- 10 Ekim 2014
- 31.463
- 140.720
- Konu Sahibi Malefizsin
Konu sahibine niye saldırdınız anlamadım. Bazı minör davranışlar vardır yapılan kişi dışındakiler fark edemez, anlatılınca tam anlaşılmaz ama muhatabı olan kişi fark eder kasıtlı olduğunu. Biri kapınıza aşure getirdiğinde kafasını evden içeri sokmuş inceliyorsa bunu herkes garip karşılar kaldı ki kadın eski sevgili iyice garip. Hatta kapıya aşure getirmesi bile saçma eski sevgilimin eşine niye aşure götüreyim taa başka mahalleden. Eşi aşağıdayken dibinde durup bakıyorsa adamın da bakmasına gerek yok biri size bakarsa süzerse fark edersiniz yani. O an panikleyip eşini çağırmış çağırmasa bu seferde neden haber etmedi diyeceksiniz. Hadi balkonda bağırması vs yanlış anlamadır diyelim ama aşure konusu direkt art niyet. Bu arada sadece konu sahibi ve eşi değil eski sevgilinin annesi de kızmış. Balkondan bağırmış napıyorsun sen diye. Kadın kızının huyunu bilmez mi? Bazen konu sahiplerine sırf laf olsun diye sallıyorsunuz.
Ben kendi adima kadin iyi niyetlidir, bakmiyordur asla siz yanliş anliyorsunuzdur demedim ama kari koca çok fazla panik halleri var. Yani bakinca bitiyor mu kocasi? Naparsa yapsin ki ne yapabilir en fazla?
Ayrica başka mahalleden getirmiyor kadinin annesi bir ust sokaga tasinmiş alti ustu mahalle kulturu olan bir yer sanirim ki mahallerle sadece kendi binandaki yan komşuya degil bir alt sokagina da asure goturebilir insanlar. Konu sahibinin evine gelmese iyi olurmuş o ayri. Bu kadar korkup panikleyecek bir şey goremiyorum hani takintili olan bir erkek olsa ve fiziksel saldirma, zarar verme ihtimali olsa o ayri.
Boyle bir ihtimal ve yoksa ve kadinin tek yaptigi kendi kendine gulup saç baş savurup evin onunden geçmekse gozmezden gelirdim en fazla nebileyim.
Sonuçta taşinma gibi bir imkanlari da yok. Olayi buyutmeye de gerek yok