Bu kadari da fazla...

Bence bu görümce evlenmeden siz de evlenmeyin kendi hayatını kurmadan sizin hayatınıza dahil olacak çünkü belli.
Sizinle yasamasa bile sürekli gidip gelip huzurunuzu kaçıracak çok net.
Düğünü erteleyin derim.
Nisanliniza da sürekli mesaj verin evimde çekirdek aile dışında kimseyi istemiyorum diye.

Nişanlın çok uyanık Yada tam tersi ya nabzını yokluyor kardeşine karşı tavrın ne olur gelsin bizimle kalsın demek için, Yada dengeyi kurmayı bilmedigi için ne var ne Yok anlatıyor iki türlü de çok feci bir durum dügün tarihi almadan düşünün derim

Bunlar evlenmeden olan problemler. Evlendikten sonra gorumcenin durulacagini ya da gorumce evkenince herseyin sut liman olacagini mi saniyorsunuz? Huylu huyundan vaz gecmez. Bence nisanlinizla evlenmeyi bir kez daha dusunun. Ortak hesap isi de bana gire mantikli degil. Gelin atta gor ya kimin kapisinda derler. Gun gelir hersey alt ust olursa ortak hesaptakiler de problem olur. Evlenmeden evliymis gibi ortak hesap dogru degil. Ki bosanirken bile insanlar neler neler yasiyor mal paylasiminda. Siz daha evlenmeden ortak hesap isine girmemeliydiniz.
Ayrica kursla uc sene evlenememenin ne alakasi var anlamadim. Kursa giderse gitsun, bu sizi baglamaz ki.

Zaten o 4yıl evlenmeyelim değil biz evlenelim bacımda bizimle yaşasın demek

Ben hiç anlamıyorum şu ortak hesapları sanki on yıllık evlisiniz (ki ozaman bile istemem),nasıl bir sonsuz güvendir bu.
Yol yakınken dönün,paranızıda kurtarın.

Kurs merkezde olacagi icin kendi de ilceden merkeze gitmek istemedigi icin abisiyle yasamaya devam edecekmis.

Ben hiç anlamıyorum şu ortak hesapları sanki on yıllık evlisiniz (ki ozaman bile istemem),nasıl bir sonsuz güvendir bu.
Yol yakınken dönün,paranızıda kurtarın.

Guya para biriktirip evlenmemiz icindi. Kendi hayir diyor ama bana gelip anlatiyor sunu istedi diye. Ayiracagim. Tavsiyeniz icin tesekkur ederim.

Aah ah zamaninda benim basimdan gecenlerin birebir aynisi. Simdi bin pismanim kafami vuruyorum duvarlara. Ayrilsaydim keske nisanliyken diyorum. Tabi bana da dediler o zaman ama cahillik iste salaklik. Bir musibet bin nasihatten yegdir diye bosuna dememisler.

Evlendikten sonra da devam etti mi gorumceniz
Benim nisanliligim hic parlak gorunmuyor. Oyle uzuldum ki. Bana bunlari anlatip zemin hazirlamasina..

Okul 4 yil ya. Kursa 4 yil devam edecekmis,biz tarihi mayis ayi diye belirledik. O kursu bitirene kadar evlenemezmis abisi.
Iste onu diyorum, ne alaka. Onun okulu devam ederse etsin siz evlenin. Omur boyu abisiyle mi yasayacak. Bu gidisle siz hic evlenemezsiniz. Bu kiz surekli birseyler bulacak. Cok tehlikeli. Okul bitse bu sefer de baska birsey cikaracak. Kiz evlenememenin acisini cikariyor.

Benim nisanliligim hic parlak gorunmuyor. Oyle uzuldum ki. Bana bunlari anlatip zemin hazirlamasina..

Tek onunla kalmadi ki esim 180 derece dondu. Babasinin gazino borcunu da bize odettirecek oldular.(esimde dahil odeyelim diye bana baski kurdu) esimle hic huzurumuz kalmadi. Ailelerimiz de birbiri ile konusmaz oldu zaten. Kardesi telefon alir borcu bizi bulur. Estetik ameliyat olur bizden isterler. Bak bi isin basinda puruz cikarsa oyle gider. Yol yakinken ayril. Hani hep seviyorum asigim filan diyoruz ya nisanliyken, ama evlenince o adamdan soguyorsun yaptigi seyler icin zaten.sirf kopruyu gecinceye kadar idare ediyorlarmis bizi. Bizde gormezden geliyoruz bazi seyleri ilk basta. Cok iyi dusun daha ne guzel kismetler cikar karsina aile cok onemli hatta en onemlisi o karsidaki kisiden once aile onemli . Domuzdan toklu dogmaz derler burlarda oyleymis

Açık açık sor nişanlı na kardeşinin bizimle yaşaması konusunda bir düşüncen var mı diye.sonra da açıkça şöyle asla evimde 3.bir kişiyi istemiyorum diye.Gorumce hanıma da bir önceki mesajımda yazdıklarımı aynen birebir öyle dümdüz yüzüne söyleyin. Ben burada çıldırdım artij arayıp ben söyleyeceğim

Biz evlenirsek nerde kalacakmis, kursu ne olacakmis..sinirden artik uykularim kaciyor.
Ben de sizin gibi dusunuyorum. Muhtemelen bu 4 yil gecse baska bir sey bulacak.

Konusacagim. Bu nedir ya, sinirden uyuyamiyorum. Icim icimi yiyor. Ve ben disinda herkes mutlu nisanlim da dahil. Acik acik konusacagim. Ama icim oyle sogudu ki yuzunu gormek istemiyorum..

Biz evlenirsek nerde kalacakmis, kursu ne olacakmis..sinirden artik uykularim kaciyor.
Ben de sizin gibi dusunuyorum. Muhtemelen bu 4 yil gecse baska bir sey bulacak.
Amaci o zaten. Bu bitse ikinci universite diyecek. Aslinda amaci belki de evlenince sizinle yasamak.
Bu gorumce daha cok problem cikarir. O yuzden diyorum nir kez daha dusunun evlenip evlenmemeyi diye. Yipratir cunku bu kiz. Psikolojik sorunlu. Evlenememenin acisi var onda. Evlense de boyle tipler bos durmaz, rahatlik batar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…