ay bi tuhafsınız yaaa...
annenize anlatmışsınız çünkü anneniz zorla sizi evlendirir diye düşünmüşsünüz.
size değer veren seven biri değil ama bugün gelse yine dönersiniz siz pfff...
Z.orla evl.endirir diye düşünmedim biz zaten evlen.meyi düşünüyorduk. Ailesiyle tanışmıştım. Anne.si ve kardeşiyle 3müzün fotoğrafını bile koymuştu tanıştırdığı gün.. zaten evlilk konuşuyorduk. Borçlarrım bitince evlenicez diyordu. Yani ortada zo.lama vs yoktu. Bunu yazdım da zaten diğer arkadaşların yorumlarına. Ki ailemde zor.la evlenin diyen insanlar değşller. Bana kızdılar daha çok anlatabiliyor muyum? Bana yüklendiler. Ona da böyle bir şeyi yaşayıp bir de rahatsız olduğun kadınların yanına nasıl gitti. Siz evlnseniz yine aldtır. Nasıl bi vicdanı varmış dedi annem.
Sizin yorumunuz önce bi yorum yapmıştım oraya bi bakarmısınız rca etsem
Şuan gelse diye bi durum yok. Ne o gelecek ne de ailem izin verir görüşmemize ama tabiki pişman olmasını isterdim.. ben nasıl onun mani.pülelerine rağmen en sonunda yalan söylemesine kendimde hata görüyorsam. Onunda bunu ona yapmamalıydım demesini istiyorum buraya yazmamın sebebi kendimi suçluyor olmamdı. Benim için çabaladı bir çok şey yaptı. Ama yalanları da vardı.
Bende o da dör.t dör.tlük değildik. Benim güvenszliğim onun benden önce ytıp kalktığı insanı arkadşım diye bana anlatması benim rahatsız olmam ama bunu görmezden gelişi olanları inkar edişi benim pskolojimi bozdu. Benim içiin sondu o bu kadar şey yaşadıktan sonra bu kadar benimsedikten sonra ayrılmak çok zordu.
Ailemle yakınlaşması falan o kadar hoşuma gtmişti ki ama bi süre sonra annemi nile saf yerine koymaya başladı. Ben yanındayım mesela bu kadınların kınusu açıldı yanlarındayım ona rağmen inkar etmeler o fotog.rafları goy goy için gönderdiğini söylemesi. Görüşürüm ama belli bi mesafede görüşürüm demeleri aramızda hiçbir şey geçmedi demesi.
Önceden cnsellk geçmiş aranızda bu saatten sonra hayatında ben varken belli bi mesafede oturup konuşsan ne olacak haksız mıyım? Benden soğuduğu için gidip kalmayı içmeyi kendinde hak gördü galiba..
Allah'tan tek dileğim onun gibi biri çıksın karşısına gvenemesin aldtılsın. Kanıtları olmasına rağmen karşısındaki insan aynı onun gibi inkar edip aklıyla oynasın..
Çünkü ben bu yapılan şeyi hiç unutmayacağm.
Kendimden ne kadar soğutursam soğutayım bunu hak etmediğimi düşünüyorum. Sohbetleri iyidir kafa dağıtyordur sadece sohbet için gitmiştir belki bir şey yaşamamıştır o gün karşılıklı oturmuştur falan ama. O gün 2 dkda ara.baya geçip görntülü aramama döndü. Bense biliyrdum orda olduğunu bana yalan söyleyip. Arabaada uyuduğunu söyledi. Canm cicim vs konuştu. Ben birz üstüne gidince. Gvenmiyor musun zaten doğru düzgn uyuyamadm yoldaydım bi uyutmadn. Güvnmiyorsan brlikte olmasaydın diye ağız dolusu bağrdı. Telefnu yüzüne kapatmıştm hiç demedim nerde olduğunu biliyordm diye sonradan uzun bir msj attım bitti falan diye.
Düşünsenize ylan söylüyor sizşn bldiğinizi bilmiyor ve güvnmiyorsun diye size bağırıyor. Telefnu kapattıktan snra biliyorsunuz yine o kadınların yanına dönüp evde masaya oturuyor
Bu öyle kötü hissttirdiki bana. Ben elmde kanıt olmasına rağmen hani o fotoları görmeme rağmen ne düşündüğüm çok umursanmadı. Yne görüşecekti..