Şimdiye kadar hiç özelde ameliyat vs yaptirmadım çunkü güvenmiyorum para olayları yüzunden daha yeni devlette 3te 1 fiyatına karnımı gerdirdim bebek gibi oldu
bi burunlar yapıyorlar şasırırsın bildiğin nerdeyse bedavaya dandik diyen kişiyi ciddiye almak istiyorum ama gülme geliyor
Babamla annemi fizik tedaviye götürdüm ...özele
Babama pıhtı attı annem yürümekte zorluk çekiyor
Bir aylık tedavi aldı fazlasını vermiyorlar yada ücretli ki bir ay daha gitsen iki kişi için çok fazla para istediler
Bir haftadır devlet ve araştırma hastanesinin fizik ve rehabilitasyon bölümü var ayrı bina tamamem fizik hastaları için duymuştum bu hastaneyi ama gelmedim görmedim
Bir haftadır her ikisini getiriyorum çok ilgili doktorları var
Binayı gezdim 7 katlı 4 kat tamamen fizik aletleri havuzlar robotlar herşey ama herşey var cok güzel gelişmiş keşke buraya gelseydik diyorum
Evet devlet hastaneleri bazen zor durumda bırakıyor ama dandik ne ya
Özele gidince dediğim gibi paran gidiyor işin bitiyor
Devlet uzun sürüyor doktor cidden iyi ise o zahmete değiyor uzadı ama şükür iyiyim diyorsun
Arkadaş para para diye kıvranıyor ailesine demediği kalmıyor burda herkese çemkiriyor...yetmedi daha devlete laf ediyor...
Kocasını övüyor Dilan polat versiyonu hepiniz evli mutsuz kıskansınız bir ise yaramıyorsunuz diyor
Paralı kocam var kıskanmayın diyor ama asgari ücret altı para alıyorum deyip verip veristiriyor
Bir garip kişiik karmaşası