bu işsizlik beni yiyip bitirdi

hocam sıralamam 482 mülakat ne zaman hala belirsiz hocam aslında bakarsanız herşey belirsiz ağustos geldi geçiyor ne atama var ne bi haber el kol bağlı bekliyoruz ama herkesin rıskı bir yerde bekliyor hocam kimi hemen ulaşır kimi mücadele eder sıkmayın canınızı .

Çünkü şubat ataması dedikleri şeyi ağustosa kaydırdılar. Yani şubatta atananlar şubatta degil eylülde göreve başlayacak. Bu yüzden bekletiliyorsunuz. Vakit kaybetmeden memurluklara başvurun . mesela zabit katipliği var eylülün 5 inde başvuru bitiyor. Ptt vesaire de olabilir. Tesekkur ederim yorumunuz icjn. Ümidimi kaybetmedim ama insan ara ara da olsa kriz dönemleri yaşayabiliyor. İlla ki çabam devam edecek.

Yeni konu açılmış. Yurtdışı öğretmenlik diye. Benim de bi arkadaşımın babası almanya da türkçe öğrt. Yapmış. Ama 80 li yıllarda. Muhtemelen o zaman daha kolaydı bu işler

Yeni konu açılmış. Yurtdışı öğretmenlik diye. Benim de bi arkadaşımın babası almanya da türkçe öğrt. Yapmış. Ama 80 li yıllarda. Muhtemelen o zaman daha kolaydı bu işler
Sormayin, mesela benim halam öğretmen lisesi mezunuydu. Üniversite okumadan ogretmen olunabiliyormus o zamanlar. Keza benden 5-6 yıl evvel mezun olanlar 75-80 arası puanlarla güzel yerlere girerken ben 80 puanimla tercih bile yapamiyorum. Keşke biraz erken dogsaydim.

sen atama bekleyen ogretmen psikolojisi nedir bilemezsin,anlayamazsin asla.

hastalik hastasi da değil konu sahibi sadece bunalimda.birçok ogretmen gibi

ama sana bunları anlatacak vaktim de yok halim de

ben şuana kadar bütün işlerimi ordan buldum , çok şükür çok ta istediğim işlerdi, bence yanlış düşünüyorsunuz

Benimde yarami actin kuzum ya senden farksizim üstelik evliyim artik öğretmenlikten vazgectim otomotiv sektorunde ise basladim ve bizim şirkette calisanlarin neredeyse hepsi muhendis ve ögretmen asgari ucretle prim usulu calisiyoruz yine sukur diyorum ama ögretmenleri bu kadar ayak altina getirenlerin allahim yanina birakmasin hakkimi helal etmiyorum emegime 7 yil baska sehirlerde en guzel yillarimi egitime adadim ailemin emekleride çabasi 2 unıyi bolum birincisi olarak bitirmis biri olarak diyorumki eli olanin yanina kalmasin

Arkadaşlar ben de burdaki öğretmenlere bi akıl danışmak istiyorum. Açık öğretimden sınavsız bölüm okumak istiyorum. Hangi bölümü tercih edeyim kpss de hangi aöf bölümleri avantajlıdır? Bi sonraki mesajımda bölümleri yazacağım. Önümü görmem için yardımcı olmak isteyene özelden şimdiye kadar bitirdiğim üniversite ve diplomaları yazarım. Burda açıktan yazmak istemiyorum bitirdiğim üniversiteyi. Saygılar

Ben acil durum yönetimi düşünüyorum. Ama fikirlerinizi bekliyorum. Bana rehberlik ederseniz sevinirim.

Eklentiler

• Screenshot_20170903-232717.png
    160,7 KB · Görüntüleme: 62
Öncelikle atanamayan tüm öğretmen adaylarına ve mesleğini canla başla yapmak isteyen eğitimli bir çok mezuna çok üzüldüğümü belirtmeliyim. Şu an ki şartlarda pek kolay olmuyor maalesef. Umarım gönlünüzdeki mesleğinizi icra edebilirsiniz. Denemeye devam etmekten başka seçeneğiniz olduğunu sanmıyorum. Belki Ankara dışında iş bulmayı ya da görevlendirilmeyi ve burada atamanız olunca memleketinize dönüş yapmayı öncelikle hayata geçirebilirsiniz. Ne bileyim Halk eğitim merkezlerinde öğretmenlik yapabilirsiniz. Belki başvurmuşsunuzdur ama ben yine aklıma geleni saymak istiyorum belki atladığınız bir yer varsa denersiniz belki olur. İstanbul da İsmekler var belki orada da böyle yerlerde işe başlayabilirsiniz. umarım emekleriniz zail olmaz.

Ülke ekonomisi, sistem derken konu biraz siyasete dokunmuş, siyasi içerikler yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…