• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadari da fazla...

Nisanlandik,yuzukler takildi. Aileler gorustu , her sey yolundaydi. Tarihi mayis olarak belirledik.
Nisanlim kabul etmemis ama bunu bana anlatmasi.. Sanki ben tamam ne var olur dicem de hemen kabul edecekmis gibi. Bilmiyorum boyle bi teklif gelse bana ben bu sacmaligi orda kapatir es adayima anlatip ortaligi bulandirmazdim. Oyle sogudum ki.
Kesinlikle haklısınız.
Geçenki konuda kardeşidir ne yapsa haklıdır diyenlere selam olsun.

Size bunu anlatan nişanlınıza da pes!
Benim evlenme zamanım sana mı bağlı,sanane deyip çenesini kapatacağına size yetiştirmesi hiç iyi sinyaller vermiyor.

Kız belli kafaya koymuş size huzur vermeyecek.
Nişanlınız ne diyor mühim olan o.
Ortak hesabınızdan kuruş verirse tepki verin.
Aof kursu için evlenmeyecek öyle mi,buna gücü yetmez belki ama şu olabilir.
Sizinle yaşayacak!
Olacağı o.
Nişanlınız bu istekleri nasık karşılıyor,herşey onda bitiyor.
Ufacık bir olumlu yaklaşımı varsa yol verin.
Ciddiyim...
Hayatınızın sonuna kadar olgunlaşmamış bir görümce ve basiretsiz bir koca ile mücadele etmeye gerek yok.

Ayrılık fikrine yönlendirmek istemezdimo_O

Cok sagolun yorumunuz icin.

O kadar uzgunum ki. Nasil olabilir boyle bir sey ? Aklim almiyor,bir insan nasil bu kadar bencil olabilir. Ve asil sorun bu bencillige tepki verecek olan da. Nisanlimda. Ortak paradan vermiyor,ben hayir dedigim icin degil kendi de istemiyor. Ama bu kurs konusu.. Bunu gelip bana anlatmasinda baska sebepler aramaya baslar oldum. Ben kafayi mi yedim. Yoksa gittikce batiyor muyum..

Basima agrilar giriyor. Gercekten. Nisanlim kabul etmemis ama gelip bana anlatabiliyor. Bilmiyorum ya olur tamam sorun yok dememi mi bekliyor. O kadar sogudum ki..

Ee tabii ki bunu bekliyor. Bence siz bu adamla evlenmeyin, kardeşi turşusunu kursun abisinin. Evlenince her şey daha da artacak, kardeş iyice azıtacak farkında mısınız?

O kadar uzgunum ki. Nasil olabilir boyle bir sey ? Aklim almiyor,bir insan nasil bu kadar bencil olabilir. Ve asil sorun bu bencillige tepki verecek olan da. Nisanlimda. Ortak paradan vermiyor,ben hayir dedigim icin degil kendi de istemiyor. Ama bu kurs konusu.. Bunu gelip bana anlatmasinda baska sebepler aramaya baslar oldum. Ben kafayi mi yedim. Yoksa gittikce batiyor muyum..

bu olay birlikte yaşayalıma bağlanacak gibi.

bence direk ayrılın.

nişanlın ya kız kardeşini yanına alacak evlendiği zaman ya da seni istemiyor ve yine kız kardeşi aracılığıyla seni bezdiriyor
bence aile seni sevmiş olsaydı kızlarının böyle şuursuz davranmasına izin vermezlerdi, diyelim ki kızlarının böyle yaptığını bilmiyorlar o zaman onlara bu konuyu çıtlatıp ağızlarını arayabilirsin
yok eğer biliyorlarsa daha fena çünkü aile de sana kızlarını kilitlemeye çalışıyor olabilir

Kurs konusunu size anlatması,sizi görümceye karşı daha da doldurur,başka ne işe yararki.
Aklı olan adam bunu paylaşmazdı sizle.
Bunu paylaşması sizden bir ışık görürse kabul edecek olmasından kaynaklı gibi.
Çok saçma.
Ve tekrar yineliyorum.siz evlenseniz bile,kurstur iştir güçtür diye binbir bahane ile bu kadın sizle yaşayacak.Bu çok net görülüyor.

Ya da acil koca bulmalı yakanızdan düşmesi için.

Çok üzücü, Allah kalbinize en doğru kararı verme gücü versin ne diyeyim.
Nişanlınıza da sağduyu, basiret versin elbette

Kizlar gercekten.. Oyle iyi geliyor ki yazdiklariniz. Beynim durdu.

Bu adamin bunu kabul etmese de bana bunlari anlatmasi.. Yani ben bunlari duysam kimseye soylemem. Orda cevabini verir bu konuyu acmamak uzere kapatirim.
Simdi burda aptal asik rollerinde ay yok canim oylesine demistir diyip karanliga gomulmek istemiyorum.. Nasil bir iyi niyet bana bunlari soylemesine neden olabilir ki.. Resmen icazet bekliyor benden..

Merhaba arkadaslar. Daha once de yazmistim kisa ozet geceyim. Nisanliyim yaza dogru evlenmeye karar verdik. Nisanlim kiz kardesiyle yasiyor, anne babasi ilcede. Biz merkezdeyiz, ilcede sıkıldigi icin abisiyle kaliyor. Bana ve aileme cok cirkin davrandi durduk yere. Hadi beni kiskanmis olabilir , anlamaya calisiyorum. Ama ailem? Onlari karistirmaya gerek var miydi gercekten ? Ben simdiye kadar olanlari bi sekilde sineye cektim,alttan aldim. Ama aileme durup dururken dusmanligi alttan alamiyorum. Iletisimim yok.
Nisanliminin da tepkisi yok. Tepkiden kastim kavgali olsunlar, kussunler degil. Sadece simdiye kadar hic biseyine tepki koymadigi icin ne yaparsam yapayim abim yanimda. Canimin istedigini yaparim modunda. Ve maalesef dozu arttirarak devam etti iliskim boyunca. Bekledigim de En asgari duzeyde bir tepki. " yaptiklarini ciddiye aliyorum" demek icin.
Asil meseleye geliyorum. Kendimize ortak hesap actik. Para biriktiriyoruz, borcla evlenmeyelim diye. Ikimiz de ogretmeniz. Elbette acil, temel durumlar icin ailelerimize destek cikar,yardim ederiz. Ettik de. Yalniz nisanlimin kardesi estetik olmak istiyor o paradan ... Ne var kardesi diyenler oldu aranizdan. Elbette kardesi. Her seyi yapar. Yalniz orda benim de hakkim var, evlenmek icin biriktirdigim. Bu kadar skntili oldugum donemde kendime zorunlu bir sey aldigimda kirk kez dusunurken estetige harcama luksum yok.
Ve bir sey daha oldu bugun.. Allahim sen aklima mukayet ol.
Kardesi , 30 yasinda, aof okuyacakmis. Okusun. Ben bunu asla yadirgamam, beni de ilgilendirmez. Buradaki kurslara (merkezde) gidecekmis. Buraya kadar hic bir sorun yok, ne olabilir. Okul 4 yillik. Okul bitene kadar ilceye donemezmis. (2 saatlik yol, kursu haftada 3 gun). O bitirene kadar abisi evlenemezmis. Ben gercekten artik kaldiramiyorum arkadaslar.
:110:
Sizin bu görümce bana bile yetti artik! Geçen konunuza yorum yapmadım ama hem bu konuda hem diğer konuda dibine kadar siz haklisiniz!!! Ne arsiz pislik biri bu ya nişanlınızın tepsikisizligi de ayrı bi durum. Yarin bir gün bir sey oldugunda da pasif mi kalacak? Tamam o kardeşi ama siz de birilerinin kardeşi, evladi değil misiniz? Bence ağır paikolojik sorunları var bu kızın. Sizin ortak paranizdan öyle cok da önemli olmayan bir ameliyatı yapamaz! Kimse de bunu burada savunmasın lütfen. Ailesi yaptirsin kendi kocaman girsin işe. Kiz resmen evlenmeyin diye elinden geleni yapıyor lütfen nisanlinizin tutumunu değerlendirip ömür boyu bu deliyi çekebilecek misiniz bi düşünün. Size de yazık günah!

Kizlar gercekten.. Oyle iyi geliyor ki yazdiklariniz. Beynim durdu.

Bu adamin bunu kabul etmese de bana bunlari anlatmasi.. Yani ben bunlari duysam kimseye soylemem. Orda cevabini verir bu konuyu acmamak uzere kapatirim.
Simdi burda aptal asik rollerinde ay yok canim oylesine demistir diyip karanliga gomulmek istemiyorum.. Nasil bir iyi niyet bana bunlari soylemesine neden olabilir ki.. Resmen icazet bekliyor benden..
Biz de sizi hep olumsuza yönlendirmiş olmayalım ama görünen köy kılavuz istemiyor bazen.

Lütfen ses çıkarmadım alttan aldim demeyin niye alttan alan sizziniz ki? Nisanliniz dusunsun aöf olmasa bile gorumce kararli b sekilde aof olmasa kpss yok kurs yok su bu eve kapafi atacak ee o zaman ne olacak biliyo musun şimdi alttan alttan agzini arayan nisanlin ne yapayim kardesim git diyemem diyecek isine gelirse diyecek bi dostunuz olarak görün tavsiyemi ayaklari uzerinde duran kadinsiniz geleceği ii görün yoksa ev icindeki huzursuzluk cok zor bosanmaya kadar götürür boyleleri...

ay bu anne babalar nasıl insanlar yetiştiriyor yaa 30 yaşında ezik bir kadın olabilir mi Allah aşkına abimle yaşıcam ben evlenemez diyor ve ailesi ve abisi okey sen ne istersen o mu diyor nasıl şımarıklık.
yarın bir gün ailesinin başına bişey gelse ortada kalacak hiç mi düşünmüyor ailesi.
valla nişanlınla ortak hesabını kapat bence şimdiden ortak hesap olayı çok saçma eşim daha sevgiliyken evlenmek için ortak hesap açalım mı dediğinde hayır herkes kendi hesabında biriktirsin dedim ne kadar bozulsa da kabul etti şimdi evet evliyiz ortak hesabımız var ama sadece ben kullanabiliyorum onu da zaten kullanmıyorum.
ha mesela istemediğimde sebep olarak yine kendisini göstermiştim ben üç kuruş maaşımdan biriktire biriktire yurt dışına gezmeyede gittim kiramı da ödedim, ama hala kıyıda zor günler için param oldu ve pat diye ameliyat olmam gerektiğinde yine kendim ödedim. ama kendisinin ay sonu cebinde 5 kuruş kalmazdı şimdi de kalmıyor çünkü bütün faturaları ona ödetiyorum :KK53::KK53:

kardeşine yardım edecekse etsin ama senin birikiminden neden alınıyor bu estetik ameliyat ailesi ne güne duruyor? estetik olması çok mu gereklli aşırı şımartılmış ve abisinin üzerine atılmış bir kız çocuğu ve hiç bir zaman büyümeyecek. abisi yapmadı çocuğu ailesi ilgilensin bi zahmet.

edit : bilerek çocuk dedim 30 yaşında yetişkin bir çocuk çünkü ...

nişanlın ya kız kardeşini yanına alacak evlendiği zaman ya da seni istemiyor ve yine kız kardeşi aracılığıyla seni bezdiriyor
bence aile seni sevmiş olsaydı kızlarının böyle şuursuz davranmasına izin vermezlerdi, diyelim ki kızlarının böyle yaptığını bilmiyorlar o zaman onlara bu konuyu çıtlatıp ağızlarını arayabilirsin
yok eğer biliyorlarsa daha fena çünkü aile de sana kızlarını kilitlemeye çalışıyor olabilir

Ailesi cok kendi halinde. Bilmediklerini dusunuyorum. Nisanlim bana gelip anlatana kadar ailesiyle paylassaydi daha hayirli olmaz miydi..

Allah Allah enteresan yani iki kardeş el birliğiyle sizi delirtmeye calisiyo olabilir mi normal bi insan bu ortak hesaptan estetik muhabbetini nasil normal karşılar da size soyler yok bu saatten sonra kac yıllık okulu bitene kadar abiside evlenemezmis nisanlinizin hislerinden eminsiniz degil mi yani kendi evlilikte kararli mi sanki yan cizmeye cekiniyoda sen rest cek istiyo gibio_O

Merhaba arkadaslar. Daha once de yazmistim kisa ozet geceyim. Nisanliyim yaza dogru evlenmeye karar verdik. Nisanlim kiz kardesiyle yasiyor, anne babasi ilcede. Biz merkezdeyiz, ilcede sıkıldigi icin abisiyle kaliyor. Bana ve aileme cok cirkin davrandi durduk yere. Hadi beni kiskanmis olabilir , anlamaya calisiyorum. Ama ailem? Onlari karistirmaya gerek var miydi gercekten ? Ben simdiye kadar olanlari bi sekilde sineye cektim,alttan aldim. Ama aileme durup dururken dusmanligi alttan alamiyorum. Iletisimim yok.
Nisanliminin da tepkisi yok. Tepkiden kastim kavgali olsunlar, kussunler degil. Sadece simdiye kadar hic biseyine tepki koymadigi icin ne yaparsam yapayim abim yanimda. Canimin istedigini yaparim modunda. Ve maalesef dozu arttirarak devam etti iliskim boyunca. Bekledigim de En asgari duzeyde bir tepki. " yaptiklarini ciddiye aliyorum" demek icin.
Asil meseleye geliyorum. Kendimize ortak hesap actik. Para biriktiriyoruz, borcla evlenmeyelim diye. Ikimiz de ogretmeniz. Elbette acil, temel durumlar icin ailelerimize destek cikar,yardim ederiz. Ettik de. Yalniz nisanlimin kardesi estetik olmak istiyor o paradan ... Ne var kardesi diyenler oldu aranizdan. Elbette kardesi. Her seyi yapar. Yalniz orda benim de hakkim var, evlenmek icin biriktirdigim. Bu kadar skntili oldugum donemde kendime zorunlu bir sey aldigimda kirk kez dusunurken estetige harcama luksum yok.
Kardesi , 30 yasinda, aof okuyacakmis. Okusun. Ben bunu asla yadirgamam, beni de ilgilendirmez. Buradaki kurslara (merkezde) gidecekmis. Buraya kadar hic bir sorun yok, ne olabilir. Okul 4 yillik. Okul bitene kadar ilceye donemezmis. (2 saatlik yol, kursu haftada 3 gun). O bitirene kadar abisi evlenemezmis. Ben gercekten artik kaldiramiyorum arkadaslar.
Geçen gün yazdığınız zaman söylemiştim. Abisinin evlenmesini istemediği için , kırsala dönmek zorunda kalacağını bildiği için size kötü davranıyor ve siz değil başkası da olsa bu durum değişmeyecek diye çünkü bencil....Abisini hiç sevmiyor bana kalırsa insan sevdiği insanların mutluğunu ister !!!! Abinin konuşması şart....

kardeş silinmez ama sizin nişanlınız idare edmiyo gibi bence alın karşınıza konuşun yada ayrılın evinizde böyle biryle yaşayamacağınız söyleyin seni seviyorum kardeşini sevmek zorunda değilm benimle yaşamsı düşncesine dayanamıyorum deyin

Back