- 23 Mart 2015
- 5.713
- 12.041
- 248
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Zaten o 4yıl evlenmeyelim değil biz evlenelim bacımda bizimle yaşasın demekNisanlim bu 4 yil boyunca evlenmemeye karsi. Sacma buluyor. Ama bana anlatmaktan da geri kalmiyor. Bana anlatmasi da masum gelmiyor artik. Bu sacmaligi orda kapatmak yerine bana anlatmanin ne mantigi olabilir aklim almiyor. Heralde ne var canim sorun degil dememi bekliyor.
Bunlar evlenmeden olan problemler. Evlendikten sonra gorumcenin durulacagini ya da gorumce evkenince herseyin sut liman olacagini mi saniyorsunuz? Huylu huyundan vaz gecmez. Bence nisanlinizla evlenmeyi bir kez daha dusunun. Ortak hesap isi de bana gire mantikli degil. Gelin atta gor ya kimin kapisinda derler. Gun gelir hersey alt ust olursa ortak hesaptakiler de problem olur. Evlenmeden evliymis gibi ortak hesap dogru degil. Ki bosanirken bile insanlar neler neler yasiyor mal paylasiminda. Siz daha evlenmeden ortak hesap isine girmemeliydiniz.
Ayrica kursla uc sene evlenememenin ne alakasi var anlamadim. Kursa giderse gitsun, bu sizi baglamaz ki.
Ben hiç anlamıyorum şu ortak hesapları sanki on yıllık evlisiniz (ki ozaman bile istemem),nasıl bir sonsuz güvendir bu.
Yol yakınken dönün,paranızıda kurtarın.
Zaten o 4yıl evlenmeyelim değil biz evlenelim bacımda bizimle yaşasın demek
bukadar düşüncesiz bir insanla ömür geçmez emin olun.Guya para biriktirip evlenmemiz icindi. Kendi hayir diyor ama bana gelip anlatiyor sunu istedi diye. Ayiracagim. Tavsiyeniz icin tesekkur ederim.
Ee tamam merkezde yasasinlar. Masraflar artar, evlenmeye para kalmaz diye mi evlilik erteleniyor?Kurs merkezde olacagi icin kendi de ilceden merkeze gitmek istemedigi icin abisiyle yasamaya devam edecekmis.
Ee tamam merkezde yasasinlar. Masraflar artar, evlenmeye para kalmaz diye mi evlilik erteleniyor?
Aah ah zamaninda benim basimdan gecenlerin birebir aynisi. Simdi bin pismanim kafami vuruyorum duvarlara. Ayrilsaydim keske nisanliyken diyorum. Tabi bana da dediler o zaman ama cahillik iste salaklik. Bir musibet bin nasihatten yegdir diye bosuna dememisler.
Iste onu diyorum, ne alaka. Onun okulu devam ederse etsin siz evlenin. Omur boyu abisiyle mi yasayacak. Bu gidisle siz hic evlenemezsiniz. Bu kiz surekli birseyler bulacak. Cok tehlikeli. Okul bitse bu sefer de baska birsey cikaracak. Kiz evlenememenin acisini cikariyor.Okul 4 yil ya. Kursa 4 yil devam edecekmis,biz tarihi mayis ayi diye belirledik. O kursu bitirene kadar evlenemezmis abisi.
Evlendikten sonra da devam etti mi gorumceniz
Benim nisanliligim hic parlak gorunmuyor. Oyle uzuldum ki. Bana bunlari anlatip zemin hazirlamasina..
Açık açık sor nişanlı na kardeşinin bizimle yaşaması konusunda bir düşüncen var mı diye.sonra da açıkça şöyle asla evimde 3.bir kişiyi istemiyorum diye.Gorumce hanıma da bir önceki mesajımda yazdıklarımı aynen birebir öyle dümdüz yüzüne söyleyin. Ben burada çıldırdım artij arayıp ben söyleyeceğimEvlendikten sonra da devam etti mi gorumceniz
Benim nisanliligim hic parlak gorunmuyor. Oyle uzuldum ki. Bana bunlari anlatip zemin hazirlamasina..
Iste onu diyorum, ne alaka. Onun okulu devam ederse etsin siz evlenin. Omur boyu abisiyle mi yasayacak. Bu gidisle siz hic evlenemezsiniz. Bu kiz surekli birseyler bulacak. Cok tehlikeli. Okul bitse bu sefer de baska birsey cikaracak. Kiz evlenememenin acisini cikariyor.
Açık açık sor nişanlı na kardeşinin bizimle yaşaması konusunda bir düşüncen var mı diye.sonra da açıkça şöyle asla evimde 3.bir kişiyi istemiyorum diye.Gorumce hanıma da bir önceki mesajımda yazdıklarımı aynen birebir öyle dümdüz yüzüne söyleyin. Ben burada çıldırdım artij arayıp ben söyleyeceğim
Amaci o zaten. Bu bitse ikinci universite diyecek. Aslinda amaci belki de evlenince sizinle yasamak.Biz evlenirsek nerde kalacakmis, kursu ne olacakmis..sinirden artik uykularim kaciyor.
Ben de sizin gibi dusunuyorum. Muhtemelen bu 4 yil gecse baska bir sey bulacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?