“Turk birine gore fazla sessiz”

Modunuz iyi hoş da, bazen de akisina birakmak lazim, her sey dozunda güzel zaten, baskalari gibi olmaniza gerek yok ama bunun icin de uzulmenize de gerek yok.
Bilmem anlatabildim mi😁
Ha ayrica o diger kiz gibi bos beles ota poka konusan gulen tipleri de sevmem, ama onun da karakteri o demek ki, siz de kasmayın kendinizi, madem zorunlu buluşmalar var bi iki tingirdatip geçin

Evet ben de baskalari gibi olmama gerek yok olmak istesem de olamam zaten diye dusunuyordum, ama o kisi gibi olmadigim icin kucuk bi zorbalandim sanki gahahshsh
Yani ozur dilerim sizi diger turk arkadas gibi eglendiremedigim icin oyle bi gorevim mi vardi abi??? noktasinda gerildim biraz :KK70:

Evet ben de baskalari gibi olmama gerek yok olmak istesem de olamam zaten diye dusunuyordum, ama o kisi gibi olmadigim icin kucuk bi zorbalandim sanki gahahshsh
Yani ozur dilerim sizi diger turk arkadas gibi eglendiremedigim icin oyle bi gorevim mi vardi abi??? noktasinda gerildim biraz :KK70:
O da biraz palyaço gibi sanirim, hic sevmem ortamlarda boyle siritan tipleri. Patronun da boş konusmus iste, her seye takilmamak lazim.

Aman, boşu boşuna kendinizi üzmeyin böyle küçük şeylerle. Sessiz olmak demek özgüvensiz olmak ya da öyle görülmek demek değil ki. Sessiz atın tekmesi pek olur demişiz biz, İngilizler de “it’s always the quiet ones” derler, yani herkes o şekilde görmez.

Ben de sessiz, sakin bir insanım ama özgüven ya da o aura çok ya da dan dun konuşmakla ilgili değil bence. Siz kendinizi ağır, duruşlu biri gibi taşıyorsanız baskalari gibi olmanıza hiç gerek yok. 🌸

Ekleme: Ben de yurtdışında benzer bir ortamda çalışıyorum, o yüzden sizi çok iyi anlıyorum.

Bu yorumu tekrar tekrar okuyorum valla cok iyi geldi tesekkur ederim💜💜🧚‍♀️

Çok üzülecek bir durum yok bence. Sessiz bir yapınız olduğunu söylemiş sadece yorumlamış bunu belirtirken de kötü niyetle söylediğini sanmıyorum. Herkes tabi kii aynı olamaz. Ben de genel olarak sosyal aktif biriyim ama ortamına göre de değişiyor kafa dengim olmayan, sevmediğim insanlara karşı da sessiz olurum. Bana deseler hiç bozulmazdım. Böyle şeyleri düşünerek boşuna modunuzu düşürmeyin.

Aslinda adam genelleme yapmadi da, bu arkadas ben takima katilmadan once turkler soyle boyle diyormus surekli. Eglenceli, yuksek sesli, sicakkanli falan diye.

O yuzden yoneticim sey demeye calisti sen boyle anlattigin icin oyle sandim
Evet Türkler, İtalyanlar çok sosyal ve dışadönük bir imaj çizmiş olabilirler ama sizin bunu özgüvenle bağdaştırıp üzülmeniz bana garip geldi. Özgüvenli bir insan mıç mıç olmayı sevmeyebilir, tamamen karakter meselesi

Arkadaslar selam
Ben yurtdisinda calisiyorum cok kendi halinde sessiz sakin bi tipim. O yuzden is arkadaslarimla cok mukemmel bir iliskim yok. Isimi yapip cikiyorum minimum sohbet yani. Burdakiler is cikisi bira yuvarlayip birlikte takilmayi ve sosyal etkinlikleri cok severler.

Ayni takimda baska bir turk arkadas var o ise cok neseli, herkes onu inanilmaz komik buluyor ve bayiliyolar baya. Bi tik dan dun konusan bi kiz hic bu benim ana dilim degil demez, gramer falan kafaya takmaz cok ozguvenli konusur.

Bugun takim yemegine ciktik bu arkadas yine milleti gulduruyor eglendiriyor falan. Sonra yoneticimiz dedi ki ona “senden once hic turk biriyle tanismamistim herkesi sen gibi saniyodum niamh12’yi tanıyınca tam ters oldugunuzu fark ettim.”

Sonra bu turk arkadas da dedi ki “niamh12 turk birine gore cok sessiz”

Neden bilmiyorum ama cok uzuldum ya :KK43: boyle disardan ozguvensiz sessiz biri gibi mi duruyorum diye dusunuyorum sabahtan beri
Canım boşver ben de fazla konuştuğum için ergen muamelesi gördüm :KK70: Her şeye bir kulp bulunuyor anlaşılan. İstedikten sonra gözünün üstünde kaşın var bile sebeptir. Sen daha çok dilden dolayı çok rahat iletişim kurmuyormuşsun gibi geldi bana. Öyle mi ?

X