Bu kadarı da fazla.

Sizinki oldukça iyi bir duruş düşüncenize göre.
Öyle düşünüp, kendi hesabını ödetenler var.

Sigara kullanmıyorum, bir de sigara kullansam demek ki hepten atlatırlardı beni.
Bakış açılarını çözdüm artık, hiç pozitif düşünemem sanırım bundan sonra.

Çok iyi olmuş, kararlı oluşunuz ve çözüm huyunuz için çok çok sevindim. En az ben kurtulmuşum kadar sevindim :))

Anlamı tahmin ettiğim gibi değil mi?
Ben enayiligi aştım bi üst leveldeyim artik. Yıllardır çalışıyorum kendim yiyemedim millete yedirdigim kadar ama benim arkadaşlarım yabancı yani ruslar türkler karisik takiliyoruz. Kasaya gidince kavga ediyoruz üst-üste çıkıyoruz ödemek için okadar yani. Ama benim derdim daha çok ailedekilerle. Sen çalışıyorsun kıra
yok hadi şunu al bunu al. Kiraya çıksam tüm param cebimde kalıcak birde krallar gibi yasiycam. Ama hayvanlara, çocuklara ve yaşlılara tüm paramı harcarim. Harcadikcada mutlu olurum ♡

Ben de para harcayınca mutlu oluyorum.
Kendime değil, birine jest yapmak hoşuma gidiyor.
Bazen düşünürüm, erkek olsam daha mı iyi olurdu diye.
Çünkü diyorum ya, böyle olunca erkekler de bir değişiyor.
Belki daha isabetli olurdu cömertliğim.
Sonra hayatım aklıma gelince, erkek olsam da karşıma hep kullanan tipler çıkardı.

Ben bugüne kadar kimseye birseyimi ödetmedim. Başkaları nasıl yaşlı adamlarla takılıp paralari yiyorlar aklım almiyor. Bu adamlar babalarının hayrina vermiyo paraları neyse detaya girip mide bulandirmak istemiorum. Sorun sende degil, erkekte olsan kizda olsan boyle yüzsüz insanlar cok. Hadi parasi olmaz verirsinde, param cebimde kalsinin hesabını yapiyorlar. Ozaman bizimde kalsın benim yozgatlı bi arkadaşım benim doğumgünümde pahalı bir çin restoranı var bizi oraya götür dedi. Avrupada doğumgünü olan kişi yemekleri ödüyor. Zaten benim olmasada oduyorumda 5 kişi gittik ben ödedim deli bi paraydi. Neyse onun doğumgünü oldu. O gün tesadüf hepberaber yemeğe gittik. Hediyesini falan verdik. Biz beklemedik asla yemeği odemesini. Herkes kendi ödedi. Toplam ödenecek hesap benim cin restoranında 1 kişi için verdigim kadardi. Bize dediki teşekkür ederim hediyeler icin. Haftasonu bana gelin size bi manti acayim insanlar uyanık yaa. ben birde biri için kredi çekmiştim o konuya hiç girmicem

O para yiyenlerin detaylarını öğrendim.
Aynı masaya bile oturdum.
Bir de bu adamlae eczacı, öğretmen, eğitimci yani birçoğu.
Kızı yaşında neredeyse takıldığı ve bu adamın öğrencileri de var.

Kendi doğum gününüzde, size hesap mı ödettiler?
Hediyeleri oldukça güzelmiş, sizin durum benimkinden de sinir bozucu.
Kredi çektiğiniz kişi ödedi mi peki?
Umarım sevgili değildir.

Bu arada ablamla bir yerde yemek yediğimizde karttan çeker, parasını da alır benden 10 tl.

Nefret ediyorum bende hesap odeme mevzusundan elini atsan odesen bir turlu odemesen bir turlu. Ama en mantiklisi alman hesabi iş arkadaslarinizla yemege cikiyorsaniz herkes kendi hesabini odesin .. Yada bugun siz odediyseniz yarin o odemeli. Durumun sizde farkindasiniz duzeltmek sizin elinizde

Tabikide ödemedi canım. Ben ödedim yavaş yavaş enayi enayi. Birde bursada çok zengin ailelerin birinin yeğeni isim versem tüm sülalesi rezil olur ama Neyse Allahindan bulsun

Yurtdışında kendin oduyorsun canım doğumgününde. Ama aldığım hediyeler hesabın yarısını karsilamazdi. Paramla rezil oldum :)
Ablan çok uyanıkmış ya. 10 tl nedir. Hiç param olmasa yine isteyemem. Abim sağolsun hep öder ama bizdede kardeşim çok pintidir daha para kazanmadan bizden fazla parası var. Enayi ablası enayi abisi sagolsun.

Hesap mevzuları yüzünden samimiyet kalmıyor arada.
Oturuyorsunuz akşama kadar anlatıyorsunuz birbirinize sıkıntılarınızı, sonunda uyanık bir davranış görünce olmuyor.

Benımde vardı boyle insanları enayi yerine koyan bi arkadasım
Ve bunu akıllılık sanardı borçtan yakası kurtulmadı parasının bereketi yok birilerinin parasını kar bellese ne ?

Bir arkadaşımdan sevgilisi borç 200 tl almıştı, ortadan kaybolmuştu.
Başka bir arkadaşımdan da kimliğim kayboldu, kimlik çıkartacağım diye 100 tl almıştı, vermemişti.
Sonra bir de kafeye çağırmıştı özür dileyip, geri vermek için vermeden, hesabı ödetip gitmiş.

Ablam bir garip, ben burçlarla çok ilgilenirim mesela, oğlak burcuyum cimri derler, alakam yok.
Ablam da yay burcudur, eli açık derler ama değil, küçüklükten beri böyleymiş.

Benımde vardı boyle insanları enayi yerine koyan bi arkadasım
Ve bunu akıllılık sanardı borçtan yakası kurtulmadı parasının bereketi yok birilerinin parasını kar bellese ne ?
O doğru bazıları yolunu çok güzel bulmuş da, bazılarının iki yakası bir araya gelmiyor.
Anladığını bile bile yapıyorlar.

O doğru bazıları yolunu çok güzel bulmuş da, bazılarının iki yakası bir araya gelmiyor.
Anladığını bile bile yapıyorlar.
Emin ol o tarz insanlar bir tl yi kar belliyor cidden bir tl ama temsili değil
Bin tl si yok pahasına gidiyor

Aynen akıllı geçinen parazitler onlar .. kasada kendi paranızı ödeyip yürüyün bence

Bende akrep burcuyum onlar nasıl olurmuş benim kardesimde oglak ama onda var cimrilik.
Yuhh ya bu erkekler nasıl bukadar ac kaldı keşke bende 200 lirayla kurtarsaydım kendimi ben birkez biriyle gorustum. Netde tanismistim ama çok yakın bi arkadaşımın komsusuymus. Burun ameliyatı olmustum. Burnum akıyor sandım lavaboya kostum. Çantam masadaydi. Geri geldim illa parayı odicem falan dedi. Bende yok istemem dedim zaten hoslanmamistim. Cüzdanımı açtım 300 tl vardı 50 tl kalmış beynimden vurulmusa döndüm o an noldu inan anlatamam sustum birsey diyemedim o an dondum kaldim. Ciktik mekandan. Bana diyorki biyerlere gidelim. S... g... dicektim taksiye atladım gittim yanından zaten. Bana msj yazmış noldu canım

Emin ol o tarz insanlar bir tl yi kar belliyor cidden bir tl ama temsili değil
Bin tl si yok pahasına gidiyor

Aynen akıllı geçinen parazitler onlar .. kasada kendi paranızı ödeyip yürüyün bence
Bundan sonra, böyle uyanıklıkların yapıldığı masaya bir kere otururum zaten.
Önceden olsun derdim, tahammülüm kalmamış.
Teşekkür ederim.

Ya bu konudan ben de muzdaribim. Ama ben de biraz daha farklı görünürde herkes ödemek istiyor gibi ama ben daha mı çok atiliyosam çoğunlukla ben ödüyorum .

Ve önceden ödediğimi unuttuğum bir arkadaşım olmus 3-4 defa ödemişim ben bunun hesabını da iki kişi çıktığımızda. Bunu da o söyleyince fark ettim ya olmuyo böyle al şunu diyince parayı alamıyorum.
Yani parayı ödemeye yanaşmayan sonradan verdiğini fark ettim mesela bu arkadaşımda. Birileri ağırdan aldığında ben vermek istiyorum.
Bu da benim sorunum. İhalenin bana kalmasını nasıl önleyebilirim?
Bide gerçekten enayilik ya. 4 kez birinin hesabını ödemek ne :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…