Bu hisler canımı çok yakıyor yardım edin lütfen 😢

E bitirmişsin ne diye ardını arıyosun. Milf muhabbeti ne ya milf ne demek shajfj biz milf sayılır mıyız acaba 30dan sonra. hangi sapıkların ortamlarında böyle muhabbetlerimizi döndurecekler acaba bu sevgiliyi ben ayıptır soylemrsi mahalledeki komsu teyzemle bile tanıstrmaya korkarım

Hep mi iyi güzel anılar gelir aklıma demişsin de hep kotulerini saymışsın. Birde şu saydığın kötü berbat anılardan sonra iyiler nasıl aklında kalıyor. Gerçekten hayret ettim...

İlk eşinden boşanma nedeni de belli olmuş oldu şu yaşadigi hayata bakılırsa.
Hele o iğrenç arkadaşıyla msjlarının içeriği falan vallahi midemi bulandırdı. Neyini sevdin sen bu şerefsizin.

Bu sana cinsel yolla hastalık bile bulaştırabilirdi kurtulduğuna dua et kesinlikle.

Lütfen kendi değerini bil ve senin değerini bilecek çok iyi birisi karşına çıktığı zaman ne kadar yanlış bir insana aşk gözüyle baktığına kendin de şaşıracaksın.

Ucuz kurtulmuşsun yerinde olsam bir adak keserdim ya seni Pazarlasa?o başka kadınlarla fantezi anlamında seks yapmaya alışmış onun tedavi olması lazım senin de sabrederek atlatacagindan eminim .30 yaşımdayım yazmışsın elbette ki çok güzel şeyler yine olacak otomatik düşüncelerinden kurtul ve kendine rezil ettim kendimi falan deme denedin ve olmadı hayat karşına yine fırsatlar çıkaracak asla kendini sevmekten kendine olan saygindan ödün verme...Kendini değersiz hissettiren bu adamdan ayrılarak en doğru olan kararı vermişsin iş konusuna gelince muhakkak kafanı verebileceğin bir işe gir ve ne iş olursa olsun fark etmiyor kendi paranı kazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…