- 18 Mart 2021
- 3.316
- 3.382
- 33
O sizin anneniz benimde bir kizim bir oglum var 32 yasindayim kizmasi bagirmasi parlamasi hep uzuntusunden annenize parlamayin kakmak olarak dusunmeyin kadinda sindirmeye calisiyor uzuluyor ayni zamanda dik durmaya calisiyor gececek zamanla neler gecmiyor bunlarda gecer insanlar evlat acisini cigerine gömüyor bu olay hicbirsey kaliyor bizde gencken ask acisi gorduk yasadik ama gencken dedigim gibi ben genel olarak mNtigi agir basan bir insanim sizde olaylarin icinden cikip mantikla bakin denediniz olmadi sukur ki evlenmeden coluk cocuk olmadan gordunuz bunlari digeri inanin su yasadiginizdan cok dha beter bir durum olurdu onunuze bakin isinize bakin gerisi hallolur gider. Yok sala.klıktı. aptallıktı. Hep o düşünce ile hareket ettim ama öyle mnipüleye uğradım ki bunu bu şekilde anlatamııorum aileme bu şekilde anlatamıyorım ya anlamıyorlar. Her yerden vuruyorlar şuan bile bu konulardan dolayı kavga ettik annmle. Nasıl koruyamadın nasıl güvendin vs diye..
İnsanları tanıyamıyorsun elbet sizde oturmuşsunuzdur farkında olmadan ben telefonlarına bakmasaydım böyle bir insan olduğu hayatta aklıma gelmezdi. Kimse hakkında kötü bir şey demedi. da.yısının eşi bile ne kadar hoşgörülü düzgün eğitimli biri benim için uyumlu beğendim ama diğer eşin gibi çıkmasın dkkat et gibilerinden konuşmuş. Annesnin arkadşı ile tanıştım o da sni üzmesn dikkst et vs demiş. O kadar düzgün tanınıyor ki benm gibi bir insan onu üzeck diye korkuyordu mi.llet.
Kimin ne olduğu dışardan belli olmuyor özeline grdikçe görüştükçe tartıştıkça yalanları ortaya çıktıkça anlaşılıyor.
Kimsemin alnında yazmıyor. Telefo.nunda başka bi foto da görmüştüm kızın bri buna not yazmış" çok iyi bir insansın sni çok sevi.yorum ama sninle olmaz ailem istemez " vs diye büyük ihtimal boşnmış olduğu için demiştir.
Yani insanlsrı tanıyamıyorsun ben gördm evet ama mnipüleye de uğradım pısrık davrandım şu olaydan dolayı svdiğimden de bu böyle oldu.
Çok irdeledim nasl bir insan olduğunu arkadşlarına o kadnla ilgili attığı mesajlardan ya da eski eşinin yazdığı msajlardan anladım. Kimse kendini belli etmiyor o mesjları görmesem onun iyi bir insn olduğunu sadık olduğunu ne bileyim o kadının arkadaş sıfatında olduğunu sanardım.
Şimdi enkz olarak kaldım. Aileme söyledim herşeyi biliyorlar işim yok. Yüzüme vurup duruyorlar. Pskolojim berbat artık dayanamıyorım kendimi işe veremiyrum ailem hklıykn parlıyorum anneme. Kşke ailesini o gn sen içkilyken aramasaydık hklıyken hksız konuma düştük belki inanmadılar vs diyrum. Utanıyorum da söylediğim için. Ben kapana sıkışmış gibi hissediyorum kendimi
Aynen baktığım da ayrılmam gerekiyordu. Paranoyaklıkta değil bakın gitti yinede benim en zor anımda. Evlenseydik yine gidecekti belki de. O kadın bunu sorun etmezdi bir şeyler yaşamasada sohbet muhabbet belki kafalar iyi olduğunda da yakınlaşma olurdu. Ya şöyle hayatımda ki bi insanın ytıp kalktığı bir insanlar ben varken benimle yaşamışken görüşmesi bana koyuyor. Arkamdan daha yeni yeni çıkarken al.ık demesi. Bana konuşurken ben ciddiyim diyip ona buna mesaj atması koyuyor. Eski eşnden sonra mı değişti yolsa hep böyle miydi bilmiyorum. Eğer ben birşeyler yaşamasaydım kesin aldtılacaktıö. Şmdide fark olmadı ama kesin bunu yaşayacaktım. Evlendiğimizde de belki devam edecekti boşanacaktım.Lütfen bir aksiyon alamayıp, ilişkinize yön veremeyip yada bitirmek gerekiyor ve siz bitiremeyecekseniz eşlerinizin veya sevgililerinizin telefonunu kurcalamayın. Sonra kandırılmaya müsait açıklamalar beklemeyin boşuna paranoya yapıp kendinizi üzmeyin. Cahillik mutluluktur dememişler boşa.
Benim demek istediğim ayrılmayıp bu şekilde toksik bir ilişki içinde git gellerdense hiç bilmeyin ozaman öğrenincede bağırıp çağırıp kandırılmak istemekten başka bişey yapmamışsınız kendinizi bi girdapa sokmuşsunuz. Ayrıca başkası etmeyebilir ama siz kabul etmek için ikna edilmek istemişsiniz.Aynen baktığım da ayrılmam gerekiyordu. Paranoyaklıkta değil bakın gitti yinede benim en zor anımda. Evlenseydik yine gidecekti belki de. O kadın bunu sorun etmezdi bir şeyler yaşamasada sohbet muhabbet belki kafalar iyi olduğunda da yakınlaşma olurdu. Ya şöyle hayatımda ki bi insanın ytıp kalktığı bir insanlar ben varken benimle yaşamışken görüşmesi bana koyuyor. Arkamdan daha yeni yeni çıkarken al.ık demesi. Bana konuşurken ben ciddiyim diyip ona buna mesaj atması koyuyor. Eski eşnden sonra mı değişti yolsa hep böyle miydi bilmiyorum. Eğer ben birşeyler yaşamasaydım kesin aldtılacaktıö. Şmdide fark olmadı ama kesin bunu yaşayacaktım. Evlendiğimizde de belki devam edecekti boşanacaktım.
Cahillik mutluluk diyorsnuz da kim böyle bir şeyi kabul eder ki
Anladım kusura bakmayın..Benim demek istediğim ayrılmayıp bu şekilde toksik bir ilişki içinde git gellerdense hiç bilmeyin ozaman öğrenincede bağırıp çağırıp kandırılmak istemekten başka bişey yapmamışsınız kendinizi bi girdapa sokmuşsunuz. Ayrıca başkası etmeyebilir ama siz kabul etmek için ikna edilmek istemişsiniz.
ya bu kadar önemliyse git diktir. hayatın sonu değil.Birebir yaşadığım şeyler şaka gibi dimiannem kavga ediyorsunuz rahatsız olduğunu bile bile o kadınları da sosyal medyadan silmiyor neden birliktesin ya tavrını koy ya da ayrıl demişti. Bende ayrılamam dedim öyle olaylar gelişti. Öğrenince ailesiyle konuşmal istedi onlarada söyledi
Çok bocalıyorum bazen hayatomı onun üzerine kurmaya çalıştım. Baya hayatımn mrkezine aldım. Çk sevdimolan olmuş, geçmişe bi sünger çek, artık düşünme olanları. yol vermişsin zaten, bir an bile acaba mı deme, doğru ilişki böyle olmuyor zaten.
kendini geliştirmek için kurs/eğitim ne bulursan katıl, iş arayışına farklı bi yön vermeye çalış, sen kıymetlisin ve sen nce kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez.
O da bi ara bana onu dedi seninle bi ömür geçer mi diyeBu denli dengesiz ,ne istediğini bilmeyen ,sözde ilişkisi varken bile her anlamda özgür bir hayat yaşayan bu adama maalesef hormonlarınizin etkisiyle aşık oldum ,çok tutuldum sanmışsıniz....Aradan 6 ay 1 yıl geçtiğinde şu ankinden çok farklı düşüneceğinize adım kadar eminim.Kurtulmus olmanıza sevinmelisiniz.Bu adamla bir ömür geçer miydi?? Önce bunu sorun beyninize ve cevabı kalbinize hazım ettirin lütfen.
Bazı adamların fıtratı böyle, yani dışarıya çok dönük, sohbeti, eğlenceyi seven ve anlık yaşayıp anlık karalar alabilen,sevgilisi ya da eşi olsa bile diğer kadınlardan uzak kalamayan vs vs ..Erkeklerin kimyası kadınlar gibi değil ki ,unutmasa bile bizler kadar üzerinde durup hayatı zindan etmiyorlar kendilerine.Yeni arayışları oluyor, kafalarını dagitabiliyorlar kısaca.Şu saatten sonra sakin adım vs atmayın zaten.Degismezki insanlar,yine aynı olacak ve yine tekrarlayacak problemleriniz.O adım atarsa da yine siz bilirsiniz ,ben bu adamı degistiririm die düşünmeyin bu adamın bu huylarına katlanabilir miyim diye sorun kendinize. Yani bi erkeğin hayatında biri varken başka bir kadın arkadaşının onu öperken foto çekinmesi sizinle ya ciddi olmamasi ,ya da adamın huyu bu hissi uyandırdı .ikisi de normal değil.Siz de böyle hep ağlamaklı, unutamaz tarzda olmazsınız zaten merak etmeyin.Zamanla unutursunuz ,daha doğrusu alışırsıniz.Kadin hormonu ile erkek hormonu farklılıkları işte biliyorsunuz.O da bi ara bana onu dedi seninle bi ömür geçer mi diyeinsanların 2 3 senede yaşadığı şeyleri biz 9ayda yaşadık. O kadar çok şehr şehr gezdikki o kadar çok anı biriktirdik ki. Defalarca yüzlerce kez yaşanan diğer cnsllik gibi şeyler... Dprem.. ben onunla yaşadığım şeyleri hç kimseyle yaşamamıştım bu kadar dibine kadar..
Her işimi o yanmda olunca yapmalar. Kndimi ona hissetmem. Çoğu şeyini bilmem.
Ya şöyle gerçekten dzgün durduğu zamanlar vardı eğlendiğimiz özel hissettirdiği anlarda...hp öyle kötü değildi ama tabii o kadını silmedi rahatsz olduğumu söylememe rağmen arkadaş böyle olmaz dememe rağmen...
Bilmiyorum ben unutamıyorkn o nasıl unutabiliyor..
Böyle devam etse tabiki yapamazdık nitekm eski eşi de 5sene çıkıp 3 ay ev.li kalıp terketmş. Ya paradan dolayı ya da davranşlarından dolayı. Ben cesaret edemezdim
Benimle beraberken çekmedi. Benimle konuşurken göndermiş tanıdığı birkç kişiye. Yıldönmü gibi şu aylar. Gçn sene Hazirn ayında konuşuyorduk flört ediyordık bana svgili olalım diyrrdu o zamanlar .atmış arkadaşlarına. Kadınların olduğu şehre gtmişti arkadşının yanına.. benm tabi bu kadnlardan haberim yoktu. Onu bu kadar tanımıyordum. Bana ciddiyim derkn kadınla da kafaşar iyi tabi pnsiyona gtmişler. Sonradan arkadaşına mesj atmş yine o ayda. Pnsiyon ayarla diye. Arkadaşı gel bnde kal ljmanda kal demiş bu kadının adını verip yanımda diye gülmş. Ordan anladım ben mesajlardn...Bazı adamların fıtratı böyle, yani dışarıya çok dönük, sohbeti, eğlenceyi seven ve anlık yaşayıp anlık karalar alabilen,sevgilisi ya da eşi olsa bile diğer kadınlardan uzak kalamayan vs vs ..Erkeklerin kimyası kadınlar gibi değil ki ,unutmasa bile bizler kadar üzerinde durup hayatı zindan etmiyorlar kendilerine.Yeni arayışları oluyor, kafalarını dagitabiliyorlar kısaca.Şu saatten sonra sakin adım vs atmayın zaten.Degismezki insanlar,yine aynı olacak ve yine tekrarlayacak problemleriniz.O adım atarsa da yine siz bilirsiniz ,ben bu adamı degistiririm die düşünmeyin bu adamın bu huylarına katlanabilir miyim diye sorun kendinize. Yani bi erkeğin hayatında biri varken başka bir kadın arkadaşının onu öperken foto çekinmesi sizinle ya ciddi olmamasi ,ya da adamın huyu bu hissi uyandırdı .ikisi de normal değil.Siz de böyle hep ağlamaklı, unutamaz tarzda olmazsınız zaten merak etmeyin.Zamanla unutursunuz ,daha doğrusu alışırsıniz.Kadin hormonu ile erkek hormonu farklılıkları işte biliyorsunuz.
Sonra annem konuştu yine aynı yalanlar... Uyumk için gttm ot.ele gidemedim param yoktu demeler ki şrketi herşeyi krşılıyor.. yaşan söyledi. Omdan snra kdını sildi. Ben konuşınca arkadşyan benim olduğumu anlayınca tekrar ekledi kadını. Görüştü. Sonrada işte takip ettikleri arttı. Bana inat kız ekledi galiba ..Bazı adamların fıtratı böyle, yani dışarıya çok dönük, sohbeti, eğlenceyi seven ve anlık yaşayıp anlık karalar alabilen,sevgilisi ya da eşi olsa bile diğer kadınlardan uzak kalamayan vs vs ..Erkeklerin kimyası kadınlar gibi değil ki ,unutmasa bile bizler kadar üzerinde durup hayatı zindan etmiyorlar kendilerine.Yeni arayışları oluyor, kafalarını dagitabiliyorlar kısaca.Şu saatten sonra sakin adım vs atmayın zaten.Degismezki insanlar,yine aynı olacak ve yine tekrarlayacak problemleriniz.O adım atarsa da yine siz bilirsiniz ,ben bu adamı degistiririm die düşünmeyin bu adamın bu huylarına katlanabilir miyim diye sorun kendinize. Yani bi erkeğin hayatında biri varken başka bir kadın arkadaşının onu öperken foto çekinmesi sizinle ya ciddi olmamasi ,ya da adamın huyu bu hissi uyandırdı .ikisi de normal değil.Siz de böyle hep ağlamaklı, unutamaz tarzda olmazsınız zaten merak etmeyin.Zamanla unutursunuz ,daha doğrusu alışırsıniz.Kadin hormonu ile erkek hormonu farklılıkları işte biliyorsunuz.
Bitti zaten. Konuşmuyoruz yorumlarda bahsetmiştim. Kız bi ark.dan yazmıştım başkasıymış gibi ona okudunuz mu bilmiyorum. O olaydan sonra bir daha iletişeme geçmedim..Seni çok iyi anlıyorum. İş bulamadın, boşluktasın, bunca yıl koruduğun ilk birlikteliğini onunla yaşadığın için ona bağlı gibi hissediyorsun, fakat öyle değil. Burada yazılan bazı yorumlar çok sert, onlara aldırma öncelikle. Çünkü bazıları sen bu durumun içinden çık diye yapıyor, bazıları da cidden kötü niyetli. Öncelikle bu forumdaki arkadaşlar da belli etti aslında, yaşadıklarını real hayatında hiç kimseye anlatma. Bunu bilen erkekler senden faydalanmaya, bilen kadınlar da en ufak bi tartışmanda seni rezil etmeye kalkar. İkincisi, çok canın yanacak, biliyorum fakat söylemeliyim; "Ailene başkasıyla beraber olduğunu söyle" diyen bir erkek (erkek demeye dilim varmıyor fakat yerine kullanacağım şey benim ban yememe sebep olur) sorumluluğu üstünden atmayı düşünüyor ve seninle veya başkasıyla şu an evlenme niyetinde değil ki nitekim, bence evlenecek kişi kararını kadın olarak senin seçmen lâzım. Şunu unutma; SEÇİLEN DEĞİL, SEÇEN OL. Çünkü sen bir kadınsın ve bunun farkında ol. Yani böyle iğrenç biriyle senin zaten evlenmek istememen gerekir. Böyle iğrenç biriyle evlenip her gün üzüleceğine, bir gün üzül, daha iyi. Bekaret konusuna gelince de, bunun çok bir önemi yok. Gerçekten sana saygı duyan erkeği bulduğun zaman zaten böyle şeylerin sevilmek için bir kriter olmadığını göreceksin. Kendinden pay biç, böyle iğrenç birini hâlâ sevmeye devam ediyorsun, demek ki sevgi, her şeye rağmen devam edebiliyormuş. Sevginin ismi bile kendi başına bir güçmüş. İşte aynı şey, karşı taraf için de geçerli. O nedenle ilk olması, önemli değil. Tek üzüldüğüm şey, onca yıldır koruduğun ilk birlikteliğinin böyle iğrenç biriyle olmuş olması. Hâketmedi o bunu ve senin bunca sıkıntıya göz yummuş olup kendine olan saygını yitirmen. Lütfen bu iğrençten ayrıl. Emin ol, senin sevgini hâkedecek çok daha iyi insanlar var. Karşına bundan sonra hep iyi insanların çıkması dileğiyle. :) konuşmak istersen de pm atabilirsin, çözeriz bi şekilde. Yaşadığın sürece bir umut, her zaman vardır.
Di.ktirmek falan değil sorun. Sorun bu kadar çok şey yaşayp ayrılmak.. ailem falan duydu .. di.ktirsem anılar onunla birlikte silinmiyor ki.. benim en üzüldüğüm şey bu zamana kadar beklemiş ve onunla olmuş olmam..unutulmayacak anılar biriktirmiş olmam.. son diye bakarken bunların olmuş olması.. yani ruhum acıyor benim. Kalbim acıyor.. bunları yaşayıp şuanda da unutmak zorunda kalmak üzüyor beni. Ben ilkkez birine ait hissetmiştim kendimi. Çk sevmştim..ya bu kadar önemliyse git diktir. hayatın sonu değil.
Ne anlamda dediniz anlamadım?gerçekten allah dağına göre kar veriyor.
Ünive.rsite okumuyordum ki mezun olalı çok oldu zaten ordan da tanışmadık. Benim eski bi arkadaşım var onun düğü.nünde tanıştık. Arkadaşımın Eşnin arkadaşıydı.. evet onda haklısınız kadn av.cısı fırsatını bulsun her türlü yapar. Ben böyle tanımamıştım onu keşke bana yapmasaydı. Benimle oldun zaten niye önceden takıldığın benim arkadaşlarına attığı mesajları görmeme rağmen sonrada arkadaş ayağına yattığın birinin yanına ciddi ilşkin varken gidersin ki. Ben görmüşüm çünkü o mesajları yok ben gçen hafta bununla takıldım diye fotoğrfını attığın bir insanla ben nasıl görüşmene izin verebilirdim ki kimse vermezdi..Üniversitede okurken neden cinsel birliktelik yaşadın ,resmen kadın avcısı bir adam üstelik boşanmış ,her önüne gelen kadınla yatan bir tip için göz yaşı dökmem değmez