Bu ne yüzsüzlük

İnsanların hayatlarının sadece burda anlatıldığı kadarını bilip bu kadar büyük cümlelerle konuşmak da bence kötü.Dunyadaki en kötü anne baba ilan edilmiş olmak da komik.Tabi ki bebeğimiz için en iyisi olmak için çabalıyoruz her anne baba gibi.
Eleştiri yapmak bu böyle değil demek tabi ki gerekli zaten birçok kişi farklı fikir için yazıyor buraya.Bende tabi ki.
Ama bu yazılanları görünce diyorum ki neyse.
Konu başlıgın bu ne yüzsüzlük.
İçeriginde yüzsüzlük ne yapmışlar acaba diye diye okudum, bulamadım.
Davete icabet ettiler diye mi yüzsüz oldular ?
Fikrim hala aynı.
Eşiniz fevkalade saygısız bir adam ailesine karşı.
Siz de ondan aldıgınız cesaretle vur abalıya gitsin hesabı.
Vallahi siz kötü insanlara denk gelmemişsiniz demek ki.
Hangi ailede sorun olmuyor ki ?
Herkes über iyi mi geçiniyor, hayır.
Ama sizin ki resmen artık karı koca değişik bir hal almış.
Eşim bugün ailesini silecek olsa şu sebebler yüzünden oha derim.

Mesele benim evimin küçüklüğü değil ama alakasız bi noktada böyle söylenmesi üzücü.Bu şunun gibi çocuğu olmayan birine ya sizin de çocuğunuz olmuyor ama sevin bu bebeği.
Ben yuvamda şükür mutluyum.Sadece insanların bu tavırları üzücü diyorum.Annesi babasına eşim bağırmiyor normal bi şekilde anne surdan seslen,yabanciliyor alışsın öyle al bebeği diyor.Kucagimdan bebeği çekiştiren kv.
Eşimin kardeşiyle ilgili şeyleri bize söylememeli normal çünkü eşim sormuyor konusunu onlar açınca ilgilenmiyor.Yuva kurmanın ne zor olduğunu bilen biri olarak asla ama asla kimsenin üzülmezsini,hayal kırıklığını istemem. Herkes yol aldığı gibi bizlerde yol alıyoruz şükür.mesele kızın babası ve bunun getirdiği kaynaktan dolayı düğün yapacak olan kv bunu hava atarak herkese söylemesi.yoksa tabi davet etsin konuşsun.
Neyse sadece bence herkes burda yorum yaparken çok da büyük cümleler kullanmasa netice de biri haksız da olsa bi destek aramak yada farklı bi taraftan bakılan düşünce için yazıyor ya.birde böyle bak demek yerine burnunu yere edersen....,egolusun demek,Allah bebeğe yardım etsin demek de yakışmıyor.
Neyse teşekkür ederim.

Hadi siz neyse de eşiniz ailesiyle görüşmemek için resmen bahane arıyormuş çok enteresan ve üzücü. Eşe destek olmak iyidir ama ailesine bu kadar kolay sırt çeviren insanda da sıkıntı vardır.
Bebeği uyandırmalari haricinde hiçbirsey yok yazdıklarınızda.
Madem konu açtınız, bir de farklı bir pencereden bakmayı deneyin.
Onaylanmak, ne kötü aile sözünü duymak istemişsiniz ama kötü görmemişsiniz siz.
Allah başka dert vermesin.

Mesele benim evimin küçüklüğü değil ama alakasız bi noktada böyle söylenmesi üzücü.Bu şunun gibi çocuğu olmayan birine ya sizin de çocuğunuz olmuyor ama sevin bu bebeği.
Ben yuvamda şükür mutluyum.Sadece insanların bu tavırları üzücü diyorum.Annesi babasına eşim bağırmiyor normal bi şekilde anne surdan seslen,yabanciliyor alışsın öyle al bebeği diyor.Kucagimdan bebeği çekiştiren kv.
Eşimin kardeşiyle ilgili şeyleri bize söylememeli normal çünkü eşim sormuyor konusunu onlar açınca ilgilenmiyor.Yuva kurmanın ne zor olduğunu bilen biri olarak asla ama asla kimsenin üzülmezsini,hayal kırıklığını istemem. Herkes yol aldığı gibi bizlerde yol alıyoruz şükür.mesele kızın babası ve bunun getirdiği kaynaktan dolayı düğün yapacak olan kv bunu hava atarak herkese söylemesi.yoksa tabi davet etsin konuşsun.
Neyse sadece bence herkes burda yorum yaparken çok da büyük cümleler kullanmasa netice de biri haksız da olsa bi destek aramak yada farklı bi taraftan bakılan düşünce için yazıyor ya.birde böyle bak demek yerine burnunu yere edersen....,egolusun demek,Allah bebeğe yardım etsin demek de yakışmıyor.
Neyse teşekkür ederim.
Yahu adam nereden bilsin sizin küçük ev kompleksiniz olduğunu?? Sabah sabah ınsanları sinirlendirmeye mi yazdınız bu ne sendromu tam olarak.

yahu herhalde yazılan kadarını bileceğiz, nasıl bilelim başka şeyleri, müneccim miyiz ?
yok kv hava atmış, atsın size ne ? size düğün yapmadı falan ondan mı bu tepki ?
evin küçük denmesini çocuksuz birine al bu bebeği sev demekle kıyaslamak ise okuduğum en alakasız şey.
evle çocuk bir mi ?
demek evinizin küçük olması kompleksiniz ki bu kadar içerliyorsunuz işte.
az sonra müge anlı gibi bağırıcam "senin evin küçük delirtme beni" diye.
sdkflşsdşgd

yahu herhalde yazılan kadarını bileceğiz, nasıl bilelim başka şeyleri, müneccim miyiz ?
yok kv hava atmış, atsın size ne ? size düğün yapmadı falan ondan mı bu tepki ?
evin küçük denmesini çocuksuz birine al bu bebeği sev demekle kıyaslamak ise okuduğum en alakasız şey.
evle çocuk bir mi ?
demek evinizin küçük olması kompleksiniz ki bu kadar içerliyorsunuz işte.
az sonra müge anlı gibi bağırıcam "senin evin küçük delirtme beni" diye.
sdkflşsdşgd
Aynı şeyi düşündüm.
Bebek ile ev ne alaka.

1 yaş bebeğine hem de ev dışında bir sürü davetli ile Doğum partisi yapan sizin benim bebeğim var nikaha gidemem söyleminiz ne kadar inandırıcı

Ben olsam bunu söyleyen birini asla bir daha muhatap almam

Yarınlarda o kişilerin çocukları ile bebeğiniz kuzen olacak adam evimize küçük dedi üzülüyorum deyip bahane bulmak olmaz

El ne der, onun bunun ağzına laf vermeyelim deyip gidersin nikaha

Sizin annenizi dahi ayırmayıp söylemişler nikah var diye, siz gemileri madem yaktınız neden partiye çağırdınız, madem partiye çağıracak adımı attınız neden nikaha gitmeyesiniz

Neyse teşekkür ederim.
haksız olsak da destek beklıyoruz konuyu acarken demıssınız
nıye? ne munasebet

haksızsanız haksızlık etmıssın dıyerek dogruyu soyleyerek ıyılık yapıyoruz aslında

cok haklısın canım ne yaparsın ıste erkek aılesı bunlar desek daha cok gazlamıs oluruz kendınızı daha kotu duruma dusurmenıze sebep olmus oluruz ...

degısık bır yapınız var ve hıc saglıklı dusunemıyorsunuz
ultra otesı alıngansınız ben hayatımda alıngan ınsan gordum de bu kadarını gormedım yazdıklarınızdan da anladıgım soyledıgınızın tam aksıne huzursuz bır yuvanız var o yuzden bu kadar negatıfsınız huzurlu mutlu ınsanlar hayatın anlamını bılır tadını cıkarır boyle bos seylere takılı kalmaz

kımsenın buyuk cumle kullandıgı da yok bayagı bastan asagı hatalarınız var karsı tarafında hatası vardır elbet ama objektıf olarak dısardan bakıyoruz sız daha hatalı duruyorsunuz bılmedıgınız seyler var dıyorsunuz ya su bıldıklerımız bıle yetıyor davranısınız dusunce yapınızdan anlıyoruz

boyle hayat gecmez bı rahat olun bı salın

Merhaba hanımlar, canımı sıkan bir konuyu sizinle paylaşmak ve farklı fikir -tecrubelerden yararlanmak için bu konuyu acıyorum.Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Geçtiğimiz günlerde bebeğimin 1 yaşını kutladık.Eski konularimdan belki bilen olabilir,kv ve eşimin kardeşiyle 1 seneden fazladır görüşmüyoruz.Bunun sebebi de kv evimden uyuyan kolik bir bebeği uyandırma anne dememize dolayı kafasına göre alıp çantasını eşini bile beklemeden çıkıp gitmesi ve akabinde kardeşinin siz anneme böyle diyemezsiniz,nankör,saygısız, terbiyesizler diye eşimin kardeşinin mesajları olmuştu. Anlayıp dinlemeden konuşan bu adam sonra hatasını anladı özürler diledi.esim çok da muhatap olmadı.Bebegimizin doğum gününe de çağırmak istemedi.ama ben şu bakış açısıyla çağırmasini istedim.Bu olayda 2 yetiskin hata yaptı,anne olan bu sıfatına sığındı hiç bisey yokmuş gibi davranarak olayı kapattı.ama öbürü özür dilese de bikac kez girişimde bulunsa da afedilmedi.Gerci anne de affedilmedi.ama mesafeli de olsa telefonla görüşüldü.Esimin de aklına yatacak ki bu olay senle aramız bozuk ama yeğeninin doğum gününe gelmek istersen diye kutlayacagimiz yeri attı.Bu adam da zaten gelecektim ama sen çağırdın daha içim rahat gelicem dedi falan filan.
Neyse o gün kv,kp ve eşimin kardeşiyle kız arkadaşıyla geldiler.kutlamalae falan derken kv herkesin olduğu alanlarda hastalıktan gelemedim diye bağırıp bağırıp durdu.Halbuk8 sebebi oğlunun tepkisi ve bizim evden defolup giderken tavırlarıyla.Neyse bebegim yabanciliyor herkesi,kucağından çekerek aldı,o an bisey demedim kalabalık doğum günü vs derken eşim kızdı anne çocuk yabanciliyir öyle alma diye.cocugu sakinleştirir pasta kestik,fotoğraf çekinirken kızım ona kitlendi kaldı,yanda duruyor bu da bana bakıyor diye seviniyor, halbuki bebekler öyledir ya bakar bakar ağlar, en sonunda eşim dedi biri seslensin anne su tarafa geç fotoğraf çekilmiyor diye.
Bunlar böyle devam ederken asil bomba patladı.esimin o kardeşinin hemen 1 ay sonra düğünü olacakmış.daha isteme tanışma vs olmadan daha aileler bile birbirini görmeden nikah işlemleri yapılmış tarih belirlenmiş.Bunu eşim ve ben dışında herkese o gün söylenmiş.Hatta benim ailem davet edilmiş nikaha.partidan sonra evime de geldiler konuşma yok,biz zaten eşimle belli diyaloglar kuruyrz.cay ikram derken zaten çıkıp gittiler.
Ve partide eşimin kardeşi sizin eviniz küçük ama bunu aldım diyerek büyük top havuzu hediyesini verdi.zaten ev konusunda onlar bilmezler ama küçük olduğu kira olduğu için üzgünüm.Boyke söylenince belli etmedim ama çok ağrıma gitti.Neden böyle dediği de çıkmış oldu.Adam kendi ev tutup eşyalarını bile aldığı için bir kıyas yapabiliyor.o bakış açısıyla konuşuyor.
Neden diyorum! Kocası ona tukururken,bağırırken onu saygılı bir şekilde koruyan,dert anlattığında dinleyen ben şimdi bana bakıyor sanki midesi bulanıyor gibi bi tavırla.Bende sevmiyordum onu ama saygı duyuyordum.Yasadiklarindan dolayı bir kadın olarak üzülüp destek veriyordum
Eşimin kardeşi ise o söyledikleri ve tavırlarından dolayı benim geçen sene lohusayken panik atak geçirmeme sebep olan kişi.
Üzülmeyeyim diyorum ama olmuyor.Esim destekcim ve bana bırakmadan tepkisini koyuyor.Isteme vs olucak diye babasi dediğinde ben o vakit burda olmayacağım tatile cikicaz ayarladık herseyi diyerek gelmeyeceğini söyledi.nikahada ben gitmem zaten bebeğim var ve böyle bir insanın olayına gitmem.Esimde istemiyor ama ben ödünç takın varmış gibi git takini tak ve gel diyrm.bu kadar.
Uzun oldu,kusura bakmayın teşekkürler.
Kapanmış bir olayı nasıl devam ettirir ve kendimi mağdur gösteririm tavrından acilen çıkmalısınız. herkes hayatına devam ediyor ve siz de devam edin

Ben mi yanlış anladım ya da hiç anlayamadim mi? Hem davet etmişsiniz hem de yorumlariniz tuhaf( o öyle sandi, çocuğa bakti , eşinizin annesine konuşma tarzı). Eviniz küçük dedi diye bunalıma girmiş,çıkamamışsiniz. Düğüne gitmem , etmem ee gitmeyin. zaten onun ki şöyle oldu bilmezler ama ben böyle olmadi diye üzülmüştüm diye düşünüp hasta olursunuz. Herkesi çağırmışlar, konuşmuşlar bize demediler diyorsunuz. Bence bunda bile art niyet arıyorsunuz. Zaten girip çıkıyormuşsunuz, olaya vakıf olamamışsınızdır. Hayir sizin ailenizi bile çağirip sizden gizleyecekler miydi? Dememe amacı 'ne?
Side biraz tehlikelisiniz ve eşinizi yönlendiriyorsunuz gibi geldi.

Eşiniz ailesine nasıl böyle davranabiliyor, ne kadar saygısız bir evlat.
Resmen küsmek için bahane aramışsınız, bebek uyandırdı diye insan annesine bağırır mi ya? Sanırsın bebeği uyandırmadı öldürdü. (Uyandirmasalar iyiymiş evet ama bu ne abarti) Yok bebeği çekip aldı falan tavrınız o kadar iğrenç ki, kayınvalidenin yerinde olsam asıl sizinle ben görüşmem. Kardeşide düğün dahil hiç birşey söylememekte haklı.
Bence artık eşinizin aile ilişkilerine karışmayın, kendi annesine kardeşine böyle davranan eşi asıl ben sorgulardım iki gün sonra bize nasıl davranır diye)

X