- 22 Haziran 2020
- 299
- 1.756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Borçlu ve suçlunun korunduğu mükemmel bir sistem.Polis gelse de eşyaları atamıyorsun. Konut dokunulmazlığı diye birşey var. Yedirdin ve bilirkişi ile gidip eşyaların ederini belirliyorsun, tutanakla yediemin deposuna çektiriyorsun. Eder ne kadarsa ev sahibi o tutarı yatırıyor. Depo kirasını ödüyor, kiracı eşyasını alana ya da açık arttırmayla eşyalar satılana kadar. Çok muhtemel ki ödediğin tutarı alamıyorsun ve kiracıya yeni bir icra işlemi başlatıyorsun
Kira tespit davası açın sizde.
Olabilir mi ? Benim umudum kalmadı çünkü satılmayacak diye ilanı bile yenilemedik, her gelene mahkemeye verirsin çıkmam diyormuş adamişte evi yenisine satana kadar çıkacakmış gibi davranıyorlar
emlakçılar falan ikna ediyor bi şekilde, çıkacak vs diyerek
biraz da fiyat olarak altına verdin mi bingo
Tamam ben davadan vazgeçeyim ama tahliye taahhüdü imzalayın deseniz yerler miBilirkişi zaten 33 bin diyor. Bunlar 25 binden yeni sözleşme yapalım istiyor. Paradan çok artık sıtkımız sıyrıldı bir an önce evden çıksınlar istiyoruz. Bir de bizi saf zannediyorlar. Belki süresiz sözleşme yaparız da bir 10 sene daha bunların üstüne kalırız diye de düşünüyor olabilirler
Bizim almak istediğimiz bir kaç ev de kiracılar vardıOlabilir mi ? Benim umudum kalmadı çünkü satılmayacak diye ilanı bile yenilemedik, her gelene mahkemeye verirsin çıkmam diyormuş adam
Ben kiralananı göstermeye izin davası açmıştım. Evi satmak istiyorduk fakat kiracı göstermiyordu. Mahkeme ay boyunca haftada iki gün emlakçı ve yeni malik adaylarını göstermemize izin verdi. Fakat kiracı karara rağmen göstermedi. İcra ile görmek zorunda kaldık ve tahmin edersiniz ki icra ile evi görebilen malik adayı tabi ki evi almak istemediBizim almak istediğimiz bir kaç ev de kiracılar vardı
Biri hiç evi göstermedi
Diğeri ev sahibi bir kaç ay kira borcumu almazsa öyle gösteririm demiş
Herkes yılmış durumda
Vallahi yıldık, bi insan bu kadar pişkin olabilir mi yahu?Bizim almak istediğimiz bir kaç ev de kiracılar vardı
Biri hiç evi göstermedi
Diğeri ev sahibi bir kaç ay kira borcumu almazsa öyle gösteririm demiş
Herkes yılmış durumda
Haklısınız almak istemezBen kiralananı göstermeye izin davası açmıştım. Evi satmak istiyorduk fakat kiracı göstermiyordu. Mahkeme ay boyunca haftada iki gün emlakçı ve yeni malik adaylarını göstermemize izin verdi. Fakat kiracı karara rağmen göstermedi. İcra ile görmek zorunda kaldık ve tahmin edersiniz ki icra ile evi görebilen malik adayı tabi ki evi almak istemedi
Davayı çekersen otomatik icralar da düşüyor. Tahliye talepli icra davası açmıştık çünkü.Tamam ben davadan vazgeçeyim ama tahliye taahhüdü imzalayın deseniz yerler mi
Bizim evimiz 2 apartmanlık butik site. Havuzlu falan değil. Otoparkı, jeneratörü vs var. O yüzden aidat yüksek değil. Bahsettiğiniz siteleri biliyorum. Dediğiniz gibi aidatları 7-8.000 liralarda.Göktürk'teki eve 7,5k kiraya tamam demenize rağmen vermediler mi Orada site içerisindeki en ucuz 1+0 27,5k'dan başlıyor. İstanbul'un en nezih semtlerinin başında geliyor eminim site aidatı aldığınız kiradan yüksektir. İnşallah aidatları ödemiştir bir de o çıkmasın başınıza.
Bu arada aidatları yatırmadığında aralık ayında yönetici arıyor. Geçen sene hiç yatırmamış, biz baskı yapınca bir kısmını kapatmıştı. Bu sene kaç aidatı ödemedi onu Aralık ayında yönetim mesajla bildirirGöktürk'teki eve 7,5k kiraya tamam demenize rağmen vermediler mi Orada site içerisindeki en ucuz 1+0 27,5k'dan başlıyor. İstanbul'un en nezih semtlerinin başında geliyor eminim site aidatı aldığınız kiradan yüksektir. İnşallah aidatları ödemiştir bir de o çıkmasın başınıza.
Bizim yönetim hemen suyu kesiyor aidat ödenmediğindeBu arada aidatları yatırmadığında aralık ayında yönetici arıyor. Geçen sene hiç yatırmamış, biz baskı yapınca bir kısmını kapatmıştı. Bu sene kaç aidatı ödemedi onu Aralık ayında yönetim mesajla bildirir
Daireniz Kemer Country de değil tabi de , site içerisinde ve kiralar çok fahiş Göktürk de. Normal apatman daireleri bodrum katlar bile 25 binden falan başlıyor o bölgedeBizim evimiz 2 apartmanlık butik site. Havuzlu falan değil. Otoparkı, jeneratörü vs var. O yüzden aidat yüksek değil. Bahsettiğiniz siteleri biliyorum. Dediğiniz gibi aidatları 7-8.000 liralarda.
Evet çok doğru. 33 bin civara göre oldukça düşük bile. Zaten bilirkişi raporunda da ilk kiralayan için 40 bin küsür fiyat çıkarmışlar. Oturan kiracı için 33 bin demişler. Şu an fotoğraflarını koysam 7.500’ü bu daire için nasıl kabul etmez dersiniz. Biz hiç bakmıyoruz sarı siteye, bizim daire ne eder hiç takip etmiyoruz. Zaten dava sürecindeyiz baksak iyice sinirlerimiz bozulacakDaireniz Kemer Country de değil tabi de , site içerisinde ve kiralar çok fahiş Göktürk de. Normal apatman daireleri bodrum katlar bile 25 binden falan başlıyor o bölgede
Hımm anladım çok geçmiş olsunDavayı çekersen otomatik icralar da düşüyor. Tahliye talepli icra davası açmıştık çünkü.
fenalık geldi bana iyiki bir evi kiraya verdin bu nasıl bir çile sinirden gülüyorumolmaz ya kiracıyı korumak bu olmamalı ev aldın kiraya verdin diye cezalandırıyorlar sankiPolis gelse de eşyaları atamıyorsun. Konut dokunulmazlığı diye birşey var. Yedirdin ve bilirkişi ile gidip eşyaların ederini belirliyorsun, tutanakla yediemin deposuna çektiriyorsun. Eder ne kadarsa ev sahibi o tutarı yatırıyor. Depo kirasını ödüyor, kiracı eşyasını alana ya da açık arttırmayla eşyalar satılana kadar. Çok muhtemel ki ödediğin tutarı alamıyorsun ve kiracıya yeni bir icra işlemi başlatıyorsun
çok akıllıcaBizim yönetim hemen suyu kesiyor aidat ödenmediğinde