Cnm benim ben de çalışan bir ev hanımıyım, şöyle söyleyeyim eşin senin hasta olduğunu düşünebilir bu takıntılarınla yani tabiki de elektrik su faturasına bişey dememeli lakin senin durumun bambaşka, eşin bu huylarını görünce sana karşı kabalaşabilir, anlayışlı olmayabilir , tabiki de kendini ezdirme hiçbir zaman, hiçbir kadın da kendisini ezdirmesin zaten lakin belli normlar vardır sosyal hayatımızda, sen bu normların çok dışındasın, acilen tedavi ol lütfen iyiliğin için...Burdaki evli kadınlara acıyorum. Kizmaktan öte acıyorum onlara. Baba evinde ezilmisler koca evinde de kendilerini yine ezdiriyorlar. Bir mantıklı düşünün. Siz her gün ise gidiyorsunuz eve gidince 3_4 çeşit yemek yapıyorsunuz. Ev işi yapıyorsunuz. Çocuk bakıyorsunuz. Ruhen ve fiziken hasta oluyorsunuz kendinize bakacak zaman ayiracak vaktiniz bile olmuyor yipraniyorsunuz. Kendi yaşıtlarıniza nazaran 10 yıl daha yaşlı gözüküyorsunuz hem çalışmaktan hem ev hanimi olmaktan saçlarınız beyazlıyot kırışıklıklar çıkıyor sonra doktor doktor geziyorsunuz bir bakmışsınız hayatınız boyle geçmiş kendiniz için hiçbir şey yapmamissiniz. Ve pişmanlık. Tüm bu kadınların emeği kocanın kahrı çocuğun kahrini cekiyorsunuz sonra da hangi koca elektrik su faturasını bu kadar çok öder ödemez diyorsunuz kendi emeğinizin yanında fazla fazla su elektrik faturası ne ki kendinizden kisiyorsunuz fedakarlık yapuorsunuz sonuç ne peki hüsran. Sizin sorununuz aslında kocanızı babanız gibi görmeniz. Baba evinde baskı şiddet hakaret azar bide koca evine gidince kendinize aynı muameleyi layık görüyorsunuz. Benim anlatmak istediğim tam da bu işte. Ben bu gibi kadınların hayatını yaşamak istemiyorum. Bir kadının emeğinin yanında fazla gelen elektrik su faturasının esamesi bile okunmaz. Size tavsiye evli kadınlar kendinizi ezdirmeyin dik başlı olun kocanız sizin babanız değil
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dayanamıyorum Artık
- Konu Sahibi Elif dag
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ne normu açıklar mısın ? merak etme kocam bana iyi olursa ben ona melek gibi olurum o bana köle olursa ben ona cariye olurumCnm benim ben de çalışan bir ev hanımıyım, şöyle söyleyeyim eşin senin hasta olduğunu düşünebilir bu takıntılarınla yani tabiki de elektrik su faturasına bişey dememeli lakin senin durumun bambaşka, eşin bu huylarını görünce sana karşı kabalaşabilir, anlayışlı olmayabilir , tabiki de kendini ezdirme hiçbir zaman, hiçbir kadın da kendisini ezdirmesin zaten lakin belli normlar vardır sosyal hayatımızda, sen bu normların çok dışındasın, acilen tedavi ol lütfen iyiliğin için...
Ne 10 yaşı ayol , kimse evli çocuklu olduğuma bile inanmıyor, evlendim daha bi gençleştim, kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım, evimde eşimle aynı oranda sözüm gecer ( belki de daha fazla ) her evli çalışan kadın eziyet görmüyor, evde oturan kadın da iyi bir eşe denk gelir ise yine mutlu oluyor, sorun şu ki artık bu zamanın erkekleri sorunlu kadın çekmiyor, sabırsız ve tahammülsüz herkes , sen sanıyor musun ki evlenince bu takıntıların hoş karşılanacak, eşin bakacak olmuyor en son boşanacak, sen ne sanıyorsun seni iyileştirmek için var gücü ile caba mi harcayacak, adriana lima nın aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar güzelim, kendine gel ve yorumları ciddiye al , burdaki birçok kadın meslekli ,kendi düzenini kurmuş ve hayatının iplerini ellerine almış güçlü kadınlar, onların sözlerini yabana atma derim , sen giderken buradakiler defalarca dönmüş o yolları, kendini açık göz sanıyorsun ama resmen hayal alemindesin, reel hayat bambaşka...Burdaki evli kadınlara acıyorum. Kizmaktan öte acıyorum onlara. Baba evinde ezilmisler koca evinde de kendilerini yine ezdiriyorlar. Bir mantıklı düşünün. Siz her gün ise gidiyorsunuz eve gidince 3_4 çeşit yemek yapıyorsunuz. Ev işi yapıyorsunuz. Çocuk bakıyorsunuz. Ruhen ve fiziken hasta oluyorsunuz kendinize bakacak zaman ayiracak vaktiniz bile olmuyor yipraniyorsunuz. Kendi yaşıtlarıniza nazaran 10 yıl daha yaşlı gözüküyorsunuz hem çalışmaktan hem ev hanimi olmaktan saçlarınız beyazlıyot kırışıklıklar çıkıyor sonra doktor doktor geziyorsunuz bir bakmışsınız hayatınız boyle geçmiş kendiniz için hiçbir şey yapmamissiniz. Ve pişmanlık. Tüm bu kadınların emeği kocanın kahrı çocuğun kahrini cekiyorsunuz sonra da hangi koca elektrik su faturasını bu kadar çok öder ödemez diyorsunuz kendi emeğinizin yanında fazla fazla su elektrik faturası ne ki kendinizden kisiyorsunuz fedakarlık yapuorsunuz sonuç ne peki hüsran. Sizin sorununuz aslında kocanızı babanız gibi görmeniz. Baba evinde baskı şiddet hakaret azar bide koca evine gidince kendinize aynı muameleyi layık görüyorsunuz. Benim anlatmak istediğim tam da bu işte. Ben bu gibi kadınların hayatını yaşamak istemiyorum. Bir kadının emeğinin yanında fazla gelen elektrik su faturasının esamesi bile okunmaz. Size tavsiye evli kadınlar kendinizi ezdirmeyin dik başlı olun kocanız sizin babanız değil
Ailesinin evinden dert yanan boy boy konular açıp ağlayan sensin ama bir tek burdaBurdaki evli kadınlara acıyorum. Kizmaktan öte acıyorum onlara. Baba evinde ezilmisler koca evinde de kendilerini yine ezdiriyorlar. Bir mantıklı düşünün. Siz her gün ise gidiyorsunuz eve gidince 3_4 çeşit yemek yapıyorsunuz. Ev işi yapıyorsunuz. Çocuk bakıyorsunuz. Ruhen ve fiziken hasta oluyorsunuz kendinize bakacak zaman ayiracak vaktiniz bile olmuyor yipraniyorsunuz. Kendi yaşıtlarıniza nazaran 10 yıl daha yaşlı gözüküyorsunuz hem çalışmaktan hem ev hanimi olmaktan saçlarınız beyazlıyot kırışıklıklar çıkıyor sonra doktor doktor geziyorsunuz bir bakmışsınız hayatınız boyle geçmiş kendiniz için hiçbir şey yapmamissiniz. Ve pişmanlık. Tüm bu kadınların emeği kocanın kahrı çocuğun kahrini cekiyorsunuz sonra da hangi koca elektrik su faturasını bu kadar çok öder ödemez diyorsunuz kendi emeğinizin yanında fazla fazla su elektrik faturası ne ki kendinizden kisiyorsunuz fedakarlık yapuorsunuz sonuç ne peki hüsran. Sizin sorununuz aslında kocanızı babanız gibi görmeniz. Baba evinde baskı şiddet hakaret azar bide koca evine gidince kendinize aynı muameleyi layık görüyorsunuz. Benim anlatmak istediğim tam da bu işte. Ben bu gibi kadınların hayatını yaşamak istemiyorum. Bir kadının emeğinin yanında fazla gelen elektrik su faturasının esamesi bile okunmaz. Size tavsiye evli kadınlar kendinizi ezdirmeyin dik başlı olun kocanız sizin babanız değil
Bu kişiyi ciddiye alıp cevap verenler yapmayın komik oluyor kendisinin tedaviye ihtiyacı var görüyorsunuz ki baya yatması falan lazım hastaneye
gülü seven dikenine katlanır. benden daha kötü durumda olan insanlar var onlar bile hayatı yaşıyorlar ben hayli hayli yaşarım toksik biri değilim trip atmam surat asmam. beni sever ve mutlu ederse çoğu istediği şeyleri yaparım takınıtlarımdan da vazgeçerim bu kadar basit . siizin dediğiniz şey şuraya çıkmış yine. kadın her şeye tamam demeli yoksa erkek katlanmaz filan kendine çeki düzen vermeli valla kadınlar erkeklere katlanıyorsa erkek de kadına katlanacak bu kadar basit her şey karşılıklıdır. hep kadın alttan almak katlanmak zorunda değilNe 10 yaşı ayol , kimse evli çocuklu olduğuma bile inanmıyor, evlendim daha bi gençleştim, kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım, evimde eşimle aynı oranda sözüm gecer ( belki de daha fazla ) her evli çalışan kadın eziyet görmüyor, evde oturan kadın da iyi bir eşe denk gelir ise yine mutlu oluyor, sorun şu ki artık bu zamanın erkekleri sorunlu kadın çekmiyor, sabırsız ve tahammülsüz herkes , sen sanıyor musun ki evlenince bu takıntıların hoş karşılanacak, eşin bakacak olmuyor en son boşanacak, sen ne sanıyorsun seni iyileştirmek için var gücü ile caba mi harcayacak, adriana lima nın aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar güzelim, kendine gel ve yorumları ciddiye al , burdaki birçok kadın meslekli ,kendi düzenini kurmuş ve hayatının iplerini ellerine almış güçlü kadınlar, onların sözlerini yabana atma derim , sen giderken buradakiler defalarca dönmüş o yolları, kendini açık göz sanıyorsun ama resmen hayal alemindesin, reel hayat bambaşka...
Ahhhh ne desem boş, kuzum diyorum ki kimse senin bu takıntılarını çekmez, anan baban bile çekemiyor elin oğlu mu çekecek, bak benim bir arkadaşım var eşi normalde mükemmel bir adam lakin benim arkadaş temizlik hastası resmen , evlerine gittiğimde adam ve kadın ha bire yanımda su faturası muhabbeti yapmıştı eşi resmen dalga geçti tüm dünyanın suyunu filiz kullanıyor diye , ve arkadaşımla en büyük sorunu inanılmaz derecede fazla gelen faturalar , su faturası çok abartılı ve defalarca boşanma aşamasına geldiler takintilari yüzünden, arkadaş tedaviye de yanaşmıyor , e napsın bu adam şimdi , gece gündüz kavga, evde hergün temizlik, çamaşır, bulaşık muhabbeti var , adam koltuğuna bile rahatça oturamıyor karısının takıntıları yüzünden. En son benim oturduğum sandalyeyi attığını duyunca daha da evine gitmedim , ben bile uzaklaştım, okb çok zordur uzun soluklu bir tedavi dönemi vardır, şimdiden başlamazsan daha da kötü hale gelecek, evlensen bile mutlu olman ve mutlu etmen çok zor su halinde ve şu fikirlerinle...ne normu açıklar mısın ? merak etme kocam bana iyi olursa ben ona melek gibi olurum o bana köle olursa ben ona cariye olurum
Kız ben de katlanamam ne alaka , erkekte olsa kadın da olsa bir yere kadar ...gülü seven dikenine katlanır. benden daha kötü durumda olan insanlar var onlar bile hayatı yaşıyorlar ben hayli hayli yaşarım toksik biri değilim trip atmam surat asmam. beni sever ve mutlu ederse çoğu istediği şeyleri yaparım takınıtlarımdan da vazgeçerim bu kadar basit . siizin dediğiniz şey şuraya çıkmış yine. kadın her şeye tamam demeli yoksa erkek katlanmaz filan kendine çeki düzen vermeli valla kadınlar erkeklere katlanıyorsa erkek de kadına katlanacak bu kadar basit her şey karşılıklıdır. hep kadın alttan almak katlanmak zorunda değil
onun hastalığı ileri boyutlu ben böyle değilim bu kadar aşırı değilim benim titizliğim kendime kendi kıyafetlerime bende çalışırsam faturalara laf edemez ettirmem . beni evlenmeden böyle kabul edecek. takıntılarımı anlatmam köprüyü geçene kadar da ayıya dayı derimAhhhh ne desem boş, kuzum diyorum ki kimse senin bu takıntılarını çekmez, anan baban bile çekemiyor elin oğlu mu çekecek, bak benim bir arkadaşım var eşi normalde mükemmel bir adam lakin benim arkadaş temizlik hastası resmen , evlerine gittiğimde adam ve kadın ha bire yanımda su faturası muhabbeti yapmıştı eşi resmen dalga geçti tüm dünyanın suyunu filiz kullanıyor diye , ve arkadaşımla en büyük sorunu inanılmaz derecede fazla gelen faturalar , su faturası çok abartılı ve defalarca boşanma aşamasına geldiler takintilari yüzünden, arkadaş tedaviye de yanaşmıyor , e napsın bu adam şimdi , gece gündüz kavga, evde hergün temizlik, çamaşır, bulaşık muhabbeti var , adam koltuğuna bile rahat oturamıyor karısının takıntıları yüzünden. En son benim oturduğum sandalyeyi attığını duyunca daha da evine gitmedim , ben bile uzaklaştım, okb çok zordur uzun soluklu bir tedavi dönemi vardır, şimdiden başlamazsan daha da kötü hale gelecek, evlensen bile mutlu olman ve mutlu etmen çok zor su halinde ve şu fikirlerinle...
böyle diyorsunuz da ne çevremde ne medyada ne sosyal medyada bir tane bile evli mutlu insan görmedim . kime sorduysam hepsi mutsuz evlenme diyor. hiçbir mutlu evliliğe inanmıyorum evliyim mutluyum diyen kimseye inanmıyorum. şimdilik mutlusunuz sonrasını zaten siz görürsünüz. her evlenen pişman oluyor severek evlenen de görücü usulü ile evlenende . herkesin aklı başına sonra geliyor nedenseKız ben de katlanamam ne alaka , erkekte olsa kadın da olsa bir yere kadar ...
dünyada o kadar hasta insan var ki ben onlara bakınca meğer ben hasta değilmişim diyorum .Cnm benim ben de çalışan bir ev hanımıyım, şöyle söyleyeyim eşin senin hasta olduğunu düşünebilir bu takıntılarınla yani tabiki de elektrik su faturasına bişey dememeli lakin senin durumun bambaşka, eşin bu huylarını görünce sana karşı kabalaşabilir, anlayışlı olmayabilir , tabiki de kendini ezdirme hiçbir zaman, hiçbir kadın da kendisini ezdirmesin zaten lakin belli normlar vardır sosyal hayatımızda, sen bu normların çok dışındasın, acilen tedavi ol lütfen iyiliğin için...
Seni öyle kabul edebilmesi için evlenmeden önce takıntılarını anlatman lazım yoksa köprüyü geçtikten sonra bir bakmışsın ki eşin o evlendiğin adam değil. Bambaşka biri çünkü sen onu kandırmış olacaksın, yalanla yapılan evlilikten hayır gelmiyor, adam evlenince gerçekleri görünce hoş karsilamayacak tabiki , neden bu takıntılarından bahsetmedin diye seni suçlayacak, evlilik şeffaflıktır, biz eşimle evlenirken her konuda şeffaf olduk , hastalıklarımız, aile yapımız, hayattan ve evlilikten beklentiler herseyi net konuştuk, ne o beni kandırdı ne de ben onu , evlenince de absürt bir durum olmadı hamdolsun, Dikkat et de ava giderken avlanmayasın, kafa yapın ilginç , Senin gibiler genelde yalanla dolanla evlenip sonrasında hüsranla boşanıyor, üniversiteden bir arkadaş dindar olmamasına rağmen dindar gibi davranıp evlendi çocukla sonra ne mi oldu, adam kavga dövüş boşandı bir yıl dolmadan ( dine uygun olmayan davranışlar ve başka şeylerini yakalamış öyle söylediler), arkadaş da kapalı halde evlenmisken boşanınca açıldı saçıldı, gece hayatları, mini elbiseler giyip aslında gerçek hayatına ve kişiliğine geri döndü ( herkesin yaşamına saygım var lakin yalan söyleyene yok) , sana ibret olsun bunlar ...onun hastalığı ileri boyutlu ben böyle değilim bu kadar aşırı değilim benim titizliğim kendime kendi kıyafetlerime bende çalışırsam faturalara laf edemez ettirmem . beni evlenmeden böyle kabul edecek. takıntılarımı anlatmam köprüyü geçene kadar da ayıya dayı derim
Son düzenleme:
Ben neden mutluyum onu söyleyeyim önce, mesleğim var , eşimle aynı kulvarlardayız, şartlarımız ve isteklerimiz eşit, eşim beni mutlu edemezse kendime sıfırdan bir hayat kurabilirim ki bunu eşim de bilir , maddi manevi güçlü olduğum için evlilik güzel fakat çaresiz eşine muhtaç bir kadın olsaydım bence ben de mutlu olmazdım, sen güçlü maddi manevi dik olursan kolay kolay yanlış yapamaz kimse sana ,yapana da by by dersin rahatça, onlar eşlerine muhtaç ve mecbur olan kadınlar ...böyle diyorsunuz da ne çevremde ne medyada ne sosyal medyada bir tane bile evli mutlu insan görmedim . kime sorduysam hepsi mutsuz evlenme diyor. hiçbir mutlu evliliğe inanmıyorum evliyim mutluyum diyen kimseye inanmıyorum. şimdilik mutlusunuz sonrasını zaten siz görürsünüz. her evlenen pişman oluyor severek evlenen de görücü usulü ile evlenende . herkesin aklı başına sonra geliyor nedense
İ
kul hakkına girmiş olmuyor musunuz öyleonun hastalığı ileri boyutlu ben böyle değilim bu kadar aşırı değilim benim titizliğim kendime kendi kıyafetlerime bende çalışırsam faturalara laf edemez ettirmem . beni evlenmeden böyle kabul edecek. takıntılarımı anlatmam köprüyü geçene kadar da ayıya dayı derim
Sizin kadar dandik değillerdir, ama dandik hasta kabul etmezlerse boşuna yorulursunuz.Dandik psikologlara mi
Evlerden ırak, kimlerin başını yakacaksınNe yani benle evlenen insan bı zahmet katlansin. Ağzımı bozmak istemiyorum ama ben suyu elektriği fazla kullanıyorum diye ona giren çıkan mı var ödesin işi ne
Cariye kadın köle demek. Kadın kölelerde genelde efendilerine cinsellik hizmeti veririrler.ne normu açıklar mısın ? merak etme kocam bana iyi olursa ben ona melek gibi olurum o bana köle olursa ben ona cariye olurum
bu yazdığım söz dinimizde söylenilen bir söz anlamamışsın araştır en azındanCariye kadın köle demek. Kadın kölelerde genelde efendilerine cinsellik hizmeti veririrler.
erkeklerde kadınları psikolojik olarak yıpratarak ev işi yemek çocuk bakımını kadının üstüne yıkarak kul hakkına girmiş olmuyor mu ? kendini ezdirme yoksa ezilirsinİ
kul hakkına girmiş olmuyor musunuz öyle
Sakın kimseye çok iyi cariye olurum deme;bu yazdığım söz dinimizde söylenilen bir söz anlamamışsın araştır en azından
Eklentiler
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.