Evet gönderme yapıyordu resmen.Gönderme yapıyor aklınca. Çıkarıcıların level atlamış hali bu oluyor sanırım
Hayvanlar hassas konunuz galiba. Benim halamda öyle ağlar sarılır hayvanlara. Ben korkarım pek yaklasamam. Burası ufak kasaba bizim kaldığımız ve kimin kopegi ameliyat olacaksa yada başka bir sıkıntı varsa herkes birbirine msj yazar yardim edilir. Hayvanlar konusunda gönlüm rahat çok şükür ♡
Daha neler neler.Iyı halt ediyormuş birde utanmadan anlatıyormuruslarda zengin kocalarindan alip turkiyede bizim çakallarla yiyorlar
Elinden geleni yapiyorsan icin rahat olsun Allah sana gönül rahatligi versin ♡ herkes hayvanlara karşı daha düşünceli olsa keşkeeeHassasim evet, malesef benim gönlüm hiç rahat değil. Herneyse konunun disina ciktigima göre ufak ufak gideyim ben.
IyyyyDaha neler neler.
Orta yaş üzerindeki zengin kadınlarla takılan 27lik tipler tanıdım.
Sarışın mavi gözlüydü ona istinaden yatırım yapıyorlarmış.
Yakın arkadaşlarımdan birinin nişanlısı da nevresim, yemek, yastık, kıyafet isterdi almayınca küser, ayrılırdı.
Hatta iki aylık ev kirasını ödemiş.
Kız hemşire, adamlar haklı bir bakımdan.
Sizin bahsettiğiniz konu da önemli.Hassasim evet, malesef benim gönlüm hiç rahat değil. Herneyse konunun disina ciktigima göre ufak ufak gideyim ben.
Çoğu böyle şimdi, ne oldu birden anlamadım.Iyyyybi ise girip çalışamıyormu bu anlattığın tipler canım ya. Bende tanıyorum böyle tipler. Biri arkadasimla tatile gitmisti. Bizimki odeyecekti oda geri vericekti. otelde tekbasina resimler cekip facebook atiyormus. Son gün param yatmadı falan demiş yok ozaman baştan öyle de kızda niyetini bilsin. Çocukta benim tanidigimdı çok mahçup olmustum. Kız bana senden böyle biri nasil cikti dedi okadar yani
Yani.Tek barinak yoktur baska yerlere yardim edin etmek istiyorsaniz. Guvendiginiz yerlere ve para yerine direk mama yollayin. Bizimde sagda solda hesap çekecek butcemiz var ama bunu nadiren yapariz onun disinda herkes kendi hesabini öder. Paraniz coksa daha cok yardim edin. Ihtiyaci olmayan insanlara para harcamaktansa 2 tane hayvan fazladan doysun. Yeterki yardim edilmek istensin yardim edilecek yerler bitmiyor. Ben takip ediyorum ve hergun ama hergun birsuru ihtiyac bildirimi oluyor.
Yazdığın herşey ve farkında olup hala alnında bu damgayla gezmen. .Enayiliğin bu kadarına pes dediğiniz nokta hangisi mesela.
Orayı kırılma noktası olarak göreceğim, aradığım bu çünkü.
Artık daha kökten çözümlerim var böyle tiplere.