- 7 Ocak 2016
- 10.292
- 49.602
Bebek işine geliyor konu sahibinin istediği gibi kullanıyor. Hava atmak isterse , yaş günü yapıyor ne tuhaftır ki hava atacak diye bir senedir konuşmadığı insanları tam bi naiflik abidesi çağırıyor, ama işine gelmeyince de gene bebeği kullanıp nikaha gidemem bebeğim var diyo
Konu sahibinin eşi sanırım kardeşini kıskanıyor acaba neden? Konu sahibi de öyle geldi biraz.
Azcık yol yordam öğreneyimBebek işine geliyor konu sahibinin istediği gibi kullanıyor. Hava atmak isterse , yaş günü yapıyor ne tuhaftır ki hava atacak diye bir senedir konuşmadığı insanları tam bi naiflik abidesi çağırıyor, ama işine gelmeyince de gene bebeği kullanıp nikaha gidemem bebeğim var diyo
Millet çakalAzcık yol yordam öğreneyim
Ben nerde kullanacağım bu çocuğu yaMillet çakal
Yeri bulunur sen hele bi doğurdaBen nerde kullanacağım bu çocuğu ya
Benim eltim benden önce evlendi bi de
Aman Allah.. gerçekten bunu mu çıkardınızMesele benim evimin küçüklüğü değil ama alakasız bi noktada böyle söylenmesi üzücü.Bu şunun gibi çocuğu olmayan birine ya sizin de çocuğunuz olmuyor ama sevin bu bebeği.
Hediye altın?Konuşmadığınız insanları doğumgününe niye çağırdınız utanmadınız mı yahu?
Hediye altın?
Söz konusu hediye ise yüzsüz olan galiba bir kendileriOnu anladım da nasıl utanmadan çağırdılar onu anlamadımbiraz gurur olur insanda.
Amin...Aynen öyle. Hep işine geldiği yaşamış bu zaman kadar. Allah inşallah herkese kendi gibi evlat, kendi gibi gelin versin.
Ay ben de kaç yorumdur yüzsüz diye kimden bahsediyor diye düşünüyordumSöz konusu hediye ise yüzsüz olan galiba bir kendileri
Kardeş bunlarda işte iki ortama girince ne oldum delisi olanlar var ya işte bunlarda o hesapAy ben de kaç yorumdur yüzsüz diye kimden bahsediyor diye düşünüyordum
Ne kadar şımarık buldumcuk kaprisli insanlarsınız ya okudum okudum ne bir yüzsüzlük örneği gördüm ne bir şeyDoğum partisi yapıp nikaha gitmeme bahaneside ayrı bir komik yani Tabi doğum gününe çağırırsınız altın hediye almak için dimi? Adamlarla bi sene görüşme sonra nikahı söylemediler de düşünceye bak. Neymiş tanışma şu bu olmamışmış hemen nikah işlemleri başlamışmış sizene sizden izin mi alıp yapacaklardı? Eşinizde ailesine kast sistemi uyguluyor evlada bak ya adamlar milletin içinde istenmedik dememişler üstünü örtmüşler işte ama ben yerlerinde olsam açık açık der rezil eder bir daha suratlarınıza bakmazdım. Sizede diyecek sözüm yok eşiniz ailesine terbiyesiz iken sizin ondan cesaret bulmanız muhtemeldi. Ben ailenin yerinde olsam neyim var neyim yok ilerde kızıma verirdim. Sizin gibi insanlara asla vermezdim
Konuyu öyle bir dram halinde yazmış ki adamı da sürekli böyle konuşuyorsa etkiliyordur ailesine karşı. Hele fotoğraf çekilme olayını bile nasıl anlatmış ya valla tebriklerNe kadar şımarık buldumcuk kaprisli insanlarsınız ya okudum okudum ne bir yüzsüzlük örneği gördüm ne bir şeyDoğum partisi yapıp nikaha gitmeme bahaneside ayrı bir komik yani Tabi doğum gününe çağırırsınız altın hediye almak için dimi? Adamlarla bi sene görüşme sonra nikahı söylemediler de düşünceye bak. Neymiş tanışma şu bu olmamışmış hemen nikah işlemleri başlamışmış sizene sizden izin mi alıp yapacaklardı? Eşinizde ailesine kast sistemi uyguluyor evlada bak ya adamlar milletin içinde istenmedik dememişler üstünü örtmüşler işte ama ben yerlerinde olsam açık açık der rezil eder bir daha suratlarınıza bakmazdım. Sizede diyecek sözüm yok eşiniz ailesine terbiyesiz iken sizin ondan cesaret bulmanız muhtemeldi. Ben ailenin yerinde olsam neyim var neyim yok ilerde kızıma verirdim. Sizin gibi insanlara asla vermezdim
İşte bugünde iyi kalpliliğimizin bedelini ödediğimiz bir gün oluyorKonuyu öyle bir dram halinde yazmış ki adamı da sürekli böyle konuşuyorsa etkiliyordur ailesine karşı. Hele fotoğraf çekilme olayını bile nasıl anlatmış ya valla tebrikler