- 25 Aralık 2017
- 307
- 692
- 18
- 33
- Konu Sahibi Scarlet015t
Tek onunla kalmadi ki esim 180 derece dondu. Babasinin gazino borcunu da bize odettirecek oldular.(esimde dahil odeyelim diye bana baski kurdu) esimle hic huzurumuz kalmadi. Ailelerimiz de birbiri ile konusmaz oldu zaten. Kardesi telefon alir borcu bizi bulur. Estetik ameliyat olur bizden isterler. Bak bi isin basinda puruz cikarsa oyle gider. Yol yakinken ayril. Hani hep seviyorum asigim filan diyoruz ya nisanliyken, ama evlenince o adamdan soguyorsun yaptigi seyler icin zaten.sirf kopruyu gecinceye kadar idare ediyorlarmis bizi. Bizde gormezden geliyoruz bazi seyleri ilk basta. Cok iyi dusun daha ne guzel kismetler cikar karsina aile cok onemli hatta en onemlisi o karsidaki kisiden once aile onemli . Domuzdan toklu dogmaz derler burlarda oyleymis
Sadece burda anlattiklarim degil. Cok olay oldu. Gercekten cok cirkin seyler yasadik. Ama abisi bir gun bilr bak ayip ettin demedi. Hic bisey olmamis gibi devam ettiler. Bana aileme yapilan saygisizliklar kaldi geriye. O da ben ne yaparsam yapayim abim bisey demez kafasiyla durmadi. Bugun gelinen durum da bu.
Sizin durumunuza uzuldum. Ve sanirim suan aptal asik gibi ne var bunda dersem k3ndi gelecegimi kendi ellerimle yakacagim.