• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu neydi ?!

Bir kaç kişi "okumuş etmişsin, bir de eğitimci olacaksın, nasıl anlamadin " tarzında seyler yazmışlar. Konu sahibi doktorasını öpüşmek ya da erkekler üzerine yapmış olsa belki bilirdi. Bazı şeyler tecrübe kazanarak öğrenilir herşeyi eğitime bağlamayın lütfen

+1111

yani kızı tabi ki sürüklememiş adam kötü sapık katil değil zaten sonuçta ama niyeti anlattığı gibi değil, oynuyor.
Konu sahibi de günlük ilişkiler istese zaten buraya konu açmazdı yaşar geçerdi, o zaman sorun yoktu.
ah ah şimdi bekar olmak çok zor hiç bilmiyorsunuz :KK70:

Belkide sapık nerden bilicez, belki amaç farklı eve kamera koyar sonra kıza şantaj yapar. Hiç tanımadığım adamın evine asla girmezdim okurken bile rahatsız oldum. Belkide ben kötü niyetliyim ama bilemedim

Annesi ameliyat olmus yogundur kosturuyordur sizden ilgi bekliyordur diyenlere kulak asmayin. Annesi ameliyat olan adam kalkip uygulamadan kiz eklemeye firsat buluyor ama size 24 saat icinde 1 kere bile yazmaya firsat bulamiyor oyle mi?

Belki de bu adamin sevgilisi vardi ayrildi ve arayisa girdi. O sirada da siz denk geldiniz. Cevreye soylemenizi istememesinin nedeni bu olabilir. Herhangi bir barisma durumunda kiz arkadasinin kulagina gitmesin diye. Ya da tamamen cinsellik amacli yaklasti. Bakti olmayacak yan ciziyor.

Uzulmeyin lutfen karaktersiz bir adam icin asla degmez

Tutarlı değil kesinlikle ve bu konulardan anlamıyor olabilirsiniz ama siz de içten içe hissetmişsiniz bir şeyin yanlış olduğunu, onu bulmaya çalışıyorsunuz aslında. Naçizane tavsiyem, bulmaya çalışmayın, adamı bulmaca olarak görüp pek çoğumuzun yaptığı gibi anlamaya çalışırken aşık olmayın; içinizdeki o huzursuz hisse güvenin ve uzaklaşın.

Bence çok süphecisin.adamın ilk deneyimi olabilirsin.o yüzden acemice davranıyor Bence planlı sinsi degil
Yapmayin Allah askina.bu konuda fazla pozitif dusunup arkadasi yanlis yollara sevk etmeyin.şupheci olmak iyidir arkadasim attigi adimlar saglam yere basar.aslina bakarsan nette tanistigin ozunu sozunu bilmedigin biriyle bu raddeye gelmek talihsizlik olmus.cunku bu platformu agina kiz dusurmek icin kullanan erkek sayisi oldukca fazla.arladasim sen bu adamdan uzak dur ve asla kendi basina evine ofisine gitme.ortalik kotu.duygularina sahip cik.

Annesi ameliyat olmus yogundur kosturuyordur sizden ilgi bekliyordur diyenlere kulak asmayin. Annesi ameliyat olan adam kalkip uygulamadan kiz eklemeye firsat buluyor ama size 24 saat icinde 1 kere bile yazmaya firsat bulamiyor oyle mi?

Belki de bu adamin sevgilisi vardi ayrildi ve arayisa girdi. O sirada da siz denk geldiniz. Cevreye soylemenizi istememesinin nedeni bu olabilir. Herhangi bir barisma durumunda kiz arkadasinin kulagina gitmesin diye. Ya da tamamen cinsellik amacli yaklasti. Bakti olmayacak yan ciziyor.

Uzulmeyin lutfen karaktersiz bir adam icin asla degmez
Ayni seyi dusunmusuz sizinle.sen kalk elalemin kizlarinin cenesi kapansin diye ekle ama o sureyi 7-24konustugun kizla kullanma.bu inek senden bi cacik olmaz anlamis.sansini fazla zorlamak istememis ve aramayi birakmis.sen uzulme hic.bunun adi aptallik degil bian bos bulunmussun.neyse en azindan bi tecrube olmus senin icinde.bu okuzu saliver dogasina baska yerde cimlensin.

Eve bahanelerle goturmesi oraya gidince siz bisey demediginiz halde evlilik bana guven muhabbetleri eve kiz atmaya calisan liseli bir erkek havasi. Bence gayette capkin birisi ama taktikler eski malesef inanmayin baglanmayin bnce

Bu uygulamayı kullanan bir arkadaşım vardı. Normalde yabancıları eklemezdi ama bir gün birini kabul etti aynı ısrarla ekleyince. Adam gerçekten eli yüzü düzgün işinde gücünde biriydi. Bir kaç gün sonra arkadaşım diğer sosyal medyalardan eklememesinden şüphelenip, araştırıyor bakıyor ki adam bir ay öncesi evlenmiş. Büyük şok yaşamıştık. İnsan bir aylık evliyken nasıl bu kadar gözü dönebilirdi görmüş olduk. Tabi arkadaşım ağzına geleni sayıp engellemişti. Siz e-devletten bakıp bekar görmüş olabilirsiniz ama nişanlı olabilir, ilişkisi vardır herşey olabilir. Zaten kız eklemeye devam etmiş bahanesi de klasik yalandır “arkadaşlarımı silmiştim de küstüler ondan geri ekledim”
Zaten bu saatten sonra sizin peşinize düşeceğini sanmam. O yolunu başka kızlarda çoktan yapmaya başlamış. Ama şaşırıp da ulaşmaya çalışırsa kesinlikle kafanızı karıştırıp yarım kalan işini tamamlama fırsatı vermeyin

O malum uygulamadan,amiyane tabirle ya da erkek ağzıyla, sadece kız düşürmek için faydalanıyorlar. İvedilikle kapatın. Dans kursuna yazılın, dil kursuna yazılın, ahşap boyayın, ebrûya gidin. Ama sosyal medyaya hayır. Aaaynı olayı en yakın arkadaşm yaşadı, dedim ki iki aydan önce öpüşme, tavrını belli et, ha öpüşmeye karşı olduğumdan değil, sosyal medyadan tanıştığı adamın gerçek niyetini görsün diye. Ama dinlemedi. Adam toz oldu. Önce ilgisi azaldı, sonra kayboldu. Kız da ayrıldık mı,bitti mi diyip durdu. Üzüldü vs.özetle sosyal medya pişmanlıktır. Checkin yapmayın, beğendiğiniz adam sizi bulmak için yollar bulsun.

Back