istiyor bunu anlamalisin sonra arkadas cevresiyle tanistirmamak seni saklamak neyin nesi bu seni kullandiginin acik belirtisi gorki kac kizi boyle sakladi kac kizi kullandi yok opusmemis yok sevismemis bunlar yalan acikcasi guzelim bu kadar saf olma adam sapik olabilirdi evde ikinci bi kisi olabilirdi seni tuzaga dusurebilirlerdi ya akliba bile gelmeyecek seyler yasabilirdin bunlarda olabilir tavsiyem internetten uzak dur tanisma kimseyle fikir alabilecegin ortakk arkadas akraba tanidik birilerinin olacagi kimselerle tanis oyle ortaya atma kendini internette eminin o adam senden once kac kizla bu sekil konustu kac kizi evine atti profesyonel oyuncu bunlar
Neye takıldım biliyor musunuz; doktora yapan kadınlar da kız arkadaşlarının sevgilileri oltaya düşüyor mu diye sahte hesapla ava çıkabiliyormuş. Sadece liseliler yapıyor zannediyordum.
annesi için gitmeden iki gün önceden bana eskisi gibi yazmamaya başladı.bilmiyorum e devletinden bakmıştım kesinlikle evli değil ama başka işler çeviriyordur belki olabilir....
Canım bu arkadas yakında epey maskülen bir kızla evlenecek. İşyerinde 20 kişilik erkek bir grubun müdürü bu kız. (bu arada bu kadar düzgün bir hatun bizimkine nasıl baktı o da ayrı soru işareti. Herhalde gerçekten düzgün erkek olmayınca kötünün iyisini seçti). Muhtemelen çocuk da yaparlar. Umarım bir kızı olur da kızlarla empati kurmayı öğrenir... Yasam tarzını ben de tasvip etmiyorum. Hep kocamla benim yardımıma koştuğu için de arkadaslığının kıymeti var, hayatımızdan da silemiyoruz sonuçta. Allah herkese layık olduğu neyse onu verir umarım.umarım yaşattığı her şey ilerde başına gelir aynı şekilde bu tip insanların hiç korkmuyorlar herhalde yarın öbür gün kızım olur diye.
Ben saf mıyım neyim?
Adamın anneciği hasta,niye alındın ki diyesim gelmişti...
E devletten medeni durum kontrol etmek mi? Kral bu kaçıncı seviye
Nasıl yaptın şifre falan? Aklımızda olsun devir kötü
35 yaşında olduğu için en iyi ihtimalle evlenip boşanmış olacağını düşündüm, çocuğu var mı diye merak ettim gayet açıkça istedim o da zaten hiç ikiletmeden ben şeffaf bir adamım sen çok değerlisin benim için deyip verdi
Neye takıldım biliyor musunuz; doktora yapan kadınlar da kız arkadaşlarının sevgilileri oltaya düşüyor mu diye sahte hesapla ava çıkabiliyormuş. Sadece liseliler yapıyor zannediyordum.
" hiç hoş değildi keşke hemen gitseydim ordan ama öyle ustalıkla sırayla yapıyordu ki tepki veremeyeceğim dozlarda."demişsiniz, adam daha hiç öpüşmedim demiyor muydu, hangi ara ustalaşmış bu konularda. Yalan dolan. Bence tam tersi tavlama sanatında nirvanaya ulaşmış. Şu ilk dakikadan evlilik muhabbeti yapan insanlardan korkmak lazım zaten. Sanki bütün kadınların zayıf noktası evlilikmiş, lafı edilince bütün yelkenleri suya indirecekmişiz gibi bir algı var erkeklerde. Sürekli evlilik muhabbeti yapması bir an önce sevişmek istemesinden kaynaklanmış bana göre.
Ya bi kere 30unu geçmiş olgun bi insan bi ay tanıdığı birine "evlenince şunu yaparız,bunu yaparız, yok panjurlarimiz pembe olsun" diye konuşmaz önce bu konuda bi anlasalim. Konusuyosa bi sorun vardır 35 yasında ergen bi insanla neden ugrasasin ki? Bu yaşa kadar cinsellik yaşamamış olması da kesinlikle yalan nabza göre şerbet veriyo sürekli senin telkini cekmeyecek seni soğutmayacak hareketler yapmaya çalışıyor ki gerçekten hiçbirşey yaşamamış diyelim, ben 35ine kadar cinsellik yaşamayan hele ki hiç opusmemis birinin eğer aseksuel değilse sağlıklı bi birey olduğuna inanmıyorum. Kısacası ya 35 yasında gerçekten de zihinsel gelişimini tamamlayamamış bi adamla birliktesin ya da andropoza girmiş bi kart zamparayla. Bu arada tavırları, yakinlastiktan sonra aramamasi falan bana çok tanıdık geliyor, önce seni kendi ilgisine alıştırdı, üstüne bi de yakinlastiniz, dolayısıyla sen de ondan ilgi bekliyosun artik bu senin rutinin oldu çünkü. O da tam şuanda kendini geri cekiyo ki sen de onun sevgisine alıştığın için onun peşinden koş, sürekli sevgi peşinde koştuğun ama o bi türlü sana sevgi göstermediği için de ona bağımlı bi birey olacaksın. Bence direkt uzaklaş, yaşadım biliyorum.
Ayni seyi dusunmusuz sizinle.sen kalk elalemin kizlarinin cenesi kapansin diye ekle ama o sureyi 7-24konustugun kizla kullanma.bu inek senden bi cacik olmaz anlamis.sansini fazla zorlamak istememis ve aramayi birakmis.sen uzulme hic.bunun adi aptallik degil bian bos bulunmussun.neyse en azindan bi tecrube olmus senin icinde.bu okuzu saliver dogasina baska yerde cimlensin.
bu yorumunuz için gerçekten teşekkürler.Bir kaç kişi "okumuş etmişsin, bir de eğitimci olacaksın, nasıl anlamadin " tarzında seyler yazmışlar. Konu sahibi doktorasını öpüşmek ya da erkekler üzerine yapmış olsa belki bilirdi. Bazı şeyler tecrübe kazanarak öğrenilir herşeyi eğitime bağlamayın lütfen
Belkide sapık nerden bilicez, belki amaç farklı eve kamera koyar sonra kıza şantaj yapar. Hiç tanımadığım adamın evine asla girmezdim okurken bile rahatsız oldum. Belkide ben kötü niyetliyim ama bilemedim
Adamın annesi ameliyat oluyormuş. O sizden ilgi bekliyordur belki şu durumda. Yorgundur, halsizdir. Ben pek kötü niyetli görmedim. Sadece “bizi arkadaşlarına anlatma” demesi garip geldi ve sizi kendi kendi arkadaşlarına anlatmaması. Bunlar dışında normal gördüm ben.
(Çok mu iyi niyetliyim acaba. Şöyle bir yorumlara göz gezdirdim de çoğunluk benden çok farklı düşünmüş.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?