- 14 Ağustos 2022
- 58
- 65
- 33
- Konu Sahibi Malefizsin
Yemedim. Allah affetsin deyip döktüm.Yemedin demi aşureyi. Hemen çöpe at, ne yaptığı belli değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemedim. Allah affetsin deyip döktüm.Yemedin demi aşureyi. Hemen çöpe at, ne yaptığı belli değil
Yan apartman bile değil. Bir üst sokaktalar. Annesi gerçekten iyi biri daha önce burada oturdukları için kadın eski komşularına göndermek istemiştir diye düşündüm. Haklısınız bende sonradan aşureyi reddetmediğime pişman oldum ama o an gerçekten şoka girdim ne yapacağımı bilemedim kapıyı açar açmazda uzatınca gülünç bi duruma düşmemek için aldım hemen. Elim ayağıma dolandı resmen.Ben olsam aşureyi kabul etmezdim konuşurdum hatta yan apartmandan diğer apartmana ne alaka yani aşure getiriyor aynı apartmanda olsanız neyse de
Evet öyle. Sadece bana değil tüm mahalleye komşulara falan verdi ama beni es geçebilirdi. Sonuçta eski sevgilinin eşiyim. Ne alaka iki tarafta evliyken eski sevgilinin kapısına geliyosun? Beni delirten nokta bu oldu zatenBir üst sokaktan size aşure mi getirmiş??? O kısmı tam anlamadım. Eğer öyleyse çok normal görmem imkansız.
Sizin başınıza böyle birşey gelirse umarım söylediklerinizi yapabilirsiniz. Mahallemizde radar teyzeler oldukça fazla. Öküz altında buzağı arayan tiplerden bahsediyorum. Kızın ulu orta açık açık cilve yapması bu teyzelerin dilinde x kişisi y kişine kur yapıyordu değil x ve y sokak ortasında cilveleşiyordu olsaydı çok mu iyi olurdu? Size göre abartı olabilir ama bana göre evet acil gitmemi gerektiren bi durumdu.Biraz fazla abartıyorsunuz bence. Eşim böyle bir şey için "acilen" beni sokağa çağırsa "bunun için mi çağırdın beni seyir arıyorsun herhalde" derdim. Eve gelince de izah edebilir durumu herhalde.
Ne yaptı kadın? yani en fazla ne yapmış olabilir eşinize tecavüz etmeye mi çalıştı.
Yapılacak şey görmezden gelmek. Sakin olun biraz bence.
Bu komşuluk olaylarını tam anlatamadım sanırım. Benim hatam kusura bakmayın. Aile apartmanında oturuyoruz. Eşim bekarken de burada yaşıyordu. Evlendiğimizde sadece alt kattan üst kata geçmiş olduk. Yani sevgiliyken komşusuydu evlendik yine komşu kaldık.Eski sevgili konu sahibinin komşusu değil ki kv nin eski komşusu ben öyle anladım
Konu sahibi neden taşınıyor
Bende öyle yaptımBen olsam aşureyi alırdım ama yemezdim ve yedirmezdim direk çöpe
BendeTam olarak bende bu noktaya takıldım
Eski sevgili konu sahibinin komşusu değil ki kv nin eski komşusu ben öyle anladım
Konu sahibi neden taşınıyor
Yediniz mi o aşureyiMerhaba kızlar. Uzun zamandır kafama takılan bi konu var çevremden kimseyle paylaşmak istemedim. Üye olup sizlerin fikrini almak istiyorum.
3 yıldır evliyim. Eşim benle tanışmadan önce yan komşusunun kızıyla sevgiliymiş. 8 9 aylık bi süre sevgili olmuşlar sonrasında eşim ayrılmak istemiş. Ama kız peşini bırakmamış. Aramalar mesajlar fayda etmeyince artık eve kadar gelmeye başlamış görümcemle hatta kayınpederimle bile konuşmuş. Onlarda bizim yapabileceğimiz birşey yok demişler istemiyorsa zorla olduramayız falan diye konuşmuşlar. ( bunları görümcem anlattı) Kızın ailesinden de babası hariç herkes biliyormuş meseleyi abisi kız kardeşi annesi. En son kızın annesi eşimle konuşmuş 15 gün düşün taşın net bi karar ver evlenin falan demiş. 15 gün sonra halaa istemiyorum diyorsan kızımla konuşucam bidaha seni rahatsız etmicek demiş. Eşim istemediğini söylemiş. Neyse aradan 2 yıl falan geçiyor. Bu arada kız evleniyor ve çocuğu oluyor. Sonra eşimle tanıştım. Biz evlendiğimizde kız zaten evli çocukluydu. Olan bitenide biliyorum tabi daha nişan bile yapmadan önce anlatmıştı eşim. Neyse evlendim balkonlarımız ve evin bi odası kızın annesinin eviyle karşılıklı. Balkonda oturduğumuzda kız koşa koşa balkona çıkıyor. Çocuğu ağlamadığı halde bağıra bağıra annecim bak ben burdayım kızım diye çocuğa sesleniyor dikkat çekmeye çalışıyor yani. Birinde eşim evin önündeydi yeğenleriyle birlikte ben evdeydim bana msj attı acil aşağıya gel diye. Hemen indim aşağıya. Eşim dışarıya çıkınca bu kız da çocuğu dolaştırma bahanesiyle aşağıya inmiş saçma sapan hareketler yapıyormuş. Eşimde yanlış anlaşılacak bi durum olmasın diye beni çağırmış. Kızın annesi bizi dışarıda görünce bağır çağır kızını eve çağırdı naptığını sanıyosun sen diye. Neyse 1 yıl bu durum böyle sürdü. Onlar kirada oturuyorlardı taşındılar. 2 yıldır da bi üst sokakta oturuyorlar. Kız sık sık evin önünden geçiyor sürekli karşılaşıyoruz. Annesiyle ve abisiyle bi problemimiz yok hatta abisi çaya kahveye bile gelir evimize. Annesiyle de birbirimize hiç gidip gelmedik ama konuşuruz karşılaştığımızda. Kız annesiyle birlikteyse kafasını kaldırıp bakmıyor bile ama yalnızsa gözlerini fal taşı gibi açıp ters ters bakıyor bana. Yani şu zamana kadar bakmaktan ilerisini yapmadığı için çok aldırış etmemiştim bu konuya. Sonuçta geçmişte yaşanmış birşey eşim beni tanımıyorken yaşadığı olayı sorgulamak irdelemek çok doğru gelmedi bana. Herkes kendi yolunu çizmiş yuvasını kurmuş birde bitmiş gitmiş bi mesele.
2 gün önce kapı çaldı. Israrla uzun uzun 2 defa zile basıldı üstüm müsait değildi açamadım. Hemen üzerimi değiştim kapıyı açtım kimse yoktu. 10 dakika sonra tekrar kapı çaldı açtım ki kız gelmiş. Elinde tepsi aşure getirmiş. Şok oldum ne yapacağımı şaşırdım. Yine de yüz göz olmadık şimdiye kadar diye düşündüm belki kız benim olaylardan haberim olduğunu bile bilmiyodur. Aldım bi kase teşekkür ettim kaseyi yıkayıp getireceğimi söyledim. Sadece 1 dakikalık mutfağa gittim geldim. Kız kafasını uzatmış evin içine bakıyor dikkatlice. Ne niyetle bunu yaptı bilmiyorum ama kaseyi tepsinin içine bırakıp Allah kabul etsin dedim kapıyı kapattım cevap vermesine fırsat bırakmadan. Yani 2 gündür kendime kızıyorum keşke aşureyi almasaydım. Herşeyi bildiğimi belli etseydim. Davranışlarından rahatsız olduğumu söyleseydim falan diyorum. Bi yandan da Allah için yapılan birşey reddetmek ne kadar doğru olurdu? Kafam baya karışık. Bu durumu artık abisine ya da annesine uygun bir dille anlatmalı mıyım? Ne yapayım ben kızlar bu konuda ne düşünüyorsunuz? Eşimle çok güzel giden bi evliliğim var çok seviyorum eşimi onun da beni sevdiğinden eminim böyle takıntılı biri yüzünden aramızda problem olmasınıda istemiyorum. Kızın tavırları eşimide rahatsız ediyor zaten. Tavsiyeleriniz neler?
Çocuğu gezdirmeye çıkardım diye dolaniyodurBen bu kadar panik olacak bir şey goremedim ama şeyi merak ettim eşinizin sizi acil cagirdigi zaman kadin sacma sapan ne yapiyordu sokak ortasinda.
Öyleymiş.Konu sahibi de orda oturuyor herhalde devamli kizi gorduklerine gore.
Eşime bakıp gülümsüyor saçlarını savuruyor vs.
Hayır eşim kışkırtmaya çalışmıyor. Olayın sadece okuduğunuz kadarını bildiğiniz için böyle geliyor biliyorum. Eskiden sevgililerdi ve mahalledikiler bunu biliyordu ikiside farklı insanlarla evlendi tamam ama kızın o an ki davranışlarını görseydiniz böyle düşünmezdiniz ha ha ha diye kahkaha atmalar saçlarını arkaya savurmalar eşimin gözünün içine bakmalar falan. Bunu dışarıdan biri görse geçmişte olanlarıda bildiğinden yanlış anlaşılmaya çok müsait bi durumdu. Gerçekten o an orda olmam gerekiyordu evet aciliyeti vardı durumun.Eşiniz de sizi kiskirtmaya yer ariyor yani. Bunun icin mi mesajla hemen cagirmiş. Bilmiyorum, takmasaniz bu kadar sorun olmaz bu kiz
Hayır yemedim. DöktümYediniz mi o aşureyi
Dokerdim ben olsam
Muska filan mazallah