Bu kadari da fazla...

Görümceniz sizi bezdirerek ayırmaya çalışıyor resmen.Ama suçun büyüğü nişanlınızda maalesef.Kardeşinin yaptıklarını göremiyor mu?Bunları gelip size anlatması bile çok saçma.Acaba ben o kadar bekleyemem o yüzden bizimle yaşasın demenizi filan mı bekliyor

Ya ben de kafayi yemek uzereydim. Sizde akli selim yorumladiginizda bu sonuca vardiniz. Benim beynim durdu cunku.
Nisanlim ortak hesaptan boyle bir para cekilmesine karsi. Sebebi de sacma buluyor ama bunu gelip bana anlatiyor.
Kurs icin 4 yil beklemeye karsi. E be adam bana niye anlatiyosun??? Insan boyle biseyi duyup kapatmaz mi? Hangi normal insan nisanlisina/esine bunu soylediginde karsi tarafin tepkisiz kalacagini sinirlenmeyecegini dusunur ?
Heralde bunu soyleyerek canim ne var,4 yil bekleriz dememi umuyor. Oyle sogudum ki. Icim buz.

Çok afedersiniz ama o kızın ben ağzına .........

Canım burada net olan bir şey var abisiyle evlenmenin istemiyor ve sizi ayırmadan durmayacak .Nişanlılık bu aof olayına ve 4byil boyunca evlenememenize ne diyor?

Sanki nişanlılık sizin nabzını yokluyor tepkinizi nolcuyor

yaw nişanlına saçma geliyorda sana neden gelip anlatıyor, velisi gibi sen mi konuşacaksın?

bu kardeşe de artık ağzının payı verilme dönemi gelmiş, babana selam vermemesi falan artık hakkaten haddini aşmış.

işin içine artık kv/kp girmeli pes çünkü.

Ya da kardeşim kursa gitsin bizimle kalsa sorun olur mu diğer soru bu olacak

Canım burada net olan bir şey var abisiyle evlenmenin istemiyor ve sizi ayırmadan durmayacak .Nişanlılık bu aof olayına ve 4byil boyunca evlenememenize ne diyor?

Nisanlim bu 4 yil boyunca evlenmemeye karsi. Sacma buluyor. Ama bana anlatmaktan da geri kalmiyor. Bana anlatmasi da masum gelmiyor artik. Bu sacmaligi orda kapatmak yerine bana anlatmanin ne mantigi olabilir aklim almiyor. Heralde ne var canim sorun degil dememi bekliyor.

ogunde yazdim gorumcene birsey yapamazsin ...nişanlin dur demiyorsa istedigi atı koşturur..sen alttan aldikça nişanlinda rahatsiz olmuyor sanir... ortak hesap pismanliktir o konudada birsey olur konu acarsiniz. abisi cok istiyorsa kardesiyle yasasin

Tatlım ne mantığı olacak yer yapıyor. Siz evleneceksin 15 gün sonra kardeşi eve yerleşecek kursa gitme bahanesiyle.Hem öğretmensiniz dersler dede yardımcı olursunuz.esimin akrabaları çocuklarını sürekli bana gönderirdi ödevleri için öğretmen misim.elime yapısmazmis neyse konuyu dağıtmayım. Kalmasın desen kötü olacak kalsın dersen senin özel hayat diye bir şey kalmayacak..Görümcem iz kıskanç bencil.Eger nişanlısı seviyor ve samimiyetine inanıyorsan. (Erkek milleti bazen saf olabiliyor)Artık ipleri eline al.Direk görümcem ara.Hayirdir böyle planların varmış evliliği mızı sana göre şekillendirecek değiliz. Ne zaman evleneceğimzi sana soracak da değiliz de.Nisanlina da biraz sert çık sen burda sinir küpü olmuşsun o orda keyif cansın. Bir daha böyle densizlikler yapacak olursa da kayın validen kayinnpederi ara anlat.yoksa basın yanacak.

Off sakin ama sakin kardesine hayir sana mi sorcam evlenmek icin diyemeyen adamla evlenme. Bu kardesinede dişini göster derim.

Ben size mantığını hemen söyleyeyim :) Görümce siz evlenince sıkıcı ilçe hayatına döneceği için nişanlınız vasıtasıyla beraber yaşamanın zarfını atıyor size. Nişanlınız elbette dört sene beklemek istemez ama o konu bir süre sonra “ay ablacığım kursa giderken bizle kalsına” dönecek bir süre sonra. Allah yardımcınız olsyn. Baştan tavrınızı almazsanız işiniz zor. Çünkü söyledikleri her açıdan çok saçma. Söylenmesinde ki tek amacın sizin kulağınıza kar kaçırmak olduğunu düşünüyorum ben

Bunu bana soylemesindeki tek mantik dediginiz gibi yerini yapiyor heralde. Adim adim. Soylemekle ise basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…