- 20 Haziran 2015
- 1.027
- 934
- 123
- Konu Sahibi Scarlet015t
Görümcelik yapıyo küçük beyniyle hey Allam abisi onun keyfini mi beklicek kazık kadar kadın gitsin baksın başının çaresine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebebi sağlık olmadığına göre daha fazla paranızı kaptırmayın derimMerhaba arkadaslar. Daha once de yazmistim kisa ozet geceyim. Nisanliyim yaza dogru evlenmeye karar verdik. Nisanlim kiz kardesiyle yasiyor, anne babasi ilcede. Biz merkezdeyiz, ilcede sıkıldigi icin abisiyle kaliyor. Bana ve aileme cok cirkin davrandi durduk yere. Hadi beni kiskanmis olabilir , anlamaya calisiyorum. Ama ailem? Onlari karistirmaya gerek var miydi gercekten ? Ben simdiye kadar olanlari bi sekilde sineye cektim,alttan aldim. Ama aileme durup dururken dusmanligi alttan alamiyorum. Iletisimim yok.
Nisanliminin da tepkisi yok. Tepkiden kastim kavgali olsunlar, kussunler degil. Sadece simdiye kadar hic biseyine tepki koymadigi icin ne yaparsam yapayim abim yanimda. Canimin istedigini yaparim modunda. Ve maalesef dozu arttirarak devam etti iliskim boyunca. Bekledigim de En asgari duzeyde bir tepki. " yaptiklarini ciddiye aliyorum" demek icin.
Asil meseleye geliyorum. Kendimize ortak hesap actik. Para biriktiriyoruz, borcla evlenmeyelim diye. Ikimiz de ogretmeniz. Elbette acil, temel durumlar icin ailelerimize destek cikar,yardim ederiz. Ettik de. Yalniz nisanlimin kardesi estetik olmak istiyor o paradan ... Ne var kardesi diyenler oldu aranizdan. Elbette kardesi. Her seyi yapar. Yalniz orda benim de hakkim var, evlenmek icin biriktirdigim. Bu kadar skntili oldugum donemde kendime zorunlu bir sey aldigimda kirk kez dusunurken estetige harcama luksum yok.
Ve bir sey daha oldu bugun.. Allahim sen aklima mukayet ol.
Kardesi , 30 yasinda, aof okuyacakmis. Okusun. Ben bunu asla yadirgamam, beni de ilgilendirmez. Buradaki kurslara (merkezde) gidecekmis. Buraya kadar hic bir sorun yok, ne olabilir. Okul 4 yillik. Okul bitene kadar ilceye donemezmis. (2 saatlik yol, kursu haftada 3 gun). O bitirene kadar abisi evlenemezmis. Ben gercekten artik kaldiramiyorum arkadaslar.
Not : Nisanlim ortak hesaptan bu sebeple para cekilmesine karsiydi benim hayir dememe gerek kalmadan vermedik. Ama bana bunu anlatti.
Diger meseleye de karsi ama bana anlatiyor. Ben boyle bir mevzuya gereken cevabi verir bir daha acilmamak uzere kapatirdim. Hangi normal insan sunu soylediginde karsi tarafin sinirlenecegini dusunmez? Bana anlatmak yerine bu sacmaligi kapatmamasinin nasil bir amaci olabilir,benim aa ne var canim olur dememi mi bekliyor. Icazet mi bekliyor. Icim buz gibi. Oyle sogudum ki.
Koca bulmak için herhaldeO bitirene kadar abisi başını mı bekleyecekmiş 30 yasında kadının
Kursa da götürüp getirsin elinden tutup.
Aöf için niye kursa gittiğini de anlamadım.
Görümceyi komple anlamadım.
Bir kere hic kimse abisinin nisanlisiyla ortak paradan estetik olmayi dusunmez. Kimsede o curet yoktur yani. Kizkardese o yuzu nisanlin vermis. Kimse durup dururken boyle bir talepte bulunmaz yoksa.
Ayrica abim 4 sene universitemi beklesin demesi de abisinden aldigi yuzun nirvanaya ulastigini gosteriyor. Bunu rahat rahat soyluyor cunku abisinden bunu bekleyebiliyor.
evlenip bir ömür 30 yaşındaki ergen görümceyle mi ugrasacaksin
Aynı şeyi düşündüm
Üstelik bebek değil
30 yaşında kocaman kadın
Evet bu yastaki bir insanin yaptiklarindan sorumlu olan bunun uzuntusunu yasayan benim. Herkes mutlu, herkesin keyfi yerinde. Nisanlim da dahil.
Bir ömür böyle geçer mi?
Yok yok birakin bir omru sunlari duydugumdan beri oyle uzgunum ki. Su bi kac gunu geciremedim sinirden ve uzuntuden
Nişanlın karakteri önemli burda
Kardeşine söyleyebiliyor mu bazı şeyleri ?
Bir seyler soyluyorsa da anlik. Tepki gostermiyor. Ne biliyim bi bes dk sonra her sey normal. Onlari yapanin hic bir sorumlulugu yok. Iste bunu goren kardes ben naparsam yapayim abim bana bisey demez moduna girerek her seferinde dozu arttiyor. Sonuc: siz ben isteyene kadar evlenemezsiniz. Bu noktaya vardirdilar isi. Yazarken bile yuzum burusuyor,oyle icim almiyor ki
Sadece ilk mesajınızı okuyabildim. Estetik ameliyat için sizin de birikimde bulunduğunuz ortak hesaptan para kullanılması düşünülemeyeceği gibi bu konunun size aksettirilmemesi bile gerekirdi. Nişanlınız aslında burada bile çok hatalı. Keza kursa gitme meselesi.. Ya evliliğin ertelenmesi veyahut ta görünce adayının da sizinle birlikte yaşaması demektir. Bunu şimdilik atlattığınızı ve görümcenizin ailesinin yanına döndüğünü ve sizin evlendiğinizi farzetsek bile evlilik gerçekleştikten kısa süre içinde yanınıza yerleşmesi işten bile değildir kanımca. Bile bile lades durumu.. Göze alabiliyor musunuz gerçekten??
Oyle yiprandim ki son bi kac haftada. Ben ben olmaktan ciktim. Nisanlim beni anlamiyor, cop gibi hissediyorum kendimi.
Hayir demismis. Buna izin vermezmismis. Bana bunu nasil anlatiyorsun, hangi amac ,hangi mantik bunu acikliyor. Bazi arkadaslar sevgilin senin fikrini merak etmistie buyutuyorsun demis. Gercekten bu merak edilecek bir konu mu,ne dusunecegim apacik ortada degil mi,hangi normal makul insan bunu sorgular, sorgulatir.
Kiz kardes durmuyor, her defasinda en agir seylerle geliyor. Benim nisanlim bunlarin hepsini gozume sokuyor. Bu evlilik beni daha simdiden boguyor..