Bu ne yüzsüzlük

Bebek işine geliyor konu sahibinin istediği gibi kullanıyor. Hava atmak isterse , yaş günü yapıyor ne tuhaftır ki hava atacak diye bir senedir konuşmadığı insanları tam bi naiflik abidesi çağırıyor, ama işine gelmeyince de gene bebeği kullanıp nikaha gidemem bebeğim var diyo

Aynen öyle. Hep işine geldiği yaşamış bu zaman kadar. Allah inşallah herkese kendi gibi evlat, kendi gibi gelin versin.

Konu sahibinin eşi sanırım kardeşini kıskanıyor acaba neden? Konu sahibi de öyle geldi biraz.

Geçmiş konularda evlilik için iş güç beklemişler.
Kardeşi tak diye istediğini elde ediyor. Aradaki geleneksel ritüeller bile es geçmiş.
Muhtemelen ya işi gücü iyidir, ya destek görüyordur. Ailenin favorisi ve tuttuğunu koparanı büyük ihtimalle eşin kardeşi.

Bebek işine geliyor konu sahibinin istediği gibi kullanıyor. Hava atmak isterse , yaş günü yapıyor ne tuhaftır ki hava atacak diye bir senedir konuşmadığı insanları tam bi naiflik abidesi çağırıyor, ama işine gelmeyince de gene bebeği kullanıp nikaha gidemem bebeğim var diyo
Azcık yol yordam öğreneyim 😂

Mesele benim evimin küçüklüğü değil ama alakasız bi noktada böyle söylenmesi üzücü.Bu şunun gibi çocuğu olmayan birine ya sizin de çocuğunuz olmuyor ama sevin bu bebeği.
Aman Allah.. gerçekten bunu mu çıkardınız
fevkalade alıngansınız
bide teşekkür etmişsiniz direk sizi savunamazdık kusura bakmayın
alıngan ve haksızsınız çünkü

Ne kadar şımarık buldumcuk kaprisli insanlarsınız ya okudum okudum ne bir yüzsüzlük örneği gördüm ne bir şey:işsiz: Doğum partisi yapıp nikaha gitmeme bahaneside ayrı bir komik yani:işsiz: Tabi doğum gününe çağırırsınız altın hediye almak için dimi? Adamlarla bi sene görüşme sonra nikahı söylemediler de düşünceye bak. Neymiş tanışma şu bu olmamışmış hemen nikah işlemleri başlamışmış sizene sizden izin mi alıp yapacaklardı? Eşinizde ailesine kast sistemi uyguluyor evlada bak ya adamlar milletin içinde istenmedik dememişler üstünü örtmüşler işte ama ben yerlerinde olsam açık açık der rezil eder bir daha suratlarınıza bakmazdım. Sizede diyecek sözüm yok eşiniz ailesine terbiyesiz iken sizin ondan cesaret bulmanız muhtemeldi. Ben ailenin yerinde olsam neyim var neyim yok ilerde kızıma verirdim. Sizin gibi insanlara asla vermezdim

Ailesine böyle saygısız, düşmanca tavır yapan eşiniz zamanı geldiğinde size neler yapar hadi tahmin edin..

Eşinizle ailesinin arasını açmayın siz zararlı çıkarsınız..Böyle erkekler her konuda çok fena oluyor. Daha her şey sizin için çok yeni yıllar sonra ne demek istediğimi anlarsınız..

Ne kadar şımarık buldumcuk kaprisli insanlarsınız ya okudum okudum ne bir yüzsüzlük örneği gördüm ne bir şey:işsiz: Doğum partisi yapıp nikaha gitmeme bahaneside ayrı bir komik yani:işsiz: Tabi doğum gününe çağırırsınız altın hediye almak için dimi? Adamlarla bi sene görüşme sonra nikahı söylemediler de düşünceye bak. Neymiş tanışma şu bu olmamışmış hemen nikah işlemleri başlamışmış sizene sizden izin mi alıp yapacaklardı? Eşinizde ailesine kast sistemi uyguluyor evlada bak ya adamlar milletin içinde istenmedik dememişler üstünü örtmüşler işte ama ben yerlerinde olsam açık açık der rezil eder bir daha suratlarınıza bakmazdım. Sizede diyecek sözüm yok eşiniz ailesine terbiyesiz iken sizin ondan cesaret bulmanız muhtemeldi. Ben ailenin yerinde olsam neyim var neyim yok ilerde kızıma verirdim. Sizin gibi insanlara asla vermezdim
👏👏👏👏

Konuyu öyle bir dram halinde yazmış ki adamı da sürekli böyle konuşuyorsa etkiliyordur ailesine karşı. Hele fotoğraf çekilme olayını bile nasıl anlatmış ya valla tebrikler🤣

Böyle evlenince kocasının ailesine karşı hemen guardını alıp sözde mesafe koyan gelinleri görünce ayar oluyorum. Nasıl bir ailede yetişmişler, nasıl sığ bir terbiye almışlar merak ediyorum. Karısının ağzına bakıp ailesine nankörlük eden adamlar da ayrı bir konu. Çıktığı kabuğu beğenmeyen civciv misali... umarım aynı kendileri gibi evlatlar yetiştirirler. Ve evet, konu başlığına istinaden yüzsüzün kim olduğu ve yüzsüzlüğün ne olduğu ortada.

X