Bu hisler canımı çok yakıyor yardım edin lütfen 😢

Senin bağımlılığın yaşım 30 yaşıtlarım doğurdu bile düşüncesinden geliyor olabilir. 29 unda sevgilisinden ayrılamayan arkadaşım manyak sevgilisinden hamile kalmaya çalışıyordu sırf ayrılmasın diye . Şimdi başkasıyla evli mutlu çocuklu.. o manyağın elinde şizofrenik vaka olur kalırdı.. bugünü kurtarmaya çalışma gelecegini kurtarmaya bak

Keşke olaylara benim gözümden baksaydınız

Keşke olaylara benim gözümden baksaydınız
Bu kızın zararı tek kendisine. Adam öldürmemiş, insanları dolandırmamış, can yakmamış. Merak etmeyin, en kurtulmaz dediklerim bile belini doğrulttu, insan nelerden çıkıyor. Siz ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz heralde, hiç kendini asmış birinin morarmış yüzünü gördünüz mü, ilaç içmiş birinin köpüren ağzını? Ne kolay dileyebiliyorsunuz biri için böyle şeyleri, bir de bana duygusuz diyorlar.

Bu kızın yaptıkları bir değil iki değil, bir insan onu sevmediğini bildiği, başka kadınlarla birlikte olduğunu gördüğü bir erkek için nasıl kendini feda edebilir hiç mi gurur hiç mi akıl hiç mi mantık yok bu kadar mı akılsız olmuş, burada hergün neler okuyoruz en küçük şüphede bile ilişkilerini sorgulayan kızlar burada kızın yaptıklarını ve yaşadıklarını okusa inanamaz heralde.

Yaptığı hatalar var diye ölsün mü yani.
Bu mu .
Sen nasıl bir tipsin çok merak ediyorum.
Bu bekaret konusu hassas bir konu.
İntihar edenler var ailesi tarafından öldürülenler var bu ülkede hala bir zar parçası yüzünden.
Böyle bir konuda hadi intihar et ne demek ya.
Herkes hata yapar bazen kendini de feda edebilir düşer kalkar insanız.

Ya kızın zararı kendine kendine. Size ne ki? Bu kadar kinlenecek ne yaptı size? Akılsızsa kendine akılsız. Merak etmeyin artık kimse kimsenin umrunda değil, bu kız da bu yoldan döner daha doğru düzgün bir hayatı olur, hepimizden mutlu olur. En iyi kocayı o bulur. O eskidendi, nomısın gitti öl geber.

Ya belli ki kin dolu bir zavallı hala konuşuyor bide terbiyesiz bir şekilde ergen mi merak ettim.
Böyle bir cümleyi yetişkin bir insanın kurabileceğini düşünmek istemiyorum

Ya belli ki kin dolu bir zavallı hala konuşuyor bide terbiyesiz bir şekilde ergen mi merak ettim.
Böyle bir cümleyi yetişkin bir insanın kurabileceğini düşünmek istemiyorum
Şöyle konuda elbet kızarsın, ama fazla içselleştirmiş ya, kızın hayatından bir dangoz geçti diye ölmesi gerektiğini düşünüyor, ya ölmeyi bayılmak sanıyor ya da var bir yarası anlamadım. O dangozlardan dolu var herkes kendini kollasın evvel.

Hayır insanın başına Hersey gelir düşer kalkar hata yapar sonra ders alır hayatına devam eder .
Böyle konuşanlat neyine güvenerek konuşuyor anlamıyorum yarın sana olmaz çocuğundan görürsün .
Gerçekten insanlar ne kadar rahat konuşuyor ya kalbi kötülükle dolu işte .

Aklınca kendine getirmeye çalışıyor da ters tepebileceğini düşünmüyor

ya şu yazılan yorum yüzünden bu kız kendine bişi yapmış olsa o yorumu yazan arkadaş; hiç vicdanın sızlar mı?

yani kendine getirmek için yazıyor herkes bir şeyler ama o yazılan çok ayıp.

Aklınca kendine getirmeye çalışıyor da ters tepebileceğini düşünmüyor
O kadar bencil ve düşüncesizce bir yorum yapmış ki..
Bu kendine getirme yolu değil asla olamaz!
Bu sadece kendini bilmezlik!

Bazen insanın hayatı içinde bulunduğu buhran sebebi ile incecik bir pamuk ipliğine bağlı olur, ne yaptığını ne yapacağını bilmez ve bu kendini bilmez şahsın yazdığı ile hayatına son verebilir.
Dil kemiksiz her şeyi söyler, önemli olan beynin bir şeyleri düşünüp idrak edebilmesi ama belli ki bu kişi o yetenekten mahrum!
Düşene bir tek ede ben vurayım, egom, nefsim tatmin olsun diye yazıyor sadece.
Ama yazdıkları ile bir insana ne kadar zarar verebileceğini de bilmiyor ne yazık ki..

Çok merak ediyorum ALLAH korusun şu yorumla konu sahibi canına kıysa ne yapacak!

ALLAH bu ve bunun gibi insanlardan korusun diyorum başka bir şey demiyorum...

Gelmeyin de zaten..
Şimdi bunalımdan göremiyorsunuz ama bu kokuşmuş zihniyetli adamın hayatınızdan çıkmış olması inanın sizin hayrınıza olmuş.
Bu adamla evlenseniz ne olacak, boşandığı eşi için baştan bildiği halde bakire değildi diyen, ailenize başkası ile yapmış diyenden evlenseniz de ne hayır gelecek?
Evlilik öyle dışardan sandığınız gibi bir kurum değil, içine girdiğinizde SAYGI'nın sevgiden bile önce geldiği bir kurum ve gerçekten çok zor!
Saygı olmadıktan sonra isterseniz sevginizden aşkınızdan ölün yine de mutlu olamaz şuan ayrılık için çektiğiniz acıyı bir ömür arttırarak kat kat çekersiniz.

psikoloğa devam edin ve kendinizi iyileştirin ve bu kişi ile asla ama asla insaniyet namına bile görüşmeyin yolunuza bakın!

İlk birliktelik belli ki sizin için önemli (bende bu kafadayım) ama olan olmuş sırf bunu yaptım diye kendinizi bir ömür mutsuzluğa mahkum etmeyin!

Reactions: 20m
Size ne yaptıklarından?
Ne sebeple olursa olsun kimseye intihar et deme hakkınız yok!
Siz kimsiniz de birinin yaşam hakkına karışmayı kendinize hak görüyorsunuz?
Konu sahibini ve konusunu beğenmediyseniz ve verecek AKILLI bir tavsiyeniz yoksa susup önünüze bakmanız şu yazdıklarından daha ahlaki ve edeplice olur!

Bir faydanız yoksa gölge etmeyin!

Psikolojin tedavi olmadan başka kimsenin başını yakmayın. Ben bunları okurken size dayanamadım... Çok zorsunuz

Ortalık böyleleriyle doldu, hep de bize denk geliyor yav.

Çok çırpınmıssınız ve her çırpınışınızda dahada darbe almıssınız ama yinede devam etmissiniz çırpınmaya artık bir raddeden sonra yorulmanız lazım tamam çok sevdiğiniz için peşinden koşmussunuz ama rabbim size gercek yüzünü göstermiş sizde farkındasınız gerçeklerin biraz buna inandırın kendinizi yani onun sürekli hayatınıza girmesini beklemeyin hayatıma girsinde bu yaptıklarını düzeltsin tekrar o eski günlere dönelim kafasındasınız. Bende yaşadım ayrılık sizin gibi çok iyi bir insandı ama sebepsiz yere terketti ve ne kadar çırpınsamda dönmedi ve hep bir açığını yakaladım bu süreçte ve rabbime dua ettim Allahım böyle bir insandan kurtardın beni diye çünkü ilişkiye kendimi cok kaptırmışım kör olmuşum hayatımın merkezine koymuşum ama şu an seviyesi yerlerde o yüzden hatasını düzeltmesini bile istemem tek dileğim yaşattıklarını yaşaması olur. Sizde bu şekilde düşünün kendinize yüklenmeyin artık çok sıktım çok kıskandım ondan bu şekil oldu demeyin çünkü bundan dolayı yapmadı sana bunlari kendi karekteri kötü olduğu için yaptı. Cinsellik konusu içinde saflığından yararlanmış kendini bu yüzden ona aitmiş gibi hissetme insanlar boşanıyor üstelik çocuklarıda var yine eski eşini unutup tekrar yeni bir birlikteliğe yelken açabiliyorlar var böyle tanıdığım hatta şu an evlenicek olan eşide bekar hiç evlenmemiş biri takmıyor bile önceden yaşadıklarını çünkü onu çok seviyor seven insanda böyle şeyleri takmaz. Kendine yüklenmeyi bırak lütfen ve Allah'a yönelirsen manevi olarakta çok rahatlarsın onun sana yaşattıklarını Allah'a havale et namaz kıl her namazlarından sonra dua et yaşattıklarını yaşaması için içini ferahlat bana bunları yaşattı ama rabbim gördü benim üzülmelerimi ya bu dünyada ya ahirette muhakkak cezasını çekicek de artık uğraşma adamla sen uğraştıkca dahada kötüleşicek rabbim seni ondan korumuş belki sana değer veren seni çok seven daha iyi bir insan çıkıcak ki inanıyorum da çıkar ve sende hatalarından ders almış olursun önceki ilişkinde yaptıklarını yapmazsın yani bu ilişki sanada ders olmuş olur. Hayatta böyle şeyler yaşamassak nasıl öğreniriz bir şeyleri dertler bizi olgunlaştıran. Hırs yapmak sana hiç bir şey kazandırmaz ama dertlerine sabır edip Allah'a havale etmek hayatında çok şey kazandırır seni başka bir insana dönüştürür. Sen kendini düzelt onu değil o zaten batmış bir çukura bırak dahada dibe batsın dahada yalan söylesin kendi gibi birini bulsun layığı o onun. Sen daha iyilerine layıksın o seni kaybetti sen onu değil kendine devamlı bunu söyle

30 yasinda oldugnuzu yazmamis olsaniz. 18 li yaslarda oldugnuzu dusunurdum siz çocuk degilsiniz kos koca kadinsiniz boyle insanlara kanmayin. Halada Ders çikarmamisinizdr suan gelse 2 tatli soz dese hemen gireceksiniz koynuna. Yazdiklarindan boyle kendine deger vermeyen birisi olarak algiladim. Olan olmus. Konuyu acali kaç ay geçmis insallah o pislikle beraber degilsindr. Insallah iyisinizdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…