- 15 Şubat 2017
- 1.176
- 3.967
- Konu Sahibi Malefizsin
Bence senin eşin ve yeğenleri sizin ocağa incir ağacı dikmeye niyetli.D Dobra anne @Noway35 Pia Donna @pelinosss
Hanımlar gerçekten konu çok farklı yerlere gidiyor. Açtığım konuyu okuduğunuzda anlatmak istediğimi anlamadınızı düşünüyorum. Sizin anladığınız kocama tapıyorum herkesin her hareketini kıskanıyorum olan bitenden saçma sapan sonuçlar çıkarıyorum. Böyle değil. Oturup düşünün aynı şeyi yaşasanız benden farklı bi tepki mi verirdiniz? Kızı asarım keserimde demiyorum ayrıca sandığınız kadar takmış olsaydım eşimle kavgam bitmezdi senden yüz buluyor o yüzden bunları yapabiliyor diye. Öyle değil işte. Eşin niye seni çağırdı bişey yapamadı mı diyorsunuz. Yani evet yapamamış ki çağırmış o an orda değildiniz hareketleri görmediniz. Ya eşimin yeğenleri 14 15 16 yaşında ki çocuklar biryere gidip geldiklerinde yenge x ablayı gördük yolda dayımın içine düştü yenge x ablanın dayıma bakmaktan boynu tutulacaktı diyor. Olayı ben abartıyorum sanıyorsunuz küçücük çocukların dikkatini çekiyor. Kızın annesi de olayların farkında yani kızı yanındayken hızla geçiyo selam verip kızı yokken ayak üstü sohbet ediyoruz. Yani şurda derdimi anlattım içimi döktüm rahatlamak için daha çok strese girdim yemin ederim kadın kadına bunu yapmaz yaa neden anlamak istemiyorsunuz beni? Nen bana hak verin demiyorum. Ama olayların hiçbir yerinde hiçbir şeyi yanlış anlamadım eminim. Çoğu şeye sustum. Ben sustukca bi tık üstünü yaptı. Belki geçmişte olanları bildiğimi bile bilmiyordur o yüzden bu kadar rahattır. Ama ne diyorum annesi taşındı gitti bu tarafla kızın işi kalmadı ama sürekli burda evin konumunu bilmediğiniz için kuruntu yaptığımı düşünüyorsunuz çıkmaz sokak burdaki komşularla zaten işi yok. Gerçekten kendimi ifade etmekte güçlük çekiyorum artık siz olayı kavgaya çevirdiniz ne yapayayım diye sorduğuma bin pişmanım. Sağolun yorumlarınız için.