- 30 Mayıs 2022
- 984
- 1.361
- 31
Kendini suçlayacak bir durumun yok, adam zaten aldatmış. Gözünde fazla büyütmüşsün bu adamı, sen temiz kalpli birisin herşeye bu kadar açıklama yapmana gerek yok ve o adam bence sana geri dönecek, bunu yaptığında sakın geri dönme.Ünive.rsite okumuyordum ki mezun olalı çok oldu zaten ordan da tanışmadık. Benim eski bi arkadaşım var onun düğü.nünde tanıştık. Arkadaşımın Eşnin arkadaşıydı.. evet onda haklısınız kadn av.cısı fırsatını bulsun her türlü yapar. Ben böyle tanımamıştım onu keşke bana yapmasaydı. Benimle oldun zaten niye önceden takıldığın benim arkadaşlarına attığı mesajları görmeme rağmen sonrada arkadaş ayağına yattığın birinin yanına ciddi ilşkin varken gidersin ki. Ben görmüşüm çünkü o mesajları yok ben gçen hafta bununla takıldım diye fotoğrfını attığın bir insanla ben nasıl görüşmene izin verebilirdim ki kimse vermezdi.. bundan sonra bir şey yaşamayacak bile olsanız kş önceden yaşamışsınız ki hava atmak için arkadaşlarına atmışsın öyle mesajlar.
Yok yani çoğu insanda yani onun arkadaşı inanmamıştır aldat.tığına. benim kötü şeylerimi söylemiştir çok trpliydi yok çok kavga ederdi takıntılıydı vs beni kötülemiştir herkeste beni öyle tanıyor ya. Adam akıllı kimse ona demiyor ki ulan hem kızı aldat yalan söyle arkadaşım diye hemde kızı kötüle diye ama yok ağzı okadar iyi laf yapıyorki herkesi kandırabilir.
Bende dört dörtlük değildim yanlış anlaşılmasın yalan söyleyip oraya buraya gidiyorum anlamında değil ya da aldatma değil. Ama ben bunları haketmedim ya şu durumdayken bunları haketmedim.
Şuraya gelip özür dilemesini bekledim doğru düzgün özür dileyp kadını çıkarsaydı sosyal medyadan hayatından vs en son gitmesine rağmen kabul ederdim.
Ama yok ne dopru düzgün bi özür geldi ne de hatasını anlayıp ya gtmemem lazımdı haklısın o mesajları görüp yanlış anladın herkes düşünürdü bir şeyler yaşadığını ben bi hata yaptım affet beni diye ama yok üste çıkar gibi sana tek bi yalan söyledim bu zamana kadar o da buydu bir şey yaşamadık ama sen kafa.nda kurmuşsundur muhabbet ettik vs diye söylendi.
Bende böyle kaldım işte kendimi suçlayarak. İyiydi bana şunu yapmıştı güzel davranışları da vardı ciddi düşünüyordu bazı konularda arkamdaydı. Hiçbir şey yapmadığı zamanlarda olmuştu bir şeyini yakalamadığım. Ama ben bu kadını silmiyor diye üzerine gittim huzursuzluk çıkardım kavgalar ettik saçma sapan hiç olmayacak bir iki kişiden kıskandım vs diye diye kendimi suçluyorum. Psikolojm berbat daha ne kadar sürecek bu bilmiyorum
Seni kaybetme korkusu yok, ondan bu kadar rahat davranıyor. Nasıl olsa sen hep orada duruyorsun onun için, ilişkinize dışardan baktığımda gözüken bu.
Ve asla hiçbir erkek için ilk birlikteliğimdi vs deyip kendini değersizleştirme. Kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez. Ben istedim yaptım, şimdi de istemiyorum diyebilecek rahatlıkta ol.
Birine de güvenmeyip böyle davranışlar sergilediysen de bir sebebi vardır; ki adam güvenilmez biri çıkmış. kadınlar hemen herşeyde önce kendini suçluyor, bu kadar sorumluluk alma, o ilişkinin yarı sorumluluğunu bile alamayacak birisi, hayırlı birisi olsa uzun birlikteliğinden sonra birkaç ayda eski eşi onu bırakmazdı.