Dayanamıyorum Artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim bu sabah uyandim ve esim hala kahvalti hazirlamamis. Kahvaltiyi bekliyorum hala ve asiri mutsuzum :KK43: nasil bilmissin herseyi :nazar::nazar::nazar:
Birşey söylimi yataktayım hala elifcimin yazdiklarinı okuyorum ve ben çalışmıyorum biliyorsunuz (elifin hayali) kocam içerde kahvaltı hazırlıyor sorry babe :KK70: seslenmesini beklerken sizle vakit geçiriyorum :KK53: tüh ya bu kadar mutsuz olmayı hakedecek ne yaptim :KK42:

onun hastalığı ileri boyutlu ben böyle değilim bu kadar aşırı değilim benim titizliğim kendime kendi kıyafetlerime bende çalışırsam faturalara laf edemez ettirmem . beni evlenmeden böyle kabul edecek. takıntılarımı anlatmam köprüyü geçene kadar da ayıya dayı derim
Ya insanlar ne kadar iyi niyetle öğüt/öneri veriyor. Hepimiz diyoruz ki bu kadarı fazla..abartı bir durum var ortada ki ben de temiz bir kadınımdir ama saatlerce sürmez temizlik işi. Herşeyin bir makulu var. İlerde evlenirsem kocam beni çekecek, katlanacak, bir süre rol yaparım falan diyorsun da gerçek hayat öyle değil... Adam bıkıp evi terketse ne yapabileceksin veya hergün kavga gürültü, laf sokma böyle hayat mi geçer.. Hayatının bir kalitesi olmaz, birbirinizi yıpratır durursunuz..Aklın yolu bir, "git tedavi ol " dememizin nesi kötü..Bu arada 14 yıllık evliyim, mutlu, sevgi içinde bir evliliğim var, eşim anlayışlı, güçlü bir figür. Benim de çocuğumuzun da bir dedigini iki etmez..Yani sana bu nasihatlari mutsuz, güçsüz bir yerden yazmıyorum..Kendi iyiliğin için önerileri dikkate al. Hele şimdiki jenerasyon erkekleri hiç çekmez bu tarz durumları . Ki gerçekten düzelmesi gereken zaten senin durumun. O zaman senin için de çevren için de hayat daha kolay olur

Hizmet vermiyorlar dandik yerler maalesef

Dandik derken ?

Öyle Bdv gezerken konuya takildim ve bu yorumdan sonrasını okumadım ...

Paradan şikayet edip Devlet hastanesine dandik demekte ne bileyim

Özel hastanede doktorlar uzayda mi eğitim alıyor ...Devlerdekiler dantik se ozeldekiler nedir size göre nasıl bir isim veriyorsunuz??

Sadece özel olunca işleriniz çabuk bitiyor paranız gidiyor hepsi bu mesele özel yada devlet farketmez iyi işinin ehli bir doktora denk gelmek

Para diye kıvranıp millete hakaret ederek en büyük Dandikligi siz yapıyorsunuz bilmem farkındamısınız

Bir doktor görse mesleğimize yada devlete Dandik dedi dese o dandik dediginiz devlet adliyesinde sürünürsünüz ...haberiniz olsun

Dandik derken ?

Özel hastanede doktorlar uzayda mi eğitim alıyor ...Devlerdekiler dantik se ozeldekiler nedir size göre nasıl bir isim veriyorsunuz??

Sadece özel olunca işleriniz çabuk bitiyor paranız gidiyor hepsi bu mesele özel yada devlet farketmez iyi işinin ehli bir doktora denk gelmek

Para diye kıvranıp millete hakaret ederek en büyük Dandikligi siz yapıyorsunuz bilmem farkındamısınız

Bir doktor görse mesleğimize yada devlete Dandik dedi dese o dandik dediginiz devlet adliyesinde sürünürsünüz ...haberiniz olsun
Şimdiye kadar hiç özelde ameliyat vs yaptirmadım çunkü güvenmiyorum para olayları yüzunden daha yeni devlette 3te 1 fiyatına karnımı gerdirdim bebek gibi oldu :KK66: bi burunlar yapıyorlar şasırırsın bildiğin nerdeyse bedavaya dandik diyen kişiyi ciddiye almak istiyorum ama gülme geliyor

Dandik derken ?

Dandik dediği doktor ya da psikolog da okulunu okumuş, bitirmiş. Yetmemiş bir de devlete atanmış, Elif’in yapamadığı her şeyi yapmış. Kendisi dandik haberi yok.

Şimdiye kadar hiç özelde ameliyat vs yaptirmadım çunkü güvenmiyorum para olayları yüzunden daha yeni devlette 3te 1 fiyatına karnımı gerdirdim bebek gibi oldu :KK66: bi burunlar yapıyorlar şasırırsın bildiğin nerdeyse bedavaya dandik diyen kişiyi ciddiye almak istiyorum ama gülme geliyor

Babamla annemi fizik tedaviye götürdüm ...özele

Babama pıhtı attı annem yürümekte zorluk çekiyor

Bir aylık tedavi aldı fazlasını vermiyorlar yada ücretli ki bir ay daha gitsen iki kişi için çok fazla para istediler

Bir haftadır devlet ve araştırma hastanesinin fizik ve rehabilitasyon bölümü var ayrı bina tamamem fizik hastaları için duymuştum bu hastaneyi ama gelmedim görmedim

Bir haftadır her ikisini getiriyorum çok ilgili doktorları var

Binayı gezdim 7 katlı 4 kat tamamen fizik aletleri havuzlar robotlar herşey ama herşey var cok güzel gelişmiş keşke buraya gelseydik diyorum

Evet devlet hastaneleri bazen zor durumda bırakıyor ama dandik ne ya

Özele gidince dediğim gibi paran gidiyor işin bitiyor

Devlet uzun sürüyor doktor cidden iyi ise o zahmete değiyor uzadı ama şükür iyiyim diyorsun

Arkadaş para para diye kıvranıyor ailesine demediği kalmıyor burda herkese çemkiriyor...yetmedi daha devlete laf ediyor...

Kocasını övüyor Dilan polat versiyonu hepiniz evli mutsuz kıskansınız bir ise yaramıyorsunuz diyor

Paralı kocam var kıskanmayın diyor ama asgari ücret altı para alıyorum deyip verip veristiriyor

Bir garip kişiik karmaşası 🤣

zengin karşıma çıktı zaten ama reddettim. burdaki insanlar sanıyor ki benim tek derdim zengin koca bulmak eğer öyle olsaydı karşıma çıkan ilk zengine de ikinci zengine de evet derdim umarım anlaşılmıştır

para her şey değil çünkü benden 10 yaş büyük iletişimimiz yok aramızda hiç duygusal bağ olmadı ben hoşlanmıyorum en başta abi olarak görüyorum 15 yaşındayken de abi diyordum 25 yaşına geldim hala abi diyorum ben hiç başka gözle bakmadım kendisine. bir kere aşıırı derecede anneci bir erkek. mesela onla evlenen kız aile apartmanında yaşar başka yerde ev tutup oturmalarına izin vermezler. kendisinin bugüne kadar birçok sevgilisi oldu ama evlenmek nasip olmadı evlenecek kız bulamadı en son ben aklına gelmişim sanırım beni yolda görüp de selam dahi vermeyen insanla evleneceğimi zannetmem. bu evin en büyük oğlu bunu reddedince annesi küçük oğluna da istedi aynı şekilde bu yazdıklarım küçük oğlu için de geçerli . küçük oğlu dediysem kendiis 27 yaşında.
İyi de sizin karşınıza zengin adam falan çıkmamış ki. Mahallenizde 27 ve 35 yaşında 2 bekar oğlu olan bir kadın, oğullarından biriyle evlenmeyi düşünür müsünüz diye ağzınızı yoklamış.

siz halen bu üyenin konularına itibar ediyor musunuz? bütün konularına göz atın. bir kaos ile sonuçlanıyor. birkaç üyeyi banlatıp kendisi de banlanınca rahatlıyor.
Vajinasından çiş yaptığını düşünen bir kadına laf anlatmaya çalışıyorlar 😂😂

Örselenmekten hoşlanıyor, böyle tatmin oluyor, biz de örseliyoruz geldikçe.

onun hastalığı ileri boyutlu ben böyle değilim bu kadar aşırı değilim benim titizliğim kendime kendi kıyafetlerime bende çalışırsam faturalara laf edemez ettirmem . beni evlenmeden böyle kabul edecek. takıntılarımı anlatmam köprüyü geçene kadar da ayıya dayı derim
Hiç olgun değilsiniz. Sakın evleneyim demeyin bu kafadayken. Karşıdakini kandırmak nedir? Aşağılamak için yazmıyorum. Cidden hastaneden randevu alıp gidin. Psikiyatri sizi psikoloğa da yönlendirir, sağlıklı düşünceleriniz de yok. Sizi başkası (!) hasta etmiş olsa da sonuçta hastasınız.

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı dersiniz ama o ayı öyle bir uyanır ki evlendiğinize bin pişman eder, tazminat davası da açar.

Burdaki evli kadınlara acıyorum. Kizmaktan öte acıyorum onlara. Baba evinde ezilmisler koca evinde de kendilerini yine ezdiriyorlar. Bir mantıklı düşünün. Siz her gün ise gidiyorsunuz eve gidince 3_4 çeşit yemek yapıyorsunuz. Ev işi yapıyorsunuz. Çocuk bakıyorsunuz. Ruhen ve fiziken hasta oluyorsunuz kendinize bakacak zaman ayiracak vaktiniz bile olmuyor yipraniyorsunuz. Kendi yaşıtlarıniza nazaran 10 yıl daha yaşlı gözüküyorsunuz hem çalışmaktan hem ev hanimi olmaktan saçlarınız beyazlıyot kırışıklıklar çıkıyor sonra doktor doktor geziyorsunuz bir bakmışsınız hayatınız boyle geçmiş kendiniz için hiçbir şey yapmamissiniz. Ve pişmanlık. Tüm bu kadınların emeği kocanın kahrı çocuğun kahrini cekiyorsunuz sonra da hangi koca elektrik su faturasını bu kadar çok öder ödemez diyorsunuz kendi emeğinizin yanında fazla fazla su elektrik faturası ne ki kendinizden kisiyorsunuz fedakarlık yapuorsunuz sonuç ne peki hüsran. Sizin sorununuz aslında kocanızı babanız gibi görmeniz. Baba evinde baskı şiddet hakaret azar bide koca evine gidince kendinize aynı muameleyi layık görüyorsunuz. Benim anlatmak istediğim tam da bu işte. Ben bu gibi kadınların hayatını yaşamak istemiyorum. Bir kadının emeğinin yanında fazla gelen elektrik su faturasının esamesi bile okunmaz. Size tavsiye evli kadınlar kendinizi ezdirmeyin dik başlı olun kocanız sizin babanız değil
Burada tavsiye verecek son kişilerdensiniz. Ailesinden, işinden, sağlığından, yaşam koşullarından şikayetçi olan sizsiniz; evlilik tecrübeniz yok. Halinize buradan bakınca büyük ihtimalle iyi bir evlilik de yapmayacaksınız çünkü sorunlarınızı çözme odaklı değilsiniz.

Kendinizi iyileştirirseniz gerisi de sağlıklı bir şekilde devam eder. Siz kundakta bebeyken biz x'e değer verip y'yi buluyorduk 😅 Boşa konuşmuyor buradakilerin çoğu. Bizden üstün bir tarafınız da yok.

Vajinasından çiş yaptığını düşünen bir kadına laf anlatmaya çalışıyorlar 😂😂

Örselenmekten hoşlanıyor, böyle tatmin oluyor, biz de örseliyoruz geldikçe.
Yalnız fistül olunca vajinadan idrar kaçağı olur. Niye bununla dalga geçiyorsunuz? Gerçekten de böyle bir rahatsızlığı olabilir konu sahibinin. Tedaviden kaçıyor olması, konuyu dalga konusu yapmamalı.

İyi de sizin karşınıza zengin adam falan çıkmamış ki. Mahallenizde 27 ve 35 yaşında 2 bekar oğlu olan bir kadın, oğullarından biriyle evlenmeyi düşünür müsünüz diye ağzınızı yoklamış.
Ay ahahaha zamanında cevap vermeye erindim, zengin adam dediği babasının apartmanından dışarı çıkamayan, erkeq (evet q ile) olduğu için hevesini alsın yoksa ç.kü düşer diye rahat bırakılmış, gezeceğini gezmiş göreceğini görmüş; gezdiği kadınları anasının babasının karşısına çıkaramayacağı için komşusunun genç, toy, el değmemiş, bişey görmemiş kızını alıp anasının gönlünü yapacak bi adamcahızmış. Ben demiştim ama gele gele böylesi gelir diye zamanında. Bi öleceğim günü bilmiyom ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X