Bu kadın ne yapmaya çalışıyor?

Nasıl yani markete bile beraber mi gidiyorsunuz? Ciddi misiniz bunu yazarken?
Ben kimseyi suçlu bulmaya çalışmıyorum. Yazdığınız kadarına yorum yapıyorum ama aklıma yatmayan bir şey varsa da sorma ihtiyacı duyuyorum. Ya bu kadın da kalkıp "her hareketimden mana çıkarıyorlar, onlar yüzünden nasıl davranacağımı şaşırdım, yıllardır bu mahallede yaşadım burada büyüdüm rahatça sokağa bile çıkamıyorum" diyorsa?? Ya siz herşeyi kafanıza göre yorumluyorsanız? Kocanız tuhaf kusura bakmayın. Görmezden gelip medeni insanlar gibi merhaba merhaba yapıp yoluna devam edeceğine, işine bakacağına karıcım koş gel bu kadın beni ayartmaya çalışıyor der gibi sizi çağırıyor. Sokakta saç savurmak veya kahkaha atmak suç mu?

Mesela eskiden kendi kendine konuşana deli denirdi ama şimdi bakıyorsun birisi kablosuz kulaklık takmış, saçlarının altından görünmüyor karşıdakiyle konuşuyor gülüşüyor. Acayip tuhaf hareketler yapıyor sanıyorsun ama tiktok videosu çekiyor veya karşıdakiyle görüntülü konuşuyor mesela. Siz niye hemen nem kapıyorsunuz her havadan? Kayınvalidenizin ölüm yıldönümünde aktifleştirilen sosyal medya hesabına kadar girip bakıyorsunuz. Eşinize sorduğunuza inanmıyorum bence merakınıza yenik düştünüz. Ne hakla eski mesajları okuyorsunuz?

Bence, dediğiniz gibi eşinize güveniniz tam olsun. Öyle olduğunu söylüyorsunuz ama aklınızın bir köşesinde bir acaba var. O kız o çevreye ait orada büyümüş yetişmiş, ailesi bağları orada. Ayrıca küçük bebeği varmış, annesine gelmesi bebeği sokakta gezdirmesi çok normal. Aşureyi annesi yapmış göndermiş. Gidin sorun annesine haberiniz var mı kızınızın bize aşure getirdiğinden diye? Belki size aşure falan getirmek istemedi ama annesi ayıp olur götür şunu diye ısrar etti?

Ayrıca bu sizle alakalı değil ama nasıl cahil bir ortam var çevrenizde, 14-15-16 yaşında çocukların konuştuğu söylediği şeylere bak. Yok içine düşmüş yok boynu tutulmuş bakmaktan... Nasıl bir çevre ki böyle çocuklar yetişiyor?

Ayni durumu yaşadım evimi demiştim. Bu kez sosyal medyadan rahatsız etmeye başladı. Hesaplarimizi kapattık bu kez telefon, numara değişsen ortak cok fazla kişi vardi buluyordu falan en son polise basvurduk tabi birsey çıkmadı. 3 sene oldu hala dert yani. Eskisi kadar umursamiyorum. Okuluma kardeş ziyareti diye rahatsizlik veriyor gidiyor. Siz esinizle birlikte ortak adimlar atıp sevginize bakın. Bu konuyu ikinizde birbirinize yansitmayin. Zaten karşı tarafın amacı bu. Dikkat cekmek, nifak tohumlari ekmek. Getirdigi yiyecek vs yemeyin, almayin, kapıyı acmayin, muhatap olmayın. Annesi, abisiyle de mecbur kalmadikca görüşmeyin. Sonucta o aileyle gorusmezseniz hayatınız durmayacak. Kimin ne olduğu ne yapacagi belli olmuyor.
Aslında bu evin önünden geçmeleri bakmaları yüksek sesle dikkat çekmeye çalışmaları bana gülünç geliyordu yazık benim herşeyi bildiğimden haberi yok kendini rezil ediyor deyip geçiyordum. Hatta bahsettiğim eşim beni aşağıya çağırdı olayında bile çok ciddiye almadım kuduruyo işte diye düşündüm. Ama bu evime kadar gelip beni baştan aşağı süzmesi arkamı döndüğüm an evimin içine uzanıp bakması bende büyük bi sinire sebep oldu. Yani bu kadar ileri gidebiliyorsa daha fazlasınıda yapmayı göze alır diye düşünüyorum 🤷‍♀️

Nasıl yani markete bile beraber mi gidiyorsunuz? Ciddi misiniz bunu yazarken?
Ben kimseyi suçlu bulmaya çalışmıyorum. Yazdığınız kadarına yorum yapıyorum ama aklıma yatmayan bir şey varsa da sorma ihtiyacı duyuyorum. Ya bu kadın da kalkıp "her hareketimden mana çıkarıyorlar, onlar yüzünden nasıl davranacağımı şaşırdım, yıllardır bu mahallede yaşadım burada büyüdüm rahatça sokağa bile çıkamıyorum" diyorsa?? Ya siz herşeyi kafanıza göre yorumluyorsanız? Kocanız tuhaf kusura bakmayın. Görmezden gelip medeni insanlar gibi merhaba merhaba yapıp yoluna devam edeceğine, işine bakacağına karıcım koş gel bu kadın beni ayartmaya çalışıyor der gibi sizi çağırıyor. Sokakta saç savurmak veya kahkaha atmak suç mu?
Mesela eskiden kendi kendine konuşana deli denirdi ama şimdi bakıyorsun birisi kablosuz kulaklık takmış, saçlarının altından görünmüyor karşıdakiyle konuşuyor gülüşüyor. Acayip tuhaf hareketler yapıyor sanıyorsun ama tiktok videosu çekiyor veya karşıdakiyle görüntülü konuşuyor mesela. Siz niye hemen nem kapıyorsunuz her havadan? Kayınvalidenizin ölüm yıldönümünde aktifleştirilen sosyal medya hesabına kadar girip bakıyorsunuz. Eşinize sorduğunuza inanmıyorum bence merakınıza yenik düştünüz. Ne hakla eski mesajları okuyorsunuz?
Bence, dediğiniz gibi eşinize güveniniz tam olsun. Öyle olduğunu söylüyorsunuz ama aklınızın bir köşesinde bir acaba var. O kız o çevreye ait orada büyümüş yetişmiş, ailesi bağları orada. Ayrıca küçük bebeği varmış, annesine gelmesi bebeği sokakta gezdirmesi çok normal. Aşureyi annesi yapmış göndermiş. Gidin sorun annesine haberiniz var mı kızınızın bize aşure getirdiğinden diye? Belki size aşure falan getirmek istemedi ama annesi ayıp olur götür şunu diye ısrar etti?
Ayrıca bu sizle alakalı değil ama nasıl cahil bir ortam var çevrenizde, 14-15-16 yaşında çocukların konuştuğu söylediği şeylere bak. Yok içine düşmüş yok boynu tutulmuş bakmaktan... Nasıl bir çevre ki böyle çocuklar yetişiyor?
Yazdığınız herşeyde çok haklısınız gayey güzel açıklamışsınız hepsinin cevabını tek tek yazayım o zaman. Evet markete bile birlikte gidiyoruz bunda şaşırılacak birşey göremiyorum bu gayet normal birşey bence.
Kadının bahsettiğiniz gibi konuşma gereği duyacağını sanmıyorum çünkü bu anlattığım olaylar burada bana karşı cephe almış gibi davranan insanlara karşı kendimi koruma doğru ifade etmeye çalışma ve sinirle birleşince yaşananın aksine büyük olaylar kavga kıyamet gibi görünüyor olabilir. Bu aşure olayına kadar gülüp geçiyorduk kendi aramızda. Mahallenin delisi diye bi kalıp vardır ya o gözle bakıyorduk. Saçmaladı yine işte falan gibi. Ciddiye almıyorduk. Hatta bu aşure olayını ben taktım kafama eşim aldırış bile etmedi ne yüzle geldi diye şaşırdı sadece. Konuyu anlatırkende bahsettim alıp almama konusunda kararsız kaldım kendi kendime yüz göz olmadık şimdiye kadar almamak ayıp olur gibisnden düşündüm dedim. Cümleyi tam olarak böyle yazmadım konuda ama sonuç aynı. Belirtiyimde birde yalancılıkla suçlanmiyim.

Kocam kesinlikle tuhaf değil. Medeni insan gibi merhaba merhaba diyip devam etmek o kıza gel ben sana açığım demek bunu gerçekten yazdığınıza inanamıyorum. Yani bu kız eşim ayrılmak istediğinde kendi bekaretimi bozup senin yaptığını söylerim ailem seni yaşatmaz diye çirkinleşen bi insan. Eşimin o an beni çağırması çok normal. Ne yapacağı belli değil çünkü. Yani yine abartıyo diyeceksiniz ama o an orda üstüne atlasa bi arbede yaşansa sonra bana saldırdı veya taciz etti dese ne olurdu sizce? Tabi ki saldırı taciz lafı geçtiği zaman bizim toplumumuz karşı tarafı dinlemez. Yani şu an olayı başkasından dinlediğiniz için düz bakıyo olabilirsiniz ama benim aklıma bin türlü şey geliyo.

Hayır sokakta saç savurmak kahkaha atmak suç değil. Ama bunu eşime karşı yapıyorsa bunda artniyet ararım tabi. Senin eşine yapılsa sende ararsın. Üstelik böyle bi geçmişleri söz konusuysa.

Eşimin eski sosyal medyasını aktifleştirme konusuna gelince. Müneccim değilim heralde şifreyi girmek için tabi ki eşimin olması gerekiyor değil mi? İzin almama inanmadığınızı merakıma yenik düştüğümü iddia etmişsiniz buna sadece kişi kendinden bilir işi diyorum. Her evlilik farklıdır belki kendi evliliğinizi göz önüne alarak olaylara tepkilere bakıp saçma ya da abartı buluyorsunuzdur. Bizim gizli saklımız yok yaptığımız herhangi bir şeyi hata olarak görsek bile birbirimizden saklamayız. Mesajları okuma hakkını lendimde buldum evet eşimin gelen kutusuydu👍

Evet dediğim gibi eşime güveniyorum söylediğim herşeyin arkasındayım. O kızın burada büyüyüp yetişmiş olması evli erkeklere dolanma hakkını vermez elbette.

Aşureyi annesi göndermiş olsa bile bizlere getirmemesini bizi es geçmesini 50 kere söylemiştir emin olun. Annesi benim komşumken ramazanlarda yemek verilir komşulara bizim buralarda tüm komşulara yemeği kızı dağıtırken bize annesi getirirdi. Alt katımda eltim onun altında kp oturuyor ikisine kızı bize annesi. Ya annesi bile kızını evimden uzak tutmaya çalışıyor daha neyin davası bu ben anlamıyorum. Saldıracak yer arıyorsunuz başka bişey değil bu yaptığınız.

Evet bu konuda çok haklısınız eltimin görümcemin çocukları 40 yaşındaki adamın karışmayacağı konulara karışır. Burda suç tabi ki çocuklarda değil.

1. cok agresifsiniz
2.cok takintilisiniz
3.madem bukadar takintili sinirlisiniz ki oylesiniz gordugum kadariyla o gün asure getirdigi gun firsat ayagina gelmisken soylicektiniz rahatsiz oldugunuzu bidaha ailenize bulasmamasi gerektigini hala anlamiyormu asureyi kafasindan asaga dokecektiniz. Ben nisanlandim benim esime kaynanamgil bir kiz gormeye gitmis kendi köylerinden tanidiklari bir kizi olmamis istememis esim bitmis. Birgun bi dugune gittik kiz bana oyle bir bakiyorki Allah korusun beni öldürecek o derece bu kim anne dedim kaynanama boyle boyle dedi anlatti ha oylemi dedim tekrar baktiginda gülerek El salladim bildigimi gorunce bidaha donup bakmadi. Sizde uyarsaydiniz bildiginizi anlayinca bellkide daha ordan gecmez bile.

Bilmemezlige verir esime anlatir adami rahatsiz ederdim kizin tavrindan ötürü . Kocaniz siz ev degistirin bayagi mesafeli

Taaa kız evlenmeden önce atılan bir takım mesajlar. Başka da bir şey yok: güldü, balkona çıktı, aşure getirdi vb.

Sırf kendileri işkilleniyor diye kızın ailesiyle konuşacaklar. Pes! Madem karı koca rahatsızsınız, kadınla kocasına söyleyin rahatsızlığını. Kocanız kızın kocasına karşı desin eşin bana hala kur yapıyor diye.

Merhaba kızlar. Uzun zamandır kafama takılan bi konu var çevremden kimseyle paylaşmak istemedim. Üye olup sizlerin fikrini almak istiyorum.

3 yıldır evliyim. Eşim benle tanışmadan önce yan komşusunun kızıyla sevgiliymiş. 8 9 aylık bi süre sevgili olmuşlar sonrasında eşim ayrılmak istemiş. Ama kız peşini bırakmamış. Aramalar mesajlar fayda etmeyince artık eve kadar gelmeye başlamış görümcemle hatta kayınpederimle bile konuşmuş. Onlarda bizim yapabileceğimiz birşey yok demişler istemiyorsa zorla olduramayız falan diye konuşmuşlar. ( bunları görümcem anlattı) Kızın ailesinden de babası hariç herkes biliyormuş meseleyi abisi kız kardeşi annesi. En son kızın annesi eşimle konuşmuş 15 gün düşün taşın net bi karar ver evlenin falan demiş. 15 gün sonra halaa istemiyorum diyorsan kızımla konuşucam bidaha seni rahatsız etmicek demiş. Eşim istemediğini söylemiş. Neyse aradan 2 yıl falan geçiyor. Bu arada kız evleniyor ve çocuğu oluyor. Sonra eşimle tanıştım. Biz evlendiğimizde kız zaten evli çocukluydu. Olan bitenide biliyorum tabi daha nişan bile yapmadan önce anlatmıştı eşim. Neyse evlendim balkonlarımız ve evin bi odası kızın annesinin eviyle karşılıklı. Balkonda oturduğumuzda kız koşa koşa balkona çıkıyor. Çocuğu ağlamadığı halde bağıra bağıra annecim bak ben burdayım kızım diye çocuğa sesleniyor dikkat çekmeye çalışıyor yani. Birinde eşim evin önündeydi yeğenleriyle birlikte ben evdeydim bana msj attı acil aşağıya gel diye. Hemen indim aşağıya. Eşim dışarıya çıkınca bu kız da çocuğu dolaştırma bahanesiyle aşağıya inmiş saçma sapan hareketler yapıyormuş. Eşimde yanlış anlaşılacak bi durum olmasın diye beni çağırmış. Kızın annesi bizi dışarıda görünce bağır çağır kızını eve çağırdı naptığını sanıyosun sen diye. Neyse 1 yıl bu durum böyle sürdü. Onlar kirada oturuyorlardı taşındılar. 2 yıldır da bi üst sokakta oturuyorlar. Kız sık sık evin önünden geçiyor sürekli karşılaşıyoruz. Annesiyle ve abisiyle bi problemimiz yok hatta abisi çaya kahveye bile gelir evimize. Annesiyle de birbirimize hiç gidip gelmedik ama konuşuruz karşılaştığımızda. Kız annesiyle birlikteyse kafasını kaldırıp bakmıyor bile ama yalnızsa gözlerini fal taşı gibi açıp ters ters bakıyor bana. Yani şu zamana kadar bakmaktan ilerisini yapmadığı için çok aldırış etmemiştim bu konuya. Sonuçta geçmişte yaşanmış birşey eşim beni tanımıyorken yaşadığı olayı sorgulamak irdelemek çok doğru gelmedi bana. Herkes kendi yolunu çizmiş yuvasını kurmuş birde bitmiş gitmiş bi mesele.

2 gün önce kapı çaldı. Israrla uzun uzun 2 defa zile basıldı üstüm müsait değildi açamadım. Hemen üzerimi değiştim kapıyı açtım kimse yoktu. 10 dakika sonra tekrar kapı çaldı açtım ki kız gelmiş. Elinde tepsi aşure getirmiş. Şok oldum ne yapacağımı şaşırdım. Yine de yüz göz olmadık şimdiye kadar diye düşündüm belki kız benim olaylardan haberim olduğunu bile bilmiyodur. Aldım bi kase teşekkür ettim kaseyi yıkayıp getireceğimi söyledim. Sadece 1 dakikalık mutfağa gittim geldim. Kız kafasını uzatmış evin içine bakıyor dikkatlice. Ne niyetle bunu yaptı bilmiyorum ama kaseyi tepsinin içine bırakıp Allah kabul etsin dedim kapıyı kapattım cevap vermesine fırsat bırakmadan. Yani 2 gündür kendime kızıyorum keşke aşureyi almasaydım. Herşeyi bildiğimi belli etseydim. Davranışlarından rahatsız olduğumu söyleseydim falan diyorum. Bi yandan da Allah için yapılan birşey reddetmek ne kadar doğru olurdu? Kafam baya karışık. Bu durumu artık abisine ya da annesine uygun bir dille anlatmalı mıyım? Ne yapayım ben kızlar bu konuda ne düşünüyorsunuz? Eşimle çok güzel giden bi evliliğim var çok seviyorum eşimi onun da beni sevdiğinden eminim böyle takıntılı biri yüzünden aramızda problem olmasınıda istemiyorum. Kızın tavırları eşimide rahatsız ediyor zaten. Tavsiyeleriniz neler?
İnşallah aşureyi yemediniz.

Yazdığınız herşeyde çok haklısınız gayey güzel açıklamışsınız hepsinin cevabını tek tek yazayım o zaman. Evet markete bile birlikte gidiyoruz bunda şaşırılacak birşey göremiyorum bu gayet normal birşey bence.
Kadının bahsettiğiniz gibi konuşma gereği duyacağını sanmıyorum çünkü bu anlattığım olaylar burada bana karşı cephe almış gibi davranan insanlara karşı kendimi koruma doğru ifade etmeye çalışma ve sinirle birleşince yaşananın aksine büyük olaylar kavga kıyamet gibi görünüyor olabilir. Bu aşure olayına kadar gülüp geçiyorduk kendi aramızda. Mahallenin delisi diye bi kalıp vardır ya o gözle bakıyorduk. Saçmaladı yine işte falan gibi. Ciddiye almıyorduk. Hatta bu aşure olayını ben taktım kafama eşim aldırış bile etmedi ne yüzle geldi diye şaşırdı sadece. Konuyu anlatırkende bahsettim alıp almama konusunda kararsız kaldım kendi kendime yüz göz olmadık şimdiye kadar almamak ayıp olur gibisnden düşündüm dedim. Cümleyi tam olarak böyle yazmadım konuda ama sonuç aynı. Belirtiyimde birde yalancılıkla suçlanmiyim.

Kocam kesinlikle tuhaf değil. Medeni insan gibi merhaba merhaba diyip devam etmek o kıza gel ben sana açığım demek bunu gerçekten yazdığınıza inanamıyorum. Yani bu kız eşim ayrılmak istediğinde kendi bekaretimi bozup senin yaptığını söylerim ailem seni yaşatmaz diye çirkinleşen bi insan. Eşimin o an beni çağırması çok normal. Ne yapacağı belli değil çünkü. Yani yine abartıyo diyeceksiniz ama o an orda üstüne atlasa bi arbede yaşansa sonra bana saldırdı veya taciz etti dese ne olurdu sizce? Tabi ki saldırı taciz lafı geçtiği zaman bizim toplumumuz karşı tarafı dinlemez. Yani şu an olayı başkasından dinlediğiniz için düz bakıyo olabilirsiniz ama benim aklıma bin türlü şey geliyo.

Hayır sokakta saç savurmak kahkaha atmak suç değil. Ama bunu eşime karşı yapıyorsa bunda artniyet ararım tabi. Senin eşine yapılsa sende ararsın. Üstelik böyle bi geçmişleri söz konusuysa.

Eşimin eski sosyal medyasını aktifleştirme konusuna gelince. Müneccim değilim heralde şifreyi girmek için tabi ki eşimin olması gerekiyor değil mi? İzin almama inanmadığınızı merakıma yenik düştüğümü iddia etmişsiniz buna sadece kişi kendinden bilir işi diyorum. Her evlilik farklıdır belki kendi evliliğinizi göz önüne alarak olaylara tepkilere bakıp saçma ya da abartı buluyorsunuzdur. Bizim gizli saklımız yok yaptığımız herhangi bir şeyi hata olarak görsek bile birbirimizden saklamayız. Mesajları okuma hakkını lendimde buldum evet eşimin gelen kutusuydu👍

Evet dediğim gibi eşime güveniyorum söylediğim herşeyin arkasındayım. O kızın burada büyüyüp yetişmiş olması evli erkeklere dolanma hakkını vermez elbette.

Aşureyi annesi göndermiş olsa bile bizlere getirmemesini bizi es geçmesini 50 kere söylemiştir emin olun. Annesi benim komşumken ramazanlarda yemek verilir komşulara bizim buralarda tüm komşulara yemeği kızı dağıtırken bize annesi getirirdi. Alt katımda eltim onun altında kp oturuyor ikisine kızı bize annesi. Ya annesi bile kızını evimden uzak tutmaya çalışıyor daha neyin davası bu ben anlamıyorum. Saldıracak yer arıyorsunuz başka bişey değil bu yaptığınız.

Evet bu konuda çok haklısınız eltimin görümcemin çocukları 40 yaşındaki adamın karışmayacağı konulara karışır. Burda suç tabi ki çocuklarda değil.
Tüm iyi niyetimle söylüyorum bence siz biraz yardım alın. Bakın alay etmek veya kötülemek maksadıyla değil bir kadın olarak yardım etmek amacıyla yazıyorum. Yazmamışsınız bilmiyorum ama çalışmıyorsanız acil bir iş bulun kendinize. Nasıl çok normal olabilir karı koca markete bile beraber gitmek? Ne oluyor mesela siz veya eşiniz tek markete gidince?

Ben kesinlikle sizden çok farklı bir köşeden bakıyorum olaya. Eşe güvenmek demek karşı cinsten bir ordunun içine gönderebilmektir bana göre.
Benim sosyal medya hesaplarım yok eşiminkine de açıp bakmıyorum. Bakmak istesem şifreleri hep benim doğum günü tarihim. Bazen kardeşim kendi işiyle ilgili paylaşım yapar, bana mesaj gönderir eniştemin hesabından beğen lütfen diye açar bakarım ne paylaşmış, beğen der kapatırım yine telefonu.
Bırak markete tek gitmeyi, arkadaş grubumla 2-3 gece kalmalı turistik gezilere giderim.

Abarttıkça abartıyorsunuz aşırı takıntılısınız hem bu kıza hem eşinize. Yok sokakta saçlarını savurup gülmüş yok eşim merhaba dese kız hemen üstüne atlar evli erkeklere dolanıyor falan nasıl yakıştırıyorsunuz bunları kendinize? Abisiyle görüşüyorsunuz evinize girip çıkıyormuş, onu da engellesenize madem. Belki abisi de kötü niyetlidir? Nasıl bir kardeşlik ilişkisi ki bu, kardeşinin kanlı bıçaklı ayrıldığı adamla hala kanki olmak?

İstiyorsunuz ki tüm mahalle vurun kahpeye misali devamlı bu kızı konuşsun, arkasından laflar söylesin, hakaretler etsin. Sevgiliyken yaptıklarından söylediklerinden size ne, mahremiyet denen bir şey var. Eşinizle sevgili olmuşlar ayrılmışlar size ne gerisinden. Allah göstermesin farzedin ki boşandınız, hoşunuza gider mi eski eşinizle özel ve gizli bilgileri başkalarının okumasını?
Somut bir kanıtınız var mı bakışma sokakta yürüme haricinde? Eşinize yazdığı mesaj mail, telefon görüşmesi, sms... Hatta eşinizle konuşmaya çalıştımı? Suçlayacak olsanız, gözleriyle yedi dışında ne sunacaksınız kanıt diye ?

Benim eşimin iş nedeniyle kullandığı birden fazla telefonu var ve evde herkesin şifresi aynıdır. Ya şarjım biter ya da bir resim falan lazım olur öyle alırım elime. Sokakta eski sevgilisini görse hemen koş gel diye beni çağırsa kafan mı iyi senin derim. Aynı mahallede yaşıyor olsak tüm günüm bu kızı gözetlemekle, arkasından konuşulanları dinlemekle geçmez ona eminim. Tüh şimdi kocama dolanacak üstüne atlayacak demeyi kendime yediremem en başta.

Aşure olayında hala varsayım olarak konuşuyorsunuz, annesi öyle demiştir böyle demiştir diye. Sorun öğrenin niye sormuyorsunuz? Siz mi gönderdiniz yoksa kızınız kendiliğinden mi getirdi bize diye. Kadın ben gönderdim sevap diye derse?

Bu kadın dediğiniz gibi bile olsa sizi ilgilendirmemeli yaptıkları. Gezsin yürüsün saçlarını savursun ilgilenmeyin olsun bitsin. Kocama güveniyorum diyorsunuz ama devamlı peşindesiniz. Hadi dediğiniz oldu kocanızın üstüne atladı, tutup kolundan bağıramıyor mu defol git başımdan belamısın nesin diye? Ama bence içten içe seviniyor bak eskisi önümden geçiyor, karım da hemen yanıma geliyor diye. Elalem ne der, milletin ağzı diye diye kendinizi harap etmeyin. Evlenmeden önce bu ilişkiyi biliyormuşsunuz, aynı binada oturuyorlarmış, aynı mahallede yaşıyorlarmış. Eşiniz pırlanta ama ayrıldığı kız bela.

Konu sahibi bence dikkat edin. Benim exin başında da böyle biri vardı. Sürekli hareketlerinden farklı anlamlar çıkarıp kendince umut ediyormuş sağda solda anlatıyormuş sonradan öğrendik. Bir şey yapamadı ama can sıkıyor işte.

Eşim zaten kızın yanında durmuyordu. Evin önünde araba lastiği değiştiriyordu. O lastiğin değişmesi gerekiyordu ki bırakıp gelmedi dimi? Ayrıca neden işini gücünü bıraksın ki saçma sapan biri yüzünden
Hanımefendi eşinizin lastik değiştirirken lastiğe bakması gerekir diye düşünüyorum. Yani o işle uğraşırken kadının kendisine bakıp güldüğünü, saçlarını savurdugunu nasıl görmüş sizce? Kadına bakmayıp işine devam etmişse neden korkup sizi çağırmış? Hikaye biraz garip gelmiyor mu size?
Eşiniz çok korkuyorsa bir süre dışarı çıkmasın.

Ben bu kadar panik olacak bir şey goremedim ama şeyi merak ettim eşinizin sizi acil cagirdigi zaman kadin sacma sapan ne yapiyordu sokak ortasinda. 😂😂
Ben de neyi merakettim biliyor musun ? Kız bekar ailesi ile yaşıyor..adam bekar ailesi ile yaşıyor..ikisi de evleniyor ve yine iki taraf da aynı evlerde yaşamaya devam ediyorlar🙄 O nasıl oluyor acaba🤔

Çok takıntılısınız. Herkesin eski sevgilisi var. Ne yapalım şimdi kendimizi ve kocamızı eve mi kitleyelim? Kendi kafanızda kurmuşsunuz birçok şeyi.

Duygular değişir. Siz hala o kızın eşinize aynı duyguları beslediğinden nasıl eminsiniz? Kız evliymiş ve çocuğu da varmış sanırım. O hengame içinde en son düşündüğü şey emin ol sizin kocanızdır. Kadının eşi ile olan iletişimini biliyor musun? Belki çok aşık kocasına? Belki sizin kocanızdan kat kat iyi biri ile evli? Kızın hakkında söylenenleri kızın ağzından dinlediniz mi? Belki de işin içinde çok farklı şeyler var? Eşiniz bulunmaz hint kumaşı değildir sanırım.

Kız gülmüş, saçını savurmuş, aşure getirmiş...Belki kız yapı olarak cilveli ki bazı kadınlar öyledir. Belki o gün harika bir haber aldı? Kızın tek bir hatası var onu da ben söyleyeyim kız zamanında sizin eşinizi çok havaya sokmuş. Eşiniz sizi kıskandırmak için bunu kullanıyor. Eşimden önce benim de aşkından ölüp bittiğim biri vardı. Şimdi eşimle evlendiğime bin şükür. Diğeri evlenmişse ve hala benim onun kocasına falan takıntılı olduğumu düşünse güler geçerim yani. Ona mı kaldım derim.

Biraz rahat olun. Geçenlerde de buna benzer bir konu açıldı. Siz kime güvenmiyorsunuz? Kendinize mi eşinize mi?

Ben de neyi merakettim biliyor musun ? Kız bekar ailesi ile yaşıyor..adam bekar ailesi ile yaşıyor..ikisi de evleniyor ve yine iki taraf da aynı evlerde yaşamaya devam ediyorlar🙄 O nasıl oluyor acaba🤔

Adam ailesinin evinde zaten ust katta oturuyor zaten. Kadin da annesinin evine surekli ziyarete geliyormuş.

Konu sahibine neden bu kadar yüklenilmiş anlayamadım gayette haklı kadın. Eski sevgiliyi haklı bulanlar ya gerçekten yapışkan ahlak yoksunu kadınlarla karşılaşmadı yada sadece laf olsun diye konuşuyorlar. Adam eski sevgilisinin bu ahlaksız tavırları dolayısı ile ayrılmış olamaz mı ve sizi lastik değiştirirken eski sevgiliniz size manalı bakış atsa yada sapık gibi izlese siz eşinizi çağırmazmıydınız. Kadın laftan anlasa ayrılmak istediğinde ısrar etmez ailesini araya sokmazdı kadının ne mal olduğu belli zaten bu davranışlarını adamda eski sevgilisinin huyunu bildiğinden eşini benim tapum bunda artık yakamdan düş mesajı vermek istemiş olabilir bunda yanlış birşey yok hatta eşim beni çağırdı diye sevinirdim kadın kadına daha iyi çözeriz işi. Kadın annesini ziyaretlerde gelip bakıyormuş annesi üst sokağa taşınmış hala bu mahallede geziyorsa bende kasıt arardım hadi eskiden bahçe diyordu balkon diyordu şimdi özellikle kapının önünden geçiyor ve dik dik bakıyorsa takıntılıdır bu kadın. Ve sizin daireyi ziyarete kadar vardıysa dikkat edin keşfe çıkmıştır eşini evde yalnız yakalamaya bile çalışabilir annesi ile görüşün kızını bizden uzak tut diye hatta abisi size geliyorsa abisi ile görüş rahatsız oluyor diye uyarsın. Yoksa bu kadın tehlikeli nasıl bir cesaretki geliyor evine belki annesi aşure bile yollamadı size bu başkasının payını size getirdi. Siz konuşamıyorsanız ailesi ile kayınvalidenize söyleyin o yol yordam bilir o annesi ile konuşup ayağını kessin kızın.

Konu sahibine neden bu kadar yüklenilmiş anlayamadım gayette haklı kadın. Eski sevgiliyi haklı bulanlar ya gerçekten yapışkan ahlak yoksunu kadınlarla karşılaşmadı yada sadece laf olsun diye konuşuyorlar. Adam eski sevgilisinin bu ahlaksız tavırları dolayısı ile ayrılmış olamaz mı ve sizi lastik değiştirirken eski sevgiliniz size manalı bakış atsa yada sapık gibi izlese siz eşinizi çağırmazmıydınız. Kadın laftan anlasa ayrılmak istediğinde ısrar etmez ailesini araya sokmazdı kadının ne mal olduğu belli zaten bu davranışlarını adamda eski sevgilisinin huyunu bildiğinden eşini benim tapum bunda artık yakamdan düş mesajı vermek istemiş olabilir bunda yanlış birşey yok hatta eşim beni çağırdı diye sevinirdim kadın kadına daha iyi çözeriz işi. Kadın annesini ziyaretlerde gelip bakıyormuş annesi üst sokağa taşınmış hala bu mahallede geziyorsa bende kasıt arardım hadi eskiden bahçe diyordu balkon diyordu şimdi özellikle kapının önünden geçiyor ve dik dik bakıyorsa takıntılıdır bu kadın. Ve sizin daireyi ziyarete kadar vardıysa dikkat edin keşfe çıkmıştır eşini evde yalnız yakalamaya bile çalışabilir annesi ile görüşün kızını bizden uzak tut diye hatta abisi size geliyorsa abisi ile görüş rahatsız oluyor diye uyarsın. Yoksa bu kadın tehlikeli nasıl bir cesaretki geliyor evine belki annesi aşure bile yollamadı size bu başkasının payını size getirdi. Siz konuşamıyorsanız ailesi ile kayınvalidenize söyleyin o yol yordam bilir o annesi ile konuşup ayağını kessin kızın.
Kadının ne "mal" olduğunu nerden anladınız iki satırlık yazıdan?

Kadının annesi ve size oturmaya geldiğinde abisi ile konuyu konuşun ve hareketlerinden rahatsız olduğunuzu belirtin olsun bitsin.

X