- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Scarlet015t
Abowwww gorumceye bak ben çağırıyorum da gelmiyor çünkü sonucunu biliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görümceniz sizi bezdirerek ayırmaya çalışıyor resmen.Ama suçun büyüğü nişanlınızda maalesef.Kardeşinin yaptıklarını göremiyor mu?Bunları gelip size anlatması bile çok saçma.Acaba ben o kadar bekleyemem o yüzden bizimle yaşasın demenizi filan mı bekliyor
Çok afedersiniz ama o kızın ben ağzına .........Merhaba arkadaslar. Daha once de yazmistim kisa ozet geceyim. Nisanliyim yaza dogru evlenmeye karar verdik. Nisanlim kiz kardesiyle yasiyor, anne babasi ilcede. Biz merkezdeyiz, ilcede sıkıldigi icin abisiyle kaliyor. Bana ve aileme cok cirkin davrandi durduk yere. Hadi beni kiskanmis olabilir , anlamaya calisiyorum. Ama ailem? Onlari karistirmaya gerek var miydi gercekten ? Ben simdiye kadar olanlari bi sekilde sineye cektim,alttan aldim. Ama aileme durup dururken dusmanligi alttan alamiyorum. Iletisimim yok.
Nisanliminin da tepkisi yok. Tepkiden kastim kavgali olsunlar, kussunler degil. Sadece simdiye kadar hic biseyine tepki koymadigi icin ne yaparsam yapayim abim yanimda. Canimin istedigini yaparim modunda. Ve maalesef dozu arttirarak devam etti iliskim boyunca. Bekledigim de En asgari duzeyde bir tepki. " yaptiklarini ciddiye aliyorum" demek icin.
Asil meseleye geliyorum. Kendimize ortak hesap actik. Para biriktiriyoruz, borcla evlenmeyelim diye. Ikimiz de ogretmeniz. Elbette acil, temel durumlar icin ailelerimize destek cikar,yardim ederiz. Ettik de. Yalniz nisanlimin kardesi estetik olmak istiyor o paradan ... Ne var kardesi diyenler oldu aranizdan. Elbette kardesi. Her seyi yapar. Yalniz orda benim de hakkim var, evlenmek icin biriktirdigim. Bu kadar skntili oldugum donemde kendime zorunlu bir sey aldigimda kirk kez dusunurken estetige harcama luksum yok.
Ve bir sey daha oldu bugun.. Allahim sen aklima mukayet ol.
Kardesi , 30 yasinda, aof okuyacakmis. Okusun. Ben bunu asla yadirgamam, beni de ilgilendirmez. Buradaki kurslara (merkezde) gidecekmis. Buraya kadar hic bir sorun yok, ne olabilir. Okul 4 yillik. Okul bitene kadar ilceye donemezmis. (2 saatlik yol, kursu haftada 3 gun). O bitirene kadar abisi evlenemezmis. Ben gercekten artik kaldiramiyorum arkadaslar.
Canım burada net olan bir şey var abisiyle evlenmenin istemiyor ve sizi ayırmadan durmayacak .Nişanlılık bu aof olayına ve 4byil boyunca evlenememenize ne diyor?Merhaba arkadaslar. Daha once de yazmistim kisa ozet geceyim. Nisanliyim yaza dogru evlenmeye karar verdik. Nisanlim kiz kardesiyle yasiyor, anne babasi ilcede. Biz merkezdeyiz, ilcede sıkıldigi icin abisiyle kaliyor. Bana ve aileme cok cirkin davrandi durduk yere. Hadi beni kiskanmis olabilir , anlamaya calisiyorum. Ama ailem? Onlari karistirmaya gerek var miydi gercekten ? Ben simdiye kadar olanlari bi sekilde sineye cektim,alttan aldim. Ama aileme durup dururken dusmanligi alttan alamiyorum. Iletisimim yok.
Nisanliminin da tepkisi yok. Tepkiden kastim kavgali olsunlar, kussunler degil. Sadece simdiye kadar hic biseyine tepki koymadigi icin ne yaparsam yapayim abim yanimda. Canimin istedigini yaparim modunda. Ve maalesef dozu arttirarak devam etti iliskim boyunca. Bekledigim de En asgari duzeyde bir tepki. " yaptiklarini ciddiye aliyorum" demek icin.
Asil meseleye geliyorum. Kendimize ortak hesap actik. Para biriktiriyoruz, borcla evlenmeyelim diye. Ikimiz de ogretmeniz. Elbette acil, temel durumlar icin ailelerimize destek cikar,yardim ederiz. Ettik de. Yalniz nisanlimin kardesi estetik olmak istiyor o paradan ... Ne var kardesi diyenler oldu aranizdan. Elbette kardesi. Her seyi yapar. Yalniz orda benim de hakkim var, evlenmek icin biriktirdigim. Bu kadar skntili oldugum donemde kendime zorunlu bir sey aldigimda kirk kez dusunurken estetige harcama luksum yok.
Kardesi , 30 yasinda, aof okuyacakmis. Okusun. Ben bunu asla yadirgamam, beni de ilgilendirmez. Buradaki kurslara (merkezde) gidecekmis. Buraya kadar hic bir sorun yok, ne olabilir. Okul 4 yillik. Okul bitene kadar ilceye donemezmis. (2 saatlik yol, kursu haftada 3 gun). O bitirene kadar abisi evlenemezmis. Ben gercekten artik kaldiramiyorum arkadaslar.
Sanki nişanlılık sizin nabzını yokluyor tepkinizi nolcuyorNisanlandik,yuzukler takildi. Aileler gorustu , her sey yolundaydi. Tarihi mayis olarak belirledik.
Nisanlim kabul etmemis ama bunu bana anlatmasi.. Sanki ben tamam ne var olur dicem de hemen kabul edecekmis gibi. Bilmiyorum boyle bi teklif gelse bana ben bu sacmaligi orda kapatir es adayima anlatip ortaligi bulandirmazdim. Oyle sogudum ki.
Ya da kardeşim kursa gitsin bizimle kalsa sorun olur mu diğer soru bu olacakCok sagolun yorumunuz icin.
O kadar uzgunum ki. Nasil olabilir boyle bir sey ? Aklim almiyor,bir insan nasil bu kadar bencil olabilir. Ve asil sorun bu bencillige tepki verecek olan da. Nisanlimda. Ortak paradan vermiyor,ben hayir dedigim icin degil kendi de istemiyor. Ama bu kurs konusu.. Bunu gelip bana anlatmasinda baska sebepler aramaya baslar oldum. Ben kafayi mi yedim. Yoksa gittikce batiyor muyum..
Canım burada net olan bir şey var abisiyle evlenmenin istemiyor ve sizi ayırmadan durmayacak .Nişanlılık bu aof olayına ve 4byil boyunca evlenememenize ne diyor?
Bi sonraki asama bu heralde. HaklisnizYa da kardeşim kursa gitsin bizimle kalsa sorun olur mu diğer soru bu olacak
Tatlım ne mantığı olacak yer yapıyor. Siz evleneceksin 15 gün sonra kardeşi eve yerleşecek kursa gitme bahanesiyle.Hem öğretmensiniz dersler dede yardımcı olursunuz.esimin akrabaları çocuklarını sürekli bana gönderirdi ödevleri için öğretmen misim.elime yapısmazmis neyse konuyu dağıtmayım. Kalmasın desen kötü olacak kalsın dersen senin özel hayat diye bir şey kalmayacak..Görümcem iz kıskanç bencil.Eger nişanlısı seviyor ve samimiyetine inanıyorsan. (Erkek milleti bazen saf olabiliyor)Artık ipleri eline al.Direk görümcem ara.Hayirdir böyle planların varmış evliliği mızı sana göre şekillendirecek değiliz. Ne zaman evleneceğimzi sana soracak da değiliz de.Nisanlina da biraz sert çık sen burda sinir küpü olmuşsun o orda keyif cansın. Bir daha böyle densizlikler yapacak olursa da kayın validen kayinnpederi ara anlat.yoksa basın yanacak.Nisanlim bu 4 yil boyunca evlenmemeye karsi. Sacma buluyor. Ama bana anlatmaktan da geri kalmiyor. Bana anlatmasi da masum gelmiyor artik. Bu sacmaligi orda kapatmak yerine bana anlatmanin ne mantigi olabilir aklim almiyor. Heralde ne var canim sorun degil dememi bekliyor.
Off sakin ama sakin kardesine hayir sana mi sorcam evlenmek icin diyemeyen adamla evlenme. Bu kardesinede dişini göster derim.Merhaba arkadaslar. Daha once de yazmistim kisa ozet geceyim. Nisanliyim yaza dogru evlenmeye karar verdik. Nisanlim kiz kardesiyle yasiyor, anne babasi ilcede. Biz merkezdeyiz, ilcede sıkıldigi icin abisiyle kaliyor. Bana ve aileme cok cirkin davrandi durduk yere. Hadi beni kiskanmis olabilir , anlamaya calisiyorum. Ama ailem? Onlari karistirmaya gerek var miydi gercekten ? Ben simdiye kadar olanlari bi sekilde sineye cektim,alttan aldim. Ama aileme durup dururken dusmanligi alttan alamiyorum. Iletisimim yok.
Not : Nisanlim ortak hesaptan bu sebeple para cekilmesine karsiydi benim hayir dememe gerek kalmadan vermedik. Ama bana bunu anlatti.
Diger meseleye de karsi ama bana anlatiyor. Ben boyle bir mevzuya gereken cevabi verir bir daha acilmamak uzere kapatirdim. Hangi normal insan sunu soylediginde karsi tarafin sinirlenecegini dusunmez? Bana anlatmak yerine bu sacmaligi kapatmamasinin nasil bir amaci olabilir,benim aa ne var canim olur dememi mi bekliyor. Icazet mi bekliyor. Icim buz gibi. Oyle sogudum ki.
Ben size mantığını hemen söyleyeyim :) Görümce siz evlenince sıkıcı ilçe hayatına döneceği için nişanlınız vasıtasıyla beraber yaşamanın zarfını atıyor size. Nişanlınız elbette dört sene beklemek istemez ama o konu bir süre sonra “ay ablacığım kursa giderken bizle kalsına” dönecek bir süre sonra. Allah yardımcınız olsyn. Baştan tavrınızı almazsanız işiniz zor. Çünkü söyledikleri her açıdan çok saçma. Söylenmesinde ki tek amacın sizin kulağınıza kar kaçırmak olduğunu düşünüyorum ben