Bu hisler canımı çok yakıyor yardım edin lütfen 😢

Kendini suçlayacak bir durumun yok, adam zaten aldatmış. Gözünde fazla büyütmüşsün bu adamı, sen temiz kalpli birisin herşeye bu kadar açıklama yapmana gerek yok ve o adam bence sana geri dönecek, bunu yaptığında sakın geri dönme.
Seni kaybetme korkusu yok, ondan bu kadar rahat davranıyor. Nasıl olsa sen hep orada duruyorsun onun için, ilişkinize dışardan baktığımda gözüken bu.

Ve asla hiçbir erkek için ilk birlikteliğimdi vs deyip kendini değersizleştirme. Kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez. Ben istedim yaptım, şimdi de istemiyorum diyebilecek rahatlıkta ol.

Birine de güvenmeyip böyle davranışlar sergilediysen de bir sebebi vardır; ki adam güvenilmez biri çıkmış. kadınlar hemen herşeyde önce kendini suçluyor, bu kadar sorumluluk alma, o ilişkinin yarı sorumluluğunu bile alamayacak birisi, hayırlı birisi olsa uzun birlikteliğinden sonra birkaç ayda eski eşi onu bırakmazdı.

en o olaydan sonra ben ayrılmama rağmen aradım normal konuşmuştuk sonra sordum naptınız falan diye üzerine gittim sinir krizi geçirdi direksiyonda görüntülü konuşurken. Bende hüngür ağladım telefonda. Yani adam özür dilerşm aşkm vs demedi. Annem konuştu onunla onada aynı şekilde yalan söyledi .. kapattılar baktım 2 3 gün bekledim gelir belki diye ne gelen var ne giden dahası benim ailem birli.kte olduğumuzu öğrenmiş o k.afa dağı.tmaya gidiyorum diye oraya gitti tabii yalan söyledi giderkende diyecek değil ya.. üstüne ailesini arayıp herşeyi anlatmam birlikte olduğumuzu bile söyledi annem ailesinin haberi olmadığı sakladığı sırları bile söyledim. Sonra o kız arkadaşımdan yazmam i..t herif asa..lk gibi yaşa demem. Biz bir daha hiçbir şekilde yan yana gelemeyiz asla yazmaz bana bu olanlardan sonra...

derdinize sokim be kardesim yeter yav manitaniza da aşkınıza da sokim 30 yasima geldim işsizim diyosun derdin erkek mi olmus ya işsizsin kızım geleceğini düşünsene bi allah aşkına bok bok heriflerin uğrunda kendinizi heba etmeyin ya git kendini geliştircek bişeyler düşün kafanı bunlarla meşgul et. yok neymiş ilk kez birlikte olmuşmuşsun. hangi devirdeyiz ya ilk birlikte olduğumuz adamla evlendiğimiz çağları çoktan aştık. aşın bunları ya. size değer vermeyene siktir edin çöpe atın gitsin ya. sevgilinde BOK gibi bi adam kusura da bak. BOK GİBİ Bİ ADAM SENİ ALDATIYOR AMK SANA DEĞER VERMİYOR zaten yeni boşanmış bu adamın ciddi ilişki iisticeğini düşünüyor musun gerçekten ya sen? adam evlilikten çıkmış bidaha girer mi bu toplara. takılmaca eğlenmece yaşıyor işte. vazgeç sen bu sevdadan güzelim. biraz ağır konuştum ama kusura bakmican artik dost aci söylermis. kızım sallllaaaaa git kendi paranı kazan kendi evine çık meditasyon yap kendini dinle kafanı bozan insanları sallla gitsin yaa birak onlar köpek olsun senin peşinde ya yeter

Silkelen bir kendine gel . Kimse vazgeçilmez değildir. Bu kişi sana uygun değil , bununla evlensen yaşayacakların farklı olmayacak bunu aklına yaz . Bu kişi de zaten evlilik adamı değil baplarını kopar kendine yeni bir sayfa aç . İşin de olur sevgilinde ama evlilik böyle kolay değil. Bu adamdan bir an önce kurtulmaya bak
Ayrıca herkes herşeyi bilmek zorunda değil nasıl oluyor herkes öğreniyor onu da anlamış değilim ayrıca adamın kendi gibi çevresi de berbat bu ne hee insanın arkasından yorum yapmak nedir ?

Destanlar döşemişin kolay şeyler değil tabide. Hiç aaaa tüh vah neler yaşatmış demedim diyemedim. Klasik aldatan erkek tavırları. Burda bu konuları çok işledik

17 yaşındaki kız çocuğunun yapmayacağı şeyleri yapmışsınız.Ben bu arada sevgi göremedim.Adam sizi kullanmis.Seninle yatıp annene benimle yatmadı o demiş.Pes ya.Birde bu adamı nasıl birakamiyorsunuz.Bekaretim gitti diye mi sabrettin.

Bir kere yetişkin bir bireysin kendi rızanla ilişkiye girmişsin bu çok normal.
Amaaa bunu kendi ailene onun ailesine söylemen çok yanlış.
Bak bu konuda sorumluluk almayacaksan evlenmeden kimseyle birlikte olmayacaksın.
Sırf ilk kez birlikte oldum diye de bu arıza adamın peşini bırakmıyorsun.
Olduysan oldun ne var yani.
Keşke iyi biri çıksaymış ama değilmiş işte.
Bu kadar aşağılanmaya değer mi ya

Bence bu adam zaten evlenip kimseyi yakmamalı .
Terbiyesiz şerefsis ya bunlar nasıl insanlar aklım almıyor.
İlk eşi de boşamış iyi yapmış .
Bu tipleri ifşa etmek lazım aslında da genç kızlar tuzaklarına düşmesin

Yuh. Bu ne be

Ay kanım dondu ya .
Bu nasıl bir şey delirecem.
Yahu nasıl bu kadar kötü kalpli oluyorsunuz ya yazıklar olsun bu yorumu yazana terbiyesiz.
Şikayet edelim .
Ne demek oluyor bu bu kadın hemen özür dilesin şu yorumda silinsin.
Kızcağızın pıskolojısı zaten çok kötü

Ay zaten tipsizler daha çok aldatıyor bence.
Aşağılık kompleksi duyuyorlar çünkü.
Bide senin gibi bir kız bulmuş kendine aşık etmiş ilk erkeği olmuş ooo özgüven tamdır onda şimdi ne havalardadır.
Zaten bu ilk erkek olmak nedense bir özgüven veriyor erkeğe .
Kim o Leşe bekaretini verir zaten normalde.
Tip yok birşey yok.
Sevmişsin belli.
Ama boşver ya gerçekten hiç üzülmeye değmez.
Bu yine gelir sana ama asla affetme .

Aynen öyle. Tam olarak içimden geçeni söyledin.

Kendilerini de asıp salladıracaksın aslında. Valla inşallah. Kimsenin ahı kimsede kalmasın istiyorum bende.
Aslında öyle de o pratikte mümkün olmayınca bare fotolarını asalım.
Ya pislik iğrenç tipler işte .
Gerçekten insanlar kafayı yemiş bu ülkede

Kızcağızda beyin yok çünkü kendini o kadar kullandırmış ki halen farkında değil yaşadıkları az bile olmuş diyorum

Kızcağızda beyin yok çünkü kendini o kadar kullandırmış ki halen farkında değil yaşadıkları az bile olmuş diyorum
Ya ne biçim konuşuyorsun ya.
İnsanız hata yaparız aşık oluruz üzülürüz bunlar insani şeyler .
Ne demek az bile olmuş .
Senin ne olucağın belli mi.
Bir kadın hemcinsine az bile olmuş git intihar et diyor ağzını topla terbiyesizlik yapma bana da yazma bir daha .
Vicdansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…