Birincisi balkonlar karşı karşıya da olsa birbirine bitişik değil illa ki bi mesafe var arada. Sesin yüksekliğinden gerçekten çocuğuna seslenmesini veya kendini belli etmeye çalışmasını salak olmayan bi insan anlayabilir. Bahsettiğim çocuk 4 5 aylık anca vardır. Çocuğunu sağır etmeye çalışmayan hiçbir anne ağlamayan çocuğa burdayım diye haykırmaz diye düşünüyorum. Annesiyle görüşüyorum ama evlerimize gidip gelmiyoruz dışarda birbirimizi görürsek selamlaşıyoruz bunu belirtmiştim. Annesine takılıp gelme ihtimali olmadığı için gelemiyor. O imlanı olsa kesin yapardı. Abisi eşimle arkadaş tabi ki görüşüyoruz ne dicek abisine? Abi x i görücem hadi senle gidelim mi? Abisine takılıp gelmek şöyle dursun annesiyle birlikteyken yerden başını kaldıramıyor diyorum neyini anlamıyorsunuz?
İkincisi sizin gözünüzde bu hareketleri sadece kadan kontak olanlar yapıyorsa evet kafadan kontak olmalı ki bu hareketleri yaptı. Evet açık hava koskoca bahçe eşim araba lastiği değiştiriyor evin önünde çocuğu gezdirecek yer kalmamış gibi 5 metre yakınında dolanıyor. Kendi evlerinin önü bomboş dururken bizim evimizin önüne gelmesi bile kafa karıştırıcı bi durum.
Üçücüsüne gelirsek eşim onunla evlenmek isteseydi zaten ayrılmaz evlenirdi. Eşim istemediği için evlilik olmadı. Eşimin ve ailesinin iddiaları dışında bildiğim farklı şeyler de var. Eşimin o dönemlerde domdurduğu sosyal medya hesabını evlendikten sonra açtık mesajları duruyordu ölürüm biterim gitme etme mesajlarını kendim okudum. Eşim kızı kıskandırmak istese yapacağı şey böyle basit olmaz emin olun