- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
Bence de niyeti kullanmak gibi geldi tedbiri elden bırakma bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç kişi "okumuş etmişsin, bir de eğitimci olacaksın, nasıl anlamadin " tarzında seyler yazmışlar. Konu sahibi doktorasını öpüşmek ya da erkekler üzerine yapmış olsa belki bilirdi. Bazı şeyler tecrübe kazanarak öğrenilir herşeyi eğitime bağlamayın lütfen
Sizi arkadaş ortamından uzak tutmaya çalışmasından ve kendi arkadaş ortamınizdan uzak durmasından hoşlanmadım nedense. Bana samimi gelmedi
yani kızı tabi ki sürüklememiş adam kötü sapık katil değil zaten sonuçta ama niyeti anlattığı gibi değil, oynuyor.
Konu sahibi de günlük ilişkiler istese zaten buraya konu açmazdı yaşar geçerdi, o zaman sorun yoktu.
ah ah şimdi bekar olmak çok zor hiç bilmiyorsunuz
yok yani ilişki yaşadığın kişiyle yaşarsın zaten tabi ki olacak da
bu daha ilişki olmadan yapayım gitsin modunda
hatta düşündüm de adam evli bile olabilir hee...
hani bu kadar gizli saklı??
Belki de kendi düğününü yapmak için gittiBencede ya evli ya birden fazla kişiyle görüşüyor
Belki de kendi düğününü yapmak için gitti
Valla herşey beklenir böylelerindenHastaneden foto atmış ama bilemedim hiç güvenemedim adama olabilir
Ama iyi guldum bu mesaja.Bu sirtlani afrika duzluklerine doğru sektir gitsin.. madem basit igrenc platform kendi ne halt yemeye oradaymis pardon? seni de kendi gibi zannetmis zaar.. yeme.
Yapmayin Allah askina.bu konuda fazla pozitif dusunup arkadasi yanlis yollara sevk etmeyin.şupheci olmak iyidir arkadasim attigi adimlar saglam yere basar.aslina bakarsan nette tanistigin ozunu sozunu bilmedigin biriyle bu raddeye gelmek talihsizlik olmus.cunku bu platformu agina kiz dusurmek icin kullanan erkek sayisi oldukca fazla.arladasim sen bu adamdan uzak dur ve asla kendi basina evine ofisine gitme.ortalik kotu.duygularina sahip cik.Bence çok süphecisin.adamın ilk deneyimi olabilirsin.o yüzden acemice davranıyor Bence planlı sinsi degil
Ayni seyi dusunmusuz sizinle.sen kalk elalemin kizlarinin cenesi kapansin diye ekle ama o sureyi 7-24konustugun kizla kullanma.bu inek senden bi cacik olmaz anlamis.sansini fazla zorlamak istememis ve aramayi birakmis.sen uzulme hic.bunun adi aptallik degil bian bos bulunmussun.neyse en azindan bi tecrube olmus senin icinde.bu okuzu saliver dogasina baska yerde cimlensin.Annesi ameliyat olmus yogundur kosturuyordur sizden ilgi bekliyordur diyenlere kulak asmayin. Annesi ameliyat olan adam kalkip uygulamadan kiz eklemeye firsat buluyor ama size 24 saat icinde 1 kere bile yazmaya firsat bulamiyor oyle mi?
Belki de bu adamin sevgilisi vardi ayrildi ve arayisa girdi. O sirada da siz denk geldiniz. Cevreye soylemenizi istememesinin nedeni bu olabilir. Herhangi bir barisma durumunda kiz arkadasinin kulagina gitmesin diye. Ya da tamamen cinsellik amacli yaklasti. Bakti olmayacak yan ciziyor.
Uzulmeyin lutfen karaktersiz bir adam icin asla degmez
Ahahahahsdasdghjk yaaaaa çok şekersinAllah Allah herkes kaç diyor!
Bir tek ben beğendim adamı demek...