Bu kadın ne yapmaya çalışıyor?

Buraya gelip egonuzu tatmin edin diye açmadım bu konuyu. Fikir istiyorum bunun nesi garip anlamıyorum. Empati kurup yorum yapar mısınız lütfen? Sizden fikir istiyorum. Bu kadar detaylı düşünebilmeniz gerçekten dikkatimi çekti. Siz olsaydınız ne yapardınız? Ben evime kadar geldiyse fazlasınıda yapabilir diye düşündüğüm için abisi veya annesine durumu anlatıp rahatsız olduğumu söylemeyi düşünüyorum mesela.

Hanımefendi, kızın davranışlarında bir gariplik olsa mahallede dedikodusu çıkar, kocasının kulağına giderdi.

Siz karı koca tencere kapak şekilde olayları büyütüyorsunuz. Kızı görmezden gelseniz bir şey olmayacak. Kız balkona da mı çıkmasın? Mahallede mi gezmesin?

Eşim zaten kızın yanında durmuyordu. Evin önünde araba lastiği değiştiriyordu. O lastiğin değişmesi gerekiyordu ki bırakıp gelmedi dimi? Ayrıca neden işini gücünü bıraksın ki saçma sapan biri yüzünden
Mazallah lastik yaparken kocamı kaçırırlar hemen ineyim dediniz hahahah gece gece güldüm valla

Bakişmak karşılıklıdir efendim hatırlatırım :KK66: Eğer siz gorduyseniz bu durumu eşiniz de arkasını donukse falan anlattiginiz da mantık hatası var bir daha düşünün 🤦
Bakışıyorlardı demedim zaten. Ben indiğimde baktığını gördüm. Sizin mantığınıza göre anlatmaya kalksam beynimi çıkarıp baştan sona yazmam gerekecek ne yazık ki.

Sizin tepkiniz hoş değil asıl. Yok eşiniz yolunu değiştirsin kadın şehri mi terk etsin bilmem ne boş boş yorum yapmak için yazmayın Allah aşkına. Evimin bulunduğu konumda gidebileceği biryer yok. Asıl onların şu an bulunduğu yerde merket manav park vs herşey. Biz günde belki 3 4 defa geçiyoruz ama nedense kızla karşılaşmıyoruz. Ara sokakta olan evimizin önünden kafası önünde bile değil sabit bi şekilde bize dönük geçerse tabi ki takılırım. Edebiyle geçip gidene kimse sesini çıkarmaz. Farkındaysanız yan taradında oturdukları 1 sene boyunca hiçbir şeyine takılmadım yanlış anlamadım annesinin evine gelmiş geçip gidiyo bu normal. Ama şu an burdaki komşularla alakası yok annesi görüşüyor kendisi değil. Allah aşkına mal olmayan anlar öküz gibi evinize bakaa bakaaa geçen biri sizin sinirlerinizi zıplatmaz mı?
Bu arada sizin sözleriniz gerçekten adamı ipe götürür ben o kadına çok acıdım sizin gibi zihniyetler yüzünden böyle namus cinayetleri yok bilmem ne saçma salak olaylar yaşanıyor bu ülkede..Koçanı çok seviyor ve korkuyorsan al daha cik orda yaşa kimsenin namusuna laf etme oturduğun yerden..Yoldan geçiyor,balkona çıkıyor,çocuğuna sesleniyor diye millet kötü kadın damgası yemek zorunda değil herkesin eski sevgilisi oluyor o zaman hepsinin eşi eskilere bu damgayı vursun.mesaj yakalarsin amenna,arama olur amenna ama sırf bu yüzden hiç hoş ve sağlıklı degilsiniz...Edebiyle gecsinmis sana mı soracaklar sen edebinle git dağda yaşa kocanla...

Hayır eşim kışkırtmaya çalışmıyor. Olayın sadece okuduğunuz kadarını bildiğiniz için böyle geliyor biliyorum. Eskiden sevgililerdi ve mahalledikiler bunu biliyordu ikiside farklı insanlarla evlendi tamam ama kızın o an ki davranışlarını görseydiniz böyle düşünmezdiniz ha ha ha diye kahkaha atmalar saçlarını arkaya savurmalar eşimin gözünün içine bakmalar falan. Bunu dışarıdan biri görse geçmişte olanlarıda bildiğinden yanlış anlaşılmaya çok müsait bi durumdu. Gerçekten o an orda olmam gerekiyordu evet aciliyeti vardı durumun.
Hepiniz ergen gibi hareket ediyorsunuz ki günümüz ergenleri bile bu şekilde davranmaz diye düşünüyorum.

Kız kahkaha attıysa eşin duymasın saçını savurduysa bakmasın bir de gözlerinin içine içine bakıyormuş demekki eşinde bakıyormuş.

Ne yapacak eşin her kadını gördüğünde Malefffff kos kos yine bakıyor diye seni mı çağıracak kurtarmaya.

Bu arada sizin sözleriniz gerçekten adamı ipe götürür ben o kadına çok acıdım sizin gibi zihniyetler yüzünden böyle namus cinayetleri yok bilmem ne saçma salak olaylar yaşanıyor bu ülkede..Koçanı çok seviyor ve korkuyorsan al daha cik orda yaşa kimsenin namusuna laf etme oturduğun yerden..Yoldan geçiyor,balkona çıkıyor,çocuğuna sesleniyor diye millet kötü kadın damgası yemek zorunda değil herkesin eski sevgilisi oluyor o zaman hepsinin eşi eskilere bu damgayı vursun.mesaj yakalarsin amenna,arama olur amenna ama sırf bu yüzden hiç hoş ve sağlıklı degilsiniz...Edebiyle gecsinmis sana mı soracaklar sen edebinle git dağda yaşa kocanla...
Zor bulmuştur kesin kaybetmekten korkuyor.

Bakışıyorlardı demedim zaten. Ben indiğimde baktığını gördüm. Sizin mantığınıza göre anlatmaya kalksam beynimi çıkarıp baştan sona yazmam gerekecek ne yazık ki.
Bakıp gülümsüyor ne demek,adamın g.tune mi bakıp gülümsüyor hanımefendi,,neresine bakıp gulumsicek yüzüne dimi... Haliyle bakişmak oluyor,gidin eksik kaldiginiz isim fiilleri tekrar öğrenin..Keşke beyninizi çıkarsanız boşa enerji yakmazsiniz en azından
😘

[QUOTE="Malefizsin, post: 72488199, Eşim kızı kıskandırmak istese yapacağı şey böyle basit olmaz emin olun ☺️
[/QUOTE]
Ne yapardı farzı mahal mesela nasıl kıskandırırdı eşin istese.

Bakıp gülümsüyor ne demek,adamın g.tune mi bakıp gülümsüyor hanımefendi,,neresine bakıp gulumsicek yüzüne dimi... Haliyle bakişmak oluyor,gidin eksik kaldiginiz isim fiilleri tekrar öğrenin..Keşke beyninizi çıkarsanız boşa enerji yakmazsiniz en azından
😘
Bakıp gülümsemekle bakışıp gülümseme arasındaki farkı ilkokul öğretmeninizin öğretmiş olması gerekirdi. Onun yapamadığını ben yapmak için uğraşamicam.

Bakıp gülümsemekle bakışıp gülümseme arasındaki farkı ilkokul öğretmeninizin öğretmiş olması gerekirdi. Onun yapamadığını ben yapmak için uğraşamicam.
Bakışıp gülümsemek bakıp gülmek hangi dersin konusuydu okulda mı öğrendin sen bunu ciddi soruyorum makara değil.

Hepiniz ergen gibi hareket ediyorsunuz ki günümüz ergenleri bile bu şekilde davranmaz diye düşünüyorum.

Kız kahkaha attıysa eşin duymasın saçını savurduysa bakmasın bir de gözlerinin içine içine bakıyormuş demekki eşinde bakıyormuş.

Ne yapacak eşin her kadını gördüğünde Malefffff kos kos yine bakıyor diye seni mı çağıracak kurtarmaya.
Yok yok biz yanlis biliyoruz o bakişmak olmuyormuş ama ne olduğunu da anlayamadım farklı birşeymiş bende şimdi öğrendim ya da öğreneceğim 😅

Eşiniz bakmıyorsa bakıp gülümsediğini nereden gördü diyor insanlar haklı olarak?
Eşinizin başka yerlerinde de gözleri var heralde super kahraman kendisi, o yuzden bu kadar buldumcuksunuz sanırım sizde 😀

Dağılalım hanımlar bizim kocalarımız normal koca, konu sahibininki gibi doğa üstü güçleri yok ki, biz anlayamayız :)

D Dobra anne Nowaybabe Nowaybabe Pia Donna Pia Donna P pelinosss
Hanımlar gerçekten konu çok farklı yerlere gidiyor. Açtığım konuyu okuduğunuzda anlatmak istediğimi anlamadınızı düşünüyorum. Sizin anladığınız kocama tapıyorum herkesin her hareketini kıskanıyorum olan bitenden saçma sapan sonuçlar çıkarıyorum. Böyle değil. Oturup düşünün aynı şeyi yaşasanız benden farklı bi tepki mi verirdiniz? Kızı asarım keserimde demiyorum ayrıca sandığınız kadar takmış olsaydım eşimle kavgam bitmezdi senden yüz buluyor o yüzden bunları yapabiliyor diye. Öyle değil işte. Eşin niye seni çağırdı bişey yapamadı mı diyorsunuz. Yani evet yapamamış ki çağırmış o an orda değildiniz hareketleri görmediniz. Ya eşimin yeğenleri 14 15 16 yaşında ki çocuklar biryere gidip geldiklerinde yenge x ablayı gördük yolda dayımın içine düştü yenge x ablanın dayıma bakmaktan boynu tutulacaktı diyor. Olayı ben abartıyorum sanıyorsunuz küçücük çocukların dikkatini çekiyor. Kızın annesi de olayların farkında yani kızı yanındayken hızla geçiyo selam verip kızı yokken ayak üstü sohbet ediyoruz. Yani şurda derdimi anlattım içimi döktüm rahatlamak için daha çok strese girdim yemin ederim kadın kadına bunu yapmaz yaa neden anlamak istemiyorsunuz beni? Nen bana hak verin demiyorum. Ama olayların hiçbir yerinde hiçbir şeyi yanlış anlamadım eminim. Çoğu şeye sustum. Ben sustukca bi tık üstünü yaptı. Belki geçmişte olanları bildiğimi bile bilmiyordur o yüzden bu kadar rahattır. Ama ne diyorum annesi taşındı gitti bu tarafla kızın işi kalmadı ama sürekli burda evin konumunu bilmediğiniz için kuruntu yaptığımı düşünüyorsunuz çıkmaz sokak burdaki komşularla zaten işi yok. Gerçekten kendimi ifade etmekte güçlük çekiyorum artık siz olayı kavgaya çevirdiniz ne yapayayım diye sorduğuma bin pişmanım. Sağolun yorumlarınız için.

Merhaba kızlar. Uzun zamandır kafama takılan bi konu var çevremden kimseyle paylaşmak istemedim. Üye olup sizlerin fikrini almak istiyorum.

3 yıldır evliyim. Eşim benle tanışmadan önce yan komşusunun kızıyla sevgiliymiş. 8 9 aylık bi süre sevgili olmuşlar sonrasında eşim ayrılmak istemiş. Ama kız peşini bırakmamış. Aramalar mesajlar fayda etmeyince artık eve kadar gelmeye başlamış görümcemle hatta kayınpederimle bile konuşmuş. Onlarda bizim yapabileceğimiz birşey yok demişler istemiyorsa zorla olduramayız falan diye konuşmuşlar. ( bunları görümcem anlattı) Kızın ailesinden de babası hariç herkes biliyormuş meseleyi abisi kız kardeşi annesi. En son kızın annesi eşimle konuşmuş 15 gün düşün taşın net bi karar ver evlenin falan demiş. 15 gün sonra halaa istemiyorum diyorsan kızımla konuşucam bidaha seni rahatsız etmicek demiş. Eşim istemediğini söylemiş. Neyse aradan 2 yıl falan geçiyor. Bu arada kız evleniyor ve çocuğu oluyor. Sonra eşimle tanıştım. Biz evlendiğimizde kız zaten evli çocukluydu. Olan bitenide biliyorum tabi daha nişan bile yapmadan önce anlatmıştı eşim. Neyse evlendim balkonlarımız ve evin bi odası kızın annesinin eviyle karşılıklı. Balkonda oturduğumuzda kız koşa koşa balkona çıkıyor. Çocuğu ağlamadığı halde bağıra bağıra annecim bak ben burdayım kızım diye çocuğa sesleniyor dikkat çekmeye çalışıyor yani. Birinde eşim evin önündeydi yeğenleriyle birlikte ben evdeydim bana msj attı acil aşağıya gel diye. Hemen indim aşağıya. Eşim dışarıya çıkınca bu kız da çocuğu dolaştırma bahanesiyle aşağıya inmiş saçma sapan hareketler yapıyormuş. Eşimde yanlış anlaşılacak bi durum olmasın diye beni çağırmış. Kızın annesi bizi dışarıda görünce bağır çağır kızını eve çağırdı naptığını sanıyosun sen diye. Neyse 1 yıl bu durum böyle sürdü. Onlar kirada oturuyorlardı taşındılar. 2 yıldır da bi üst sokakta oturuyorlar. Kız sık sık evin önünden geçiyor sürekli karşılaşıyoruz. Annesiyle ve abisiyle bi problemimiz yok hatta abisi çaya kahveye bile gelir evimize. Annesiyle de birbirimize hiç gidip gelmedik ama konuşuruz karşılaştığımızda. Kız annesiyle birlikteyse kafasını kaldırıp bakmıyor bile ama yalnızsa gözlerini fal taşı gibi açıp ters ters bakıyor bana. Yani şu zamana kadar bakmaktan ilerisini yapmadığı için çok aldırış etmemiştim bu konuya. Sonuçta geçmişte yaşanmış birşey eşim beni tanımıyorken yaşadığı olayı sorgulamak irdelemek çok doğru gelmedi bana. Herkes kendi yolunu çizmiş yuvasını kurmuş birde bitmiş gitmiş bi mesele.

2 gün önce kapı çaldı. Israrla uzun uzun 2 defa zile basıldı üstüm müsait değildi açamadım. Hemen üzerimi değiştim kapıyı açtım kimse yoktu. 10 dakika sonra tekrar kapı çaldı açtım ki kız gelmiş. Elinde tepsi aşure getirmiş. Şok oldum ne yapacağımı şaşırdım. Yine de yüz göz olmadık şimdiye kadar diye düşündüm belki kız benim olaylardan haberim olduğunu bile bilmiyodur. Aldım bi kase teşekkür ettim kaseyi yıkayıp getireceğimi söyledim. Sadece 1 dakikalık mutfağa gittim geldim. Kız kafasını uzatmış evin içine bakıyor dikkatlice. Ne niyetle bunu yaptı bilmiyorum ama kaseyi tepsinin içine bırakıp Allah kabul etsin dedim kapıyı kapattım cevap vermesine fırsat bırakmadan. Yani 2 gündür kendime kızıyorum keşke aşureyi almasaydım. Herşeyi bildiğimi belli etseydim. Davranışlarından rahatsız olduğumu söyleseydim falan diyorum. Bi yandan da Allah için yapılan birşey reddetmek ne kadar doğru olurdu? Kafam baya karışık. Bu durumu artık abisine ya da annesine uygun bir dille anlatmalı mıyım? Ne yapayım ben kızlar bu konuda ne düşünüyorsunuz? Eşimle çok güzel giden bi evliliğim var çok seviyorum eşimi onun da beni sevdiğinden eminim böyle takıntılı biri yüzünden aramızda problem olmasınıda istemiyorum. Kızın tavırları eşimide rahatsız ediyor zaten. Tavsiyeleriniz neler?
Sümük gibi Maşallah. Ne kızla ne de kızın ailesinden kimse ile görüşmeyin. İmkanınız varsa taşının,getirdiğini yemeyin, kiz ucuk gibi normal gelmedi bana. 9 ay çıktığım adamın evine aşure getirmek ne alaka evli birde olacak is değil

D Dobra anne Nowaybabe Nowaybabe Pia Donna Pia Donna P pelinosss
Hanımlar gerçekten konu çok farklı yerlere gidiyor. Açtığım konuyu okuduğunuzda anlatmak istediğimi anlamadınızı düşünüyorum. Sizin anladığınız kocama tapıyorum herkesin her hareketini kıskanıyorum olan bitenden saçma sapan sonuçlar çıkarıyorum. Böyle değil. Oturup düşünün aynı şeyi yaşasanız benden farklı bi tepki mi verirdiniz? Kızı asarım keserimde demiyorum ayrıca sandığınız kadar takmış olsaydım eşimle kavgam bitmezdi senden yüz buluyor o yüzden bunları yapabiliyor diye. Öyle değil işte. Eşin niye seni çağırdı bişey yapamadı mı diyorsunuz. Yani evet yapamamış ki çağırmış o an orda değildiniz hareketleri görmediniz. Ya eşimin yeğenleri 14 15 16 yaşında ki çocuklar biryere gidip geldiklerinde yenge x ablayı gördük yolda dayımın içine düştü yenge x ablanın dayıma bakmaktan boynu tutulacaktı diyor. Olayı ben abartıyorum sanıyorsunuz küçücük çocukların dikkatini çekiyor. Kızın annesi de olayların farkında yani kızı yanındayken hızla geçiyo selam verip kızı yokken ayak üstü sohbet ediyoruz. Yani şurda derdimi anlattım içimi döktüm rahatlamak için daha çok strese girdim yemin ederim kadın kadına bunu yapmaz yaa neden anlamak istemiyorsunuz beni? Nen bana hak verin demiyorum. Ama olayların hiçbir yerinde hiçbir şeyi yanlış anlamadım eminim. Çoğu şeye sustum. Ben sustukca bi tık üstünü yaptı. Belki geçmişte olanları bildiğimi bile bilmiyordur o yüzden bu kadar rahattır. Ama ne diyorum annesi taşındı gitti bu tarafla kızın işi kalmadı ama sürekli burda evin konumunu bilmediğiniz için kuruntu yaptığımı düşünüyorsunuz çıkmaz sokak burdaki komşularla zaten işi yok. Gerçekten kendimi ifade etmekte güçlük çekiyorum artık siz olayı kavgaya çevirdiniz ne yapayayım diye sorduğuma bin pişmanım. Sağolun yorumlarınız için.
Hanimefendi kimsenin kavga ettigi falan yok. Size ilk mesajimda esinize ve kendinize guveniyorsaniz sorun yok. Gormezden gelirsiniz yazdim. O mesaja cok absurt bir cevap verdiniz. İnsanlara kendi aklinizca laf sokmaya calisip sonra kadin kadinin dusmani mevzusuna girmeyin rica ediyorum. Komik oluyor. Ayrica sunu da ekleyecegim. Ben asure getirdigine falan da inanmiyorum. Siz hakli olmak adına abartarak yazdiniz bana kalirsa. Ya da kadin cok guzel takinti yaptiniz bilemiyorum. Her neyse bu sizin konunuza son mesajim iyi forumlar.

X