- 18 Kasım 2014
- 4.369
- 5.556
- Konu Sahibi Aneksenamunnnn
Tencere kapak olmuşsunuz kız siizz..Eşimle 6 senedir evliyiz.3-4 olay oldu.Birincisinde tatildeyken bir kız eşime gözünü dikti.Eşim bunu fark edince o da ara ara baktı ve ben çok bozuldum ertesi gün ben de çalgıcıya çok baktım o da bana bakınca otele döndüğümüzde tartışma çıktı ama ben ona söylemedim neden yaptığımı.Sen ona bakarsan o da sana bakar tabi dedi.Bir gün arabada bir kız camı açmış bizim kapının önünde bekliyordu müzik açmış son ses.O sırada biz arabadan iniyorduk kız eşime bakıyordu ben de indim kıza ters ters baktım sonra Eşim eşyaları yerleştirirken onu izledim o da bakacak mı diye birkaç kez baktı ve tartıştık.O da biri senin evinin önünde cam açık vs dikkat çekmez mi dedi.Onun dışında 1-2 kere de yine bakan biri olduğunda eşimin böyle kasıldığını üstünü başını düzelttiğini havalara girdiğini daha çok dikkat çekmeye çalıştığını gördüm.Eşim kendisine böyle hayran olunsun falan çok meraklı böyle şeylere.Bu konuda ne yapılır?Bu kızlar hep mi eşine bakıyor demeyin 6 senede 4 kere falan oldu işte böyle.Yolda yürürken birine bakıp çekse takılmazdım ama biri bakınca havalara girip onun da bakması soğutuyor.Bu ara zaten ikinci çocuktan sonra bana takıntı da oldu belki de bir şeyler hissediyorum bilemedim.Telefonuna da bakıyorum bir şey göremedim.Ama neden bu tarz şeylere takılmaya başladım bana ilgisinin azaldığını hissediyorum.Kadınlar hissediyorsa doğrudur diyorlar ama bebeğim 5 aylık ve ücretsiz izne ayrıldım eve tıkıldım acaba ondan mı bilemiyorum yardımcı olur musunuz?
Açıkcası hiç eşime bakmadım dışarıda kime neye bakıyor diye.