• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadari da fazla...

Bu hikaye bir tek bana mı hikaye gibi geldi? 17 ocakta açılan konuda sevgili erkek arkadaş 19 ocakta açılan konuda nişanlı oldu. Konu sahibi 27 yaştan 26 yaşa düştü. Sanki bir Araştırma görevlisi sosyolojik bir mevzuyu test ediyor. Antik yunan tregadyasının katharsis yaşayan bir kahramanı gibi değişimler yaşıyor. Enteresan ama inanmadım.

Merhaba. Ilk konumda belirtmek istemedim. Aslinda onu yazip cikacaktim.
10 gun once dogum gunumdu o 26 27 karisikligi ordan :) yani ilk konuyu yazarken 26, bunu yazarken 27ydim.. Bir iki arkadasta erkek arkadasin 37 sen 26 diyince yaslilik korkusu mu , yeni 27 yas mi ondan bi 26 bi 27 oldu :)

Sosyoloji okumayi cok isterdim ama boyle bir konuya denek olarak icine dahil olmak.. Tovbe :)

Hakikaten inanilir gibi degil, boyle insanlarin var olduguna inanmak istemiyorum. Cok agladim, cok uzuldum. Umarim siz hic karsilasmassiniz.

Her sey gonlunuzce olsun..

Kaç zamandır şişmiştim, bi laflarını veremedi pes diyodum, bravo ders güzel olmuş. Herkese anladığı dilden cevap vermişsin :)

Kız gerçeksindir umarım, değilsen de dizi çek izleyelim, kitap yaz okuyalım :)

Merhaba arkadaslar. Daha once de yazmistim kisa ozet geceyim. Nisanliyim yaza dogru evlenmeye karar verdik. Nisanlim kiz kardesiyle yasiyor, anne babasi ilcede. Biz merkezdeyiz, ilcede sıkıldigi icin abisiyle kaliyor. Bana ve aileme cok cirkin davrandi durduk yere. Hadi beni kiskanmis olabilir , anlamaya calisiyorum. Ama ailem? Onlari karistirmaya gerek var miydi gercekten ? Ben simdiye kadar olanlari bi sekilde sineye cektim,alttan aldim. Ama aileme durup dururken dusmanligi alttan alamiyorum. Iletisimim yok.
Nisanliminin da tepkisi yok. Tepkiden kastim kavgali olsunlar, kussunler degil. Sadece simdiye kadar hic biseyine tepki koymadigi icin ne yaparsam yapayim abim yanimda. Canimin istedigini yaparim modunda. Ve maalesef dozu arttirarak devam etti iliskim boyunca. Bekledigim de En asgari duzeyde bir tepki. " yaptiklarini ciddiye aliyorum" demek icin.
Asil meseleye geliyorum. Kendimize ortak hesap actik. Para biriktiriyoruz, borcla evlenmeyelim diye. Ikimiz de ogretmeniz. Elbette acil, temel durumlar icin ailelerimize destek cikar,yardim ederiz. Ettik de. Yalniz nisanlimin kardesi estetik olmak istiyor o paradan ... Ne var kardesi diyenler oldu aranizdan. Elbette kardesi. Her seyi yapar. Yalniz orda benim de hakkim var, evlenmek icin biriktirdigim. Bu kadar skntili oldugum donemde kendime zorunlu bir sey aldigimda kirk kez dusunurken estetige harcama luksum yok.
Ve bir sey daha oldu bugun.. Allahim sen aklima mukayet ol.
Kardesi , 30 yasinda, aof okuyacakmis. Okusun. Ben bunu asla yadirgamam, beni de ilgilendirmez. Buradaki kurslara (merkezde) gidecekmis. Buraya kadar hic bir sorun yok, ne olabilir. Okul 4 yillik. Okul bitene kadar ilceye donemezmis. (2 saatlik yol, kursu haftada 3 gun). O bitirene kadar abisi evlenemezmis. Ben gercekten artik kaldiramiyorum arkadaslar.
:110:

Not : Nisanlim ortak hesaptan bu sebeple para cekilmesine karsiydi benim hayir dememe gerek kalmadan vermedik. Ama bana bunu anlatti.
Diger meseleye de karsi ama bana anlatiyor. Ben boyle bir mevzuya gereken cevabi verir bir daha acilmamak uzere kapatirdim. Hangi normal insan sunu soylediginde karsi tarafin sinirlenecegini dusunmez? Bana anlatmak yerine bu sacmaligi kapatmamasinin nasil bir amaci olabilir,benim aa ne var canim olur dememi mi bekliyor. Icazet mi bekliyor. Icim buz gibi. Oyle sogudum ki.

18.- 24.-29.-31.sayfa guncelledim.
Sen bu görümceden şimdiden bu kadar çekiyosan evlendikten sonra daha da dert olur başına şimdiden nişanlın bişey diyemiyorsa kardeşine yarın bu kadın evliliğinize de karışır bence abartmıyosun iy düşün ileriye dönük dert olmasın sonra sana

Bütün tutarsızlıkları geçtim sizin kendiniz için çizdiğiniz karakter de inandırıcı gelmedi. Ne güzel herkes yanınızda olmuş 79 sayfa yazmış çizmiş. En azından kısa süreli bir heyecan yarattınız ve insanlar konunuzu merakla takip etti. Ben de sadece düşüncemi yazmak istedim.İlgi çekici miydi? Evet. Ama zerre inanmadım okurken.

Bütün tutarsızlıkları geçtim sizin kendiniz için çizdiğiniz karakter de inandırıcı gelmedi. Ne güzel herkes yanınızda olmuş 79 sayfa yazmış çizmiş. En azından kısa süreli bir heyecan yarattınız ve insanlar konunuzu merakla takip etti. Ben de sadece düşüncemi yazmak istedim.İlgi çekici miydi? Evet. Ama zerre inanmadım okurken.

Ne guzel herkes yanimda oldu.
Allah onlardan bin kez razi olsun, cok dua ettim.
Ben zaten karakterimdeki sizin kastettiginiz anlamda degil ama cok sessiz ve sakinligi hatta safligi buyuk bir eksiklik olarak degerlendiriyorum.
Ben boyle olmasam bana bunlari yapamayacaklardi ya da bir noktada sona erecekti.
Surda bilmem kac sayfa yazilmis , su bu beni nasil tatmin edebilir ki..
Benim burdan ozelden dertlestigim arkadaslar da oldu..
Bana burdan bir cevabin gelmesi bile yeterdi..
Benim ne cikarim olabilir 79 sayfadan.
Isterseniz yonetici kimse su an kapatabilirler konuyu.
Ilk yazdigimda ben bu konu kapanir, bir iki gun sonra girmem bile diye dusnurken bura benim dertlestigim tek yer oldu..
Ayrica bunlar benim icin hos seyler degil, ben ogretmenim. Su yazdiklarimi beni taniyan herhangi biri okusa aninda anlar..
Bu da hos olmaz.. Ama yine de paylasmak istedim.
Ben burda bana zaman ayiran herkes icin Allah goruyor cok dua ettim.

Kaç zamandır şişmiştim, bi laflarını veremedi pes diyodum, bravo ders güzel olmuş. Herkese anladığı dilden cevap vermişsin :)

Kız gerçeksindir umarım, değilsen de dizi çek izleyelim, kitap yaz okuyalım :)

Bir insan bu kadar mi tatli o ihtimali soyler :)
Valla tum kalbimle soyluyorum keske gercek olmasam.
Ne diyim Allah sizi guzel insanlarla karsilastirsin.

Ah @scaarlet şapka çıkarıyorum tatlım. Şehir dışındayım. Şarjım bitti.nasil telaşlı bana çabuk şarj aleti bulun dedim.millet bir panik .çok komikti.neyseki buldum ve okudum uykudan uyanıp. Hayatlarının dersini verdin.Seni asla unutamayacaklar

@PERSONA NON GRATA_

Insallah oyle olmustur, ben de onlari unutmayacagim.

Cok tesekkur ederim
.. Musadenle sana ozelden bir sey danismak istiyorum..

scarlet harikasın canım. içim rahatladı resmen. ama saldıracak yüzsüzler yine arayacaklar utanmadan. ama sen yine hadlerini bildirirsin.
cafede kardeşi olacak kızın senin taksidini ödediğin eşyalara bile göz diktiğini söyleseydin bide kalp krizi geçirirdi beyzademiz.
nişanı bozuldu
rezil oldu
hayalini kurduğu iş iptal
sözde saygınlığı yada saygınlık hayalleri yerle bir oldu
e daha ne olsun

bide varya ev dağınık kardeşi olacakta yokmuş ya
bence kızı evden kovdu bu
baştan yapacağını en son yapıyor

Inanin aklima gelmedi.
Esyalari soylemek hic aklima gelmedi.
Soylesem yerin dibine girerdi iyice.
Keske soyleseydim.
Ama o kadari da yetti.
Suan hepsi engelli, arasalar da bilemiyorum.
Kizi evden kovmamistir, kiz teyzesine gitmistir.
Onu evden kovamaz mumkun degil.

Guzel mesajiniz icin cok tesekkur ederim.
Insallah artik bitmistir..

konuyu baştan beri takip ediyorum hatta son gelişmeleri yazsın diye heyecanla bekledim uykusuz kaldım :emir_bebek:
ama ilk ablaya çöp poşetiyle getirilen eşyalardan sonra bu muydu dedim yani ablanın tepkisi hiç yoktu böyle dumura uğramış gibi oldum hatta diğer gelişmeleri çok sonra okudum çünkü hayatın akışına ters giden bir şey o kadar çirkefleşen insanlar nasıl iki çift laf etmez keza nişanlı kişiside öyle yani hiç mi dönüp kendini savunmaya kalkmadı
sizin bu zamana kadar olan sakinliğiniz zaten apayrı bir mevzu taş olsa çatlar denir ya aynen kraliyet ailesinden değilseniz ki öyle görünüyor :halay:valla söyler kendini savunur ne diyorsunuz işin aslı böyle diye derdini anlatmaya çalışır
ay ne biliyim ben çok çabuk sinirlenirim hatta bazen sinir anında ufak tefek küfür bile ediyorum :oops:
yok ben yapamam hatta şöyle söyliyeyim 100 kişinin rahat 99 benim yaptığımı yapar
yoksa ben mi çok fesatım tutmuyor bazı şeyler :KK17:

Yok yok siz fesat degilsiniz,dogrudur akliniza gelebilir.
tepkisi olmaz mi olmaz mi

Ben heralde kendimi anlatmaktan onu cok anlatamamisim.
Cirkeflesti yine. Tepindi yerinde.
Bana bir ton sey saydirmaya basladi. Ama ben artik yapacagimi yapmisim ya benim icin bitmis olay. Yani nasil desem, soyleyip cikmis oldum.
Nisanli kendini savunamazdi cunku bana hasta demisti ama karsisina cikmistim.
Ordaki herkese anlattigimi anlamistir.
Aslinda ben de bekledim. Ya bunda ne var sen abartiyosun demesini. Hatta cekindim. Ama diyemedi.

Belki suanda arkadaslarini arayip beni sucluyodur, dunu de bir sekilde aciklar.
Onun gercekleri yuzune vurmak istemedim, ayip etmek istemedim gibi. ( benim tanidigim kadariyla yapamaz ama onun tanidigi scarlet de dunku seyi yapmazdi)
Kiz kardes teyzeye anlatti, o koldan ne olur bilemem.

Ben biseyler soyleyebildim ya. Onun huzuru var icimde.

Ben de herkes gaza gelince yazmadim ben yanlis dusunuyorum heralde diye ilk basta inanmistim ancak şu gorumce, nisanli, kv ve kp den intikam alma oykusu cok senaryo gibi geldi bana. Sessizce okuyup ciktim aksam.

Ben de herkes gaza gelince yazmadim ben yanlis dusunuyorum heralde diye ilk basta inanmistim ancak şu gorumce, nisanli, kv ve kp den intikam alma oykusu cok senaryo gibi geldi bana. Sessizce okuyup ciktim aksam.

Anne babasini aramak cok kolaydi.
Kardesinin evine bir cop poseti goturmek de oyle.
Diger dogum gunu, ben yalniz degildim bu sayede yapabildim.

Inanmayabilirsiniz ama ben suraya sunlari yazarak bilemiyorum ki ne kazanabilirim..
Neyi elde edebilirim bu kadar zamandir boyle bir oyunla.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatabilir misin,
Ben kimseyi rahatsiz etmek istemiyorum.
Kimsenin gonlunu de kirmadim insallah.
Buraya da iki dertlesmeye geliyordum.

Bir daha yazip kimseyi rahatsiz etmem.

Sakin olun lütfen. Kimseyi rahatsız ettiğiniz yok. İnsanlar keyifle konunuzu okuyorlar. Benim ya da bir başkasının konunuza kurmaca olduğu yorumunu yapması sizi neden bu kadar rahatsız etti ki? Siz yanınızda olanlarla tadını çıkarmaya bakın. Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz. Ben sadece acemi bir kurmaca yazarının finali iyi yapamadı kanısındayım.

Ya konun kapanmasın ben çok yorum yapmadım ama sonuçta takip ediyordum. Dun de merakla bekledim.

Ne bileyim sonuçta kimse okumaya mecbur degil. Kim niye rahatsız olsun ki.

scarlet senin onunu merak eden onlarca kişi var
iki kişi yüzünden bize haksızlık etmiş olmuyor musun :(

Back