bu neydi ?!

Neye takıldım biliyor musunuz; doktora yapan kadınlar da kız arkadaşlarının sevgilileri oltaya düşüyor mu diye sahte hesapla ava çıkabiliyormuş. Sadece liseliler yapıyor zannediyordum.

" hiç hoş değildi keşke hemen gitseydim ordan ama öyle ustalıkla sırayla yapıyordu ki tepki veremeyeceğim dozlarda."demişsiniz, adam daha hiç öpüşmedim demiyor muydu, hangi ara ustalaşmış bu konularda. Yalan dolan. Bence tam tersi tavlama sanatında nirvanaya ulaşmış. Şu ilk dakikadan evlilik muhabbeti yapan insanlardan korkmak lazım zaten. Sanki bütün kadınların zayıf noktası evlilikmiş, lafı edilince bütün yelkenleri suya indirecekmişiz gibi bir algı var erkeklerde. Sürekli evlilik muhabbeti yapması bir an önce sevişmek istemesinden kaynaklanmış bana göre.

eve cagiran erkeklerden uzak dur evi gostermekmis yok birsey alacakmis kahveymis bunlar kilif seninle sevismek istiyor bunu anlamalisin sonra arkadas cevresiyle tanistirmamak seni saklamak neyin nesi bu seni kullandiginin acik belirtisi gorki kac kizi boyle sakladi kac kizi kullandi yok opusmemis yok sevismemis bunlar yalan acikcasi guzelim bu kadar saf olma adam sapik olabilirdi evde ikinci bi kisi olabilirdi seni tuzaga dusurebilirlerdi ya akliba bile gelmeyecek seyler yasabilirdin bunlarda olabilir tavsiyem internetten uzak dur tanisma kimseyle fikir alabilecegin ortakk arkadas akraba tanidik birilerinin olacagi kimselerle tanis oyle ortaya atma kendini internette eminin o adam senden once kac kizla bu sekil konustu kac kizi evine atti profesyonel oyuncu bunlar

Bende aynı şeyleri düşündüm valla büyük cesaret eve girmek. Ben kapıya sucu geldiğinde bile yarım açıyorum kapıyı Nişanlıyken eşim tek başına evde kalıyordu hiç gitmedim o da davet etmedi zaten ne işimiz var evde zaten yakında evleneceksek değil mi? Herkes aynı olacak diye bişi yok tabii ama önce iyice bi tanımak lazım, eşini dostunu arkadaşını ailesini bilmek lazım. Başına bişi gelse anca Müge anlı bulur yani çok tehlikeli buluyorum böle şeyleri

Bana da nedense adam evli gibi geldi ameliyat ta bahane karısı sanki orda onun için gitti diye düşündüm gelince doğum gününe bakmak için kimliğini bakicam falan geçistir

Neye takıldım biliyor musunuz; doktora yapan kadınlar da kız arkadaşlarının sevgilileri oltaya düşüyor mu diye sahte hesapla ava çıkabiliyormuş. Sadece liseliler yapıyor zannediyordum.

Profesör de olsan yaparsın. Kadın her zaman kadındır.

annesi için gitmeden iki gün önceden bana eskisi gibi yazmamaya başladı.bilmiyorum e devletinden bakmıştım kesinlikle evli değil ama başka işler çeviriyordur belki olabilir....

E devletten medeni durum kontrol etmek mi? Kral bu kaçıncı seviye

Nasıl yaptın şifre falan? Aklımızda olsun devir kötü

Ya bi kere 30unu geçmiş olgun bi insan bi ay tanıdığı birine "evlenince şunu yaparız,bunu yaparız, yok panjurlarimiz pembe olsun" diye konuşmaz önce bu konuda bi anlasalim. Konusuyosa bi sorun vardır 35 yasında ergen bi insanla neden ugrasasin ki? Bu yaşa kadar cinsellik yaşamamış olması da kesinlikle yalan nabza göre şerbet veriyo sürekli senin telkini cekmeyecek seni soğutmayacak hareketler yapmaya çalışıyor ki gerçekten hiçbirşey yaşamamış diyelim, ben 35ine kadar cinsellik yaşamayan hele ki hiç opusmemis birinin eğer aseksuel değilse sağlıklı bi birey olduğuna inanmıyorum. Kısacası ya 35 yasında gerçekten de zihinsel gelişimini tamamlayamamış bi adamla birliktesin ya da andropoza girmiş bi kart zamparayla. Bu arada tavırları, yakinlastiktan sonra aramamasi falan bana çok tanıdık geliyor, önce seni kendi ilgisine alıştırdı, üstüne bi de yakinlastiniz, dolayısıyla sen de ondan ilgi bekliyosun artik bu senin rutinin oldu çünkü. O da tam şuanda kendini geri cekiyo ki sen de onun sevgisine alıştığın için onun peşinden koş, sürekli sevgi peşinde koştuğun ama o bi türlü sana sevgi göstermediği için de ona bağımlı bi birey olacaksın. Bence direkt uzaklaş, yaşadım biliyorum.

de kız arkadaşına ne oldu onu merak ettım.öğrendi mi onu unutup unutamadağını birtek onu merak ettim.

umarım yaşattığı her şey ilerde başına gelir aynı şekilde bu tip insanların hiç korkmuyorlar herhalde yarın öbür gün kızım olur diye.
Canım bu arkadas yakında epey maskülen bir kızla evlenecek. İşyerinde 20 kişilik erkek bir grubun müdürü bu kız. (bu arada bu kadar düzgün bir hatun bizimkine nasıl baktı o da ayrı soru işareti. Herhalde gerçekten düzgün erkek olmayınca kötünün iyisini seçti). Muhtemelen çocuk da yaparlar. Umarım bir kızı olur da kızlarla empati kurmayı öğrenir... Yasam tarzını ben de tasvip etmiyorum. Hep kocamla benim yardımıma koştuğu için de arkadaslığının kıymeti var, hayatımızdan da silemiyoruz sonuçta. Allah herkese layık olduğu neyse onu verir umarım.
Sen de hiç üzülme çok kaptırmadan bütün alakanı kes, dinleme bile. Yoksa bu tipler bizim gibi değil canım tatlı dille türlü bahanelerle insanları manüpüle ediyorlar.

Ben saf mıyım neyim?
Adamın anneciği hasta,niye alındın ki diyesim gelmişti...

Sizin yorumlarınız Herdaim iyiniyetli ve pozitif, açılan konuları okurken gözüm sizin yorumlarınızı arıyor :)

Sevgili konu sahibi, hayatınızdaki kişi bana pek güvrnilir gelmedi, ne bileyim böyle oturmamış birşeyler var sanki
Devam etmek istiyorsanızda ağırdan alın derim..

E devletten medeni durum kontrol etmek mi? Kral bu kaçıncı seviye

Nasıl yaptın şifre falan? Aklımızda olsun devir kötü

35 yaşında olduğu için en iyi ihtimalle evlenip boşanmış olacağını düşündüm, çocuğu var mı diye merak ettim gayet açıkça istedim o da zaten hiç ikiletmeden ben şeffaf bir adamım sen çok değerlisin benim için deyip verdi

Ben de çok normal sayılmam her şeyi didik didik incelemeye bayılırım ama cidden e devlet şifresi hiç aklıma gelmezdi. Ben ancak instagram şifresini falan merak ederim

Bence hiç kendinizi suçlamayın. Bir şeyler hissetmişsiniz, onun da size hissettiğini düşününce mantıklı davranamamışsınız. Kandırılmış sayılmazsınız çünkü başından beri bir şeyler tuhaf gelmiş ve sorgulamışsınız da zaten.

Umarım karşınıza sizi hakeden biri çıkar ve çok mutlu olursunuz

Kahveye ilaç attı bi uyandım,cıplağım diyeceksin diye okudm sona kadar:)
Ay iyi bari oyle olmamış:)
Barız oyuncu adam bence.
Sevgilim var demiyen adamdan kork,evli bile çıkabilir

bizde yapıyoruz sahte hesap değildi aslında tam olarak kendi fotomu kullanmıştım adım farklıydı, artık erkekler o kadar yalancı ki kadınlar sürekli bu tür şeylerle denemek ihtiyacı duyuyorlar. işte beni afallattı eve gitme konusunda ve gittikten sonra da zararsızve masum bir şeymiş gibi davrandı öncesinde sağladığı güvende cabası, bende her şeyi mahvetmek istemedim ve çıktım...

evlilik konuştuğunda ben sadece şuan zor deyip geçiyordum o da olsun ben beklerim diyordu. senden en az 3 tane çocuk istiyorum , neden zor olsun ki benim her şeyim hazır sen çalışma kadrolu bir iş bulana kadar evde ders çalışırsın, şöyle yaparız böyle yaparız yeğenlerinin fotoğraflarını atmalar böyle daha bir sürü evcil hareketler. ve bu adam 1 ay boyunca hiç bir akşam dışarı çıkmadı çıkmadı biz buluştuktan ertesi gün çıkmaya başladı gece 3 bucukta eve gelmeler vs vs.

Yine de döndükten sonra bir şey olacak mı merak ediyorum ben. Evler de yakınmış karşılaşma ihtimalimiz de var. Her yerden engellediğiniz için bir şey yapma ihtiyacı hissedecek mi acaba?

yaşamadığı yalan ya gayet iyi öpüşüyordu o konuda yalan söylediğine emindim zaten... çünkü seksiydi konuşurken anlaşılıyor yaşayıp yaşamadığı benim bilmediğim bir çok şeyi biliyordu sonra da teorik olarak biliyorum diyordu yersen.

yakınlaştıktan sonra bence de bilerek aramıyor sanıyor ki ben ona bağlılık hissedicem ve peşinden koşacağım tam tersine ne kadar onur kırıcı ve üzücü bu hissi yaşatan birinin peşinden koşacak değilim, ne yaşarsam yaşayayım. sadece kendime kızgınım. keşke yakınlaşmasaydım bile midem bulanıyor şuan...

kızların çenesi kapansın diye uygulamaya girip ekleyecek zamanı buluyor ama bana tek satır yazmıyor bunu kesinlikle bilerek yapıyor. kaçan kovalanır taktiği aptala bak aptala yaaaa ayyy ben nasıl böyle basit bir insana inandım bilmiyorum kendime çok kızgınım.

bu yorumunuz için gerçekten teşekkürler.

Belkide sapık nerden bilicez, belki amaç farklı eve kamera koyar sonra kıza şantaj yapar. Hiç tanımadığım adamın evine asla girmezdim okurken bile rahatsız oldum. Belkide ben kötü niyetliyim ama bilemedim

hiç tanımadığım biri değildi 24 saat görüntülü konuşuyorduk işi vs gerçekti o yüzden güven oluştu. ama haklısınız kamera koyupta her şeyi yapabilirler ben ileri gitmedim normal kıyafetlerimleydim sadece sarılıp öpüştük... bir de buluşmamız çok ani oldu ben bir yerdeydim hadi sende gel dedim onun çncesinde haberi yoktu buluşacağımızdan.

aradım 3 kez açmadı sonra bir baktım annesi ameliyat olurken swarmdan kadınları eklemeyi biliyor. sorduğumda direk annesinin hasta yatarken ki fotosunu atıyor ben ne sormuşum sen ne atıyorsun yani vicdanımı etkilemeye çalışıyor. bana tek kelime yazmamış ama kızları eklemiş. o fotoyu atmasaydı daha ağır konuşurdum gerçekten ama kadını öyle görünce sadece beni sevmiyorsan sevmiyorum demek çok zor bişey değil annene de üzüldüm umarım iyileşir gibi bişeyler yazdım. onlar arkadaşlarım sesleri kesilsin diye ekledim dedi. hiç bişey söylemeden engelledim. annesinin o halini attığı için öfkem içimde kaldı. neyse artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…