Bu kadarı da fazla.

Tek barinak yoktur baska yerlere yardim edin etmek istiyorsaniz. Guvendiginiz yerlere ve para yerine direk mama yollayin. Bizimde sagda solda hesap cekecek butcemiz var ama bunu nadiren yapariz onun disinda herkes kendi hesabini öder. Paraniz coksa daha cok yardim edin. Ihtiyaci olmayan insanlara para harcamaktansa 2 tane hayvan fazladan doysun. Yeterki yardim edilmek istensin yardim edilecek yerler bitmiyor. Ben takip ediyorum ve hergun ama hergun birsuru ihtiyac bildirimi oluyor.

Hayvanlar hassas konunuz galiba. Benim halamda öyle ağlar sarılır hayvanlara. Ben korkarım pek yaklasamam. Burası ufak kasaba bizim kaldığımız ve kimin kopegi ameliyat olacaksa yada başka bir sıkıntı varsa herkes birbirine msj yazar yardim edilir. Hayvanlar konusunda gönlüm rahat çok şükür ♡

Kasada en sevdiğim kavgadır.
O kavgadan sonra hesabı ödeyen olmak daha bir mutlu ediyor. :)))
Biz kuzenlerle tavla oynamaya gitmiştik birşeyler içtik oynadık falan. Kasada birbirimize girdik. Adam diyorki ödememek için gördümde sizin gibisini görmedim demişti bizde öyle oluruz ahaha limonata76

Biz kuzenlerle tavla oynamaya gitmiştik birşeyler içtik oynadık falan. Kasada birbirimize girdik. Adam diyorki ödememek için gördümde sizin gibisini görmedim demişti bizde öyle oluruz ahaha limonata76
neden insanlar üzerimizden geçiniyor sorusunun cevabı kaptırıp yan masayı falanda ödemedin neyse kibu kadar konuştuktan sonra artık yapmayız diye umut ediyorum yazık biz iyilere

Konunu okurken 10 yıl yaşlandım :) uzun uzun yazmana gerek yoktu ,iki örnek anlasilmana yeterdi :) içimden : enayiligin bu kadarına pes dedim :) farkettigin üzere ,sorun tam olarak sensin .. artık bir dur de !! Param yok diye yalan söylemek yerine , yemediğim bir yemeğin hesabını ödemek istemiyorum yada alman usulunden üstü beni kesmez de :)

Enayiliğin bu kadarına pes dediğiniz nokta hangisi mesela.
Orayı kırılma noktası olarak göreceğim, aradığım bu çünkü.
Artık daha kökten çözümlerim var böyle tiplere.

Kasadaki adam kararsız kalıyor, hangisinden alayım şimdi sorusuyla çok karşılaştım.
Onlar da mutlu oluyor sanırım.

Kasadaki adam kararsız kalıyor, hangisinden alayım şimdi sorusuyla çok karşılaştım.
Onlar da mutlu oluyor sanırım.
en azından güldürüyoruz insanları
Herkes alman usulü demiş ama bunlar almanyadada kalktı kızlar herkes birine kitlemeye calisiyor. Eskiler çok süper 10 kuruş bırakmıyorlar hemen veriyorlar okadar içlerine işlemiş

Bir erkek arkadaş kuşadasından hatıralarını anlatırdı.
Hep ruslar ödüyor, dolmuşa bindik mesela hiç para verdirtmiyorlar diye överek bahsederdi.
Kendisi çalışmaz, sabahtan akşama kadar kahvede takılırdı bu arada.

Almanlar da ekonomik krize yenik düştüler.

Iyı halt ediyormuş birde utanmadan anlatıyormu ruslarda zengin kocalarindan alip turkiyede bizim çakallarla yiyorlar

Gönderme yapıyor aklınca. Çıkarıcıların level atlamış hali bu oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…