Eşimin gözü dışarıda mı?

Eşim hatırlamıyorum hangi masa bile nereden çıkarıyorsun takılacak bir şey buldun der.Nereden biliyorsun demeyin çünkü eşimin huyunu biliyorum
Eşinizi en iyi siz tanırsınız, ilişki dinamiğinizi de bilemeyiz. Misal benim eşim böyle bir şey dese ben tamam der geçerim çünkü öyle diyorsa öyledir bilirim ama siz eşiniz böyle söylediğinde hala şüphe içindeyseniz bunun adı güven sorunu.
Lafına, sözüne güvenmediğiniz biriyle çok zor

Yanlış yerlerde debeleniyorsunuz.
Güven sorununuz varsa onun üzerine eğilin, baktı bakmadı vs ile zaman kaybetmeyin.
Bir insan gripse hapşırabilir.
Durup başında bir kez hapşırdı, aha iki oldu, ay bi daha hapşırdı diye skor tutmak ne kadar saçma ise sizin durumunuz da öyle.
Gripten mi hapşırıyor, alerjen mi var ortamda? Gripse benim sağlığımı etkileyebilir önlem alayım, alerji ise etkilemez kendi çözüm bulması gerekir..gibi. Anlatabiliyor muyum?
Yani bu yaptığınız kendinize saygısızlık.
Siz bir insanın bekçisi olmak için gelmediniz bu dünyaya. Ve sırf o empati kursun diye karakterinizi bozmanız, çalgıcı kesmeniz falan da benliğinize karşı ayıp.
Kocanız sizi hayat ilkelerinizden uzaklaştıracak kadar meşgul ediyorsa, sizin bireysel bir hayatınız, kimliğiniz yok ve onun uzantısısınız demektir.
Kendinize gelin, o ne yaparsa yapsın kendinizden yana olun, onu takip edeceğim diye kendinizden uzaklaşır/kalenizi boş bırakırsanız biri gelir gol atar.
Bendeki eksik durumu fark ettiniz tam adını koyamasam da içimde bir şeylerin eksik olduğunun farkındayım.Dediğiniz gibi kendime yönelmem lazım.

Yani beğenilmek herkesin hoşuna gider o begilmek duygusunun aldatmaya meyletmesi önemli. Kadınla flortoz bakisirsa evet haklısın. 1-2 saniyelik bakislarla bu kadar keskin kararlar verilmez.
Kendime yönelmeye çalışıyorum spor bakım vs ama her gün kendime takılacak bir şey arıyorum sanki belki destek almam gerekli

Etkilenecekler diye boşanmamazlık yapamam.Çocuğu olanlar boşanmıyor mu

Elbette bosanabilirsiniz ama çocuklarınız guvenmedigin adamdan iki çocuk yapmasaydin dediklerinde de cevabını düşünürsün. Elinizden kuşkudan başka bir şey yok. Uzun uzun bakismalar, flortoz takılmalar yok ama siz diyorsanız ben bu kocaya guvenmiyorum bu beni aldatır o zaman tabi ki bosanin. Kızla dakikalarca bakisir ,kıza ithafen capkinca saclarini duzeltir sonuna kadar boşan ama Bir kız 3 saniye kocama baktı kocam da saçını düzeltti döndü rutin hayatına diye bosanmazdim ben.

Elbette bosanabilirsiniz ama çocuklarınız guvenmedigin adamdan iki çocuk yapmasaydin dediklerinde de cevabını düşünürsün. Elinizden kuşkudan başka bir şey yok. Uzun uzun bakismalar, flortoz takılmalar yok ama siz diyorsanız ben bu kocaya guvenmiyorum bu beni aldatır o zaman tabi ki bosanin. Kızla dakikalarca bakisir ,kıza ithafen capkinca saclarini duzeltir sonuna kadar boşan ama Bir kız 3 saniye kocama baktı kocam da saçını düzeltti döndü rutin hayatına diye bosanmazdim ben.
Sanırım olay benim kendi değersizlik duygumda

Burda yazılanları okudukça acaba bende mi sorun var diye düşünmeye başladım, mesela ben hiç hatırlamıyorum bulunduğumuz ortamda ya da sokakta yürürken bir kız gördüğümde acaba kız eşime bakıyor mu diye aklımdan bile geçtiğini ya da eşim kıza bakacak mi acaba diye eşimin hareketlerini kestiğimi ben mi çok rahatım siz mi çok takıntılısınız acaba

Eşimle 6 senedir evliyiz.3-4 olay oldu.Birincisinde tatildeyken bir kız eşime gözünü dikti.Eşim bunu fark edince o da ara ara baktı ve ben çok bozuldum ertesi gün ben de çalgıcıya çok baktım o da bana bakınca otele döndüğümüzde tartışma çıktı ama ben ona söylemedim neden yaptığımı.Sen ona bakarsan o da sana bakar tabi dedi.Bir gün arabada bir kız camı açmış bizim kapının önünde bekliyordu müzik açmış son ses.O sırada biz arabadan iniyorduk kız eşime bakıyordu ben de indim kıza ters ters baktım sonra Eşim eşyaları yerleştirirken onu izledim o da bakacak mı diye birkaç kez baktı ve tartıştık.O da biri senin evinin önünde cam açık vs dikkat çekmez mi dedi.Onun dışında 1-2 kere de yine bakan biri olduğunda eşimin böyle kasıldığını üstünü başını düzelttiğini havalara girdiğini daha çok dikkat çekmeye çalıştığını gördüm.Eşim kendisine böyle hayran olunsun falan çok meraklı böyle şeylere.Bu konuda ne yapılır?Bu kızlar hep mi eşine bakıyor demeyin 6 senede 4 kere falan oldu işte böyle.Yolda yürürken birine bakıp çekse takılmazdım ama biri bakınca havalara girip onun da bakması soğutuyor.Bu ara zaten ikinci çocuktan sonra bana takıntı da oldu belki de bir şeyler hissediyorum bilemedim.Telefonuna da bakıyorum bir şey göremedim.Ama neden bu tarz şeylere takılmaya başladım bana ilgisinin azaldığını hissediyorum.Kadınlar hissediyorsa doğrudur diyorlar ama bebeğim 5 aylık ve ücretsiz izne ayrıldım eve tıkıldım acaba ondan mı bilemiyorum yardımcı olur musunuz?
K.bakma sende eşinden aynı seviyedesimiz ne demek bende çalgıya baktım diye haklıyken haksız yere düştünüz sen ve eşin böyle giderse çok yuva bozarsınız o ona bakti bu sen başkasına baktın ya baktığınız kişiler evliylese neyse çok yazacak şeyler varda neyse

Eşim başka kadınlara bakmış olsa kıyameti koparırdım kavga eder küs dururdum belki boşardım .Ama asla senin gibi gidipte başka adama bakmazdım ve eşim görse ben bir adama öyle baktığı mı beni boşardı

Eşimle 6 senedir evliyiz.3-4 olay oldu.Birincisinde tatildeyken bir kız eşime gözünü dikti.Eşim bunu fark edince o da ara ara baktı ve ben çok bozuldum ertesi gün ben de çalgıcıya çok baktım o da bana bakınca otele döndüğümüzde tartışma çıktı ama ben ona söylemedim neden yaptığımı.Sen ona bakarsan o da sana bakar tabi dedi.Bir gün arabada bir kız camı açmış bizim kapının önünde bekliyordu müzik açmış son ses.O sırada biz arabadan iniyorduk kız eşime bakıyordu ben de indim kıza ters ters baktım sonra Eşim eşyaları yerleştirirken onu izledim o da bakacak mı diye birkaç kez baktı ve tartıştık.O da biri senin evinin önünde cam açık vs dikkat çekmez mi dedi.Onun dışında 1-2 kere de yine bakan biri olduğunda eşimin böyle kasıldığını üstünü başını düzelttiğini havalara girdiğini daha çok dikkat çekmeye çalıştığını gördüm.Eşim kendisine böyle hayran olunsun falan çok meraklı böyle şeylere.Bu konuda ne yapılır?Bu kızlar hep mi eşine bakıyor demeyin 6 senede 4 kere falan oldu işte böyle.Yolda yürürken birine bakıp çekse takılmazdım ama biri bakınca havalara girip onun da bakması soğutuyor.Bu ara zaten ikinci çocuktan sonra bana takıntı da oldu belki de bir şeyler hissediyorum bilemedim.Telefonuna da bakıyorum bir şey göremedim.Ama neden bu tarz şeylere takılmaya başladım bana ilgisinin azaldığını hissediyorum.Kadınlar hissediyorsa doğrudur diyorlar ama bebeğim 5 aylık ve ücretsiz izne ayrıldım eve tıkıldım acaba ondan mı bilemiyorum yardımcı olur musunuz?
Kız ben de çalgıcıya baktım dediğin yerde koptum resmen 🤣 Kocan pek sağlam gelmedi bana ...

Kocanız nasıl bir tipse bayaa bakan oluyor şaşırdım açıkçası.
9 senelik evliyim daha kocama bakan kız yakalamadım. Yazıklar olsun ya az kendine çeki düzen ver be adam

Başak dizer sen misin 😂😂
Herkesin de kocası kıvanç mübarek kızlar yolda karısının yanında kesiyor.
Ben hiç öyle kocama baktılar mı diye bakmam. Neden baksınlar çünkü. Bu aşırı kıskançlıkları asla anlamayacağım sanırım

Aynen!

Yani herhalde bebek olana kadar asiri disari cikan ciftlerden biri bizizdir ben hic bi ortamda hangi kiz kocama bakiyor kocam kimse bakiyor noluyor diye radarda oldugumu bilmem yani benim anlamam trene bakar gbi bakmasi lazim o derece sadece bi kere bi magazada satis danismani kiz bi kendi kendine hallere girmisti onda da yani bi magazadan ciktigimizda bu neydi boyle dedim kahkaha attm gectm yani bu arada kocanizi cok merak ettm brad pittle evlisiniz herhalde

X