Sizinki oldukça iyi bir duruş düşüncenize göre.Pof ben cimriyim sanırım. Kimsenin hesabını ödemeyi sevmem, sevdiklerime hediye filan almayı severim ama hesap ödemeyi sevmem. Hele markete bakkala giricem de istediğini al diyicem. Yok o cömertlik bende hiç olmadı. Hatırlıyorum da iki arkadaşım ayrı zamanlarda zorla hesabımı ödemişti hala onun yükü içimde. Buluşup karşılığını verme fırsatı olmadı. Kimse ödemesin arkadaşım benim hesabımı da.
Anlamı tahmin ettiğim gibi değil mi?O "prenses"lerden biride benim
Sigara kullanmıyorum, bir de sigara kullansam demek ki hepten atlatırlardı beni.Cimri işi gücü hesap olan insanlardan nefret ediyorum.
Yemeğe cikiyosun 2 saat kasada 1 tl likleri sayiyolar , ya gelmeyin ya da param yok sen öde diyin.
En nefret ettiğim diğer şey de sigaranedense bana gelen hep paketini unutmuş oluyo. 2 3 kez komşular toplasip geldi full paket bitirip gittiler , bence alnimda salak yazıyo benim.... yazacak çok şeyim var ama inanın sayfalar yetmez :)))
Diyeceğim tek şey kendinizi kullandirmayin , ben de yakın zamanda uygulamaya koyucam.
Çok iyi olmuş, kararlı oluşunuz ve çözüm huyunuz için çok çok sevindim. En az ben kurtulmuşum kadar sevindim :))Teşekkür ederim.
Hayır kelimesini bile duyamacakları bir seviyeye taşındım artık.
Numaramı değiştirdim, tepem öyle attı ki.
Açıkça da numaramı vermek istemediğimi söyledim, sanırım anlamışlardır.
Ben enayiligi aştım bi üst leveldeyim artik.Anlamı tahmin ettiğim gibi değil mi?
Ben de para harcayınca mutlu oluyorum.Ben enayiligi aştım bi üst leveldeyim artik.Yıllardır çalışıyorum kendim yiyemedim millete yedirdigim kadar ama benim arkadaşlarım yabancı yani ruslar türkler karisik takiliyoruz. Kasaya gidince kavga ediyoruz üst-üste çıkıyoruz ödemek için okadar yani. Ama benim derdim daha çok ailedekilerle. Sen çalışıyorsun kıra
yok hadi şunu al bunu al. Kiraya çıksam tüm param cebimde kalıcakbirde krallar gibi yasiycam. Ama hayvanlara, çocuklara ve yaşlılara tüm paramı harcarim. Harcadikcada mutlu olurum ♡
Ben bugüne kadar kimseye birseyimi ödetmedim. Başkaları nasıl yaşlı adamlarla takılıp paralari yiyorlar aklım almiyor. Bu adamlar babalarının hayrina vermiyo paraları neyse detaya girip mide bulandirmak istemiorum. Sorun sende degil, erkekte olsan kizda olsan boyle yüzsüz insanlar cok. Hadi parasi olmaz verirsinde, param cebimde kalsinin hesabını yapiyorlar. Ozaman bizimde kalsınBen de para harcayınca mutlu oluyorum.
Kendime değil, birine jest yapmak hoşuma gidiyor.
Bazen düşünürüm, erkek olsam daha mı iyi olurdu diye.
Çünkü diyorum ya, böyle olunca erkekler de bir değişiyor.
Belki daha isabetli olurdu cömertliğim.
Sonra hayatım aklıma gelince, erkek olsam da karşıma hep kullanan tipler çıkardı.
O para yiyenlerin detaylarını öğrendim.Ben bugüne kadar kimseye birseyimi ödetmedim. Başkaları nasıl yaşlı adamlarla takılıp paralari yiyorlar aklım almiyor. Bu adamlar babalarının hayrina vermiyo paraları neyse detaya girip mide bulandirmak istemiorum. Sorun sende degil, erkekte olsan kizda olsan boyle yüzsüz insanlar cok. Hadi parasi olmaz verirsinde, param cebimde kalsinin hesabını yapiyorlar. Ozaman bizimde kalsınbenim yozgatlı bi arkadaşım benim doğumgünümde pahalı bir çin restoranı var bizi oraya götür dedi. Avrupada doğumgünü olan kişi yemekleri ödüyor. Zaten benim olmasada oduyorumda 5 kişi gittik ben ödedim deli bi paraydi. Neyse onun doğumgünü oldu. O gün tesadüf hepberaber yemeğe gittik. Hediyesini falan verdik. Biz beklemedik asla yemeği odemesini. Herkes kendi ödedi. Toplam ödenecek hesap benim cin restoranında 1 kişi için verdigim kadardi. Bize dediki teşekkür ederim hediyeler icin. Haftasonu bana gelin size bi manti acayim insanlar uyanık yaa. ben birde biri için kredi çekmiştim o konuya hiç girmicem
Değil mi?Kısa ve net cevap veriyorum.
Keşke bişeyleri tadında bıraksaydınız.
Tabikide ödemedi canım. Ben ödedim yavaş yavaş enayi enayi. Birde bursada çok zengin ailelerin birinin yeğeni isim versem tüm sülalesi rezil olur ama Neyse Allahindan bulsunO para yiyenlerin detaylarını öğrendim.
Aynı masaya bile oturdum.
Bir de bu adamlae eczacı, öğretmen, eğitimci yani birçoğu.
Kızı yaşında neredeyse takıldığı ve bu adamın öğrencileri de var.
Kendi doğum gününüzde, size hesap mı ödettiler?
Hediyeleri oldukça güzelmiş, sizin durum benimkinden de sinir bozucu.
Kredi çektiğiniz kişi ödedi mi peki?
Umarım sevgili değildir.
Bu arada ablamla bir yerde yemek yediğimizde karttan çeker, parasını da alır benden 10 tl.
Hesap mevzuları yüzünden samimiyet kalmıyor arada.Nefret ediyorum bende hesap odeme mevzusundan elini atsan odesen bir turlu odemesen bir turlu. Ama en mantiklisi alman hesabi iş arkadaslarinizla yemege cikiyorsaniz herkes kendi hesabini odesin .. Yada bugun siz odediyseniz yarin o odemeli. Durumun sizde farkindasiniz duzeltmek sizin elinizde
Bir arkadaşımdan sevgilisi borç 200 tl almıştı, ortadan kaybolmuştu.Tabikide ödemedi canım. Ben ödedim yavaş yavaş enayi enayi. Birde bursada çok zengin ailelerin birinin yeğeni isim versem tüm sülalesi rezil olur ama Neyse Allahindan bulsun
Yurtdışında kendin oduyorsun canım doğumgününde. Ama aldığım hediyeler hesabın yarısını karsilamazdi. Paramla rezil oldum :)
Ablan çok uyanıkmış ya. 10 tl nedir. Hiç param olmasa yine isteyemem. Abim sağolsun hep öder ama bizdede kardeşim çok pintidirdaha para kazanmadan bizden fazla parası var. Enayi ablası enayi abisi sagolsun.
O doğru bazıları yolunu çok güzel bulmuş da, bazılarının iki yakası bir araya gelmiyor.Benımde vardı boyle insanları enayi yerine koyan bi arkadasım
Ve bunu akıllılık sanardı borçtan yakası kurtulmadı parasının bereketi yok birilerinin parasını kar bellese ne ?
Emin ol o tarz insanlar bir tl yi kar belliyor cidden bir tl ama temsili değilO doğru bazıları yolunu çok güzel bulmuş da, bazılarının iki yakası bir araya gelmiyor.
Anladığını bile bile yapıyorlar.
Bende akrep burcuyum onlar nasıl olurmuşBir arkadaşımdan da sevgilisi borç 200 tl almıştı, ortadan kaybolmuştu.
Başka bir arkadaşımdan da kimliğim kayboldu, kimlik çıkartacağım diye 100 tl almıştı, vermemişti.
Sonra bir de kafeye çağırmıştı özür dileyip, geri vermek için vermeden, hesabı ödetip gitmiş.
Ablam bit garip, ben burçlarla çok ilgilenirim mesela, oğlak burcuyum cimri derler, alakam yok.
Ablam da yay burcudur, eli açık derler ama değil, küçüklükten beri böyleymiş.
Bundan sonra, böyle uyanıklıkların yapıldığı masaya bir kere otururum zaten.Emin ol o tarz insanlar bir tl yi kar belliyor cidden bir tl ama temsili değil
Bin tl si yok pahasına gidiyor
Aynen akıllı geçinen parazitler onlar .. kasada kendi paranızı ödeyip yürüyün bence